Mooi

Super mooi gedaan! Bandje past perfect

Zeer goed!

Heel goede service en mooi gedaan

Treasure Juwelier geeft met elk sieraad een mooie belevenis mee voor de gever en de ontvanger

Altijd een gevoel welkom te zijn, zonder dat ik iets verplicht ben. Goed advies en hartelijkheid. En als je iets koopt, wordt het prachtig verpakt. Hele snelle internet service. Kortom betrouwbare, goed gesorteerde winkel en je vertrekt er online of in Hilversum altijd met 'goede zin'.

Mooie oorbellen!

Snel bezorgd, mooi verpakt en met een leuke persoonlijke bootschap

Geweldig!

Ik heb een gouden ketting gekocht met het initiaal van mijn dochter aan! In het echt wat kleiner dan op de foto maar zeker even mooi! Ik dacht eerst dat de ketting snel zou breken aangezien deze best wel dun is! Maar blijkt heel stevig te zijn! 10/10 ik koop hier zeker meer!

mijn ervaring met Treasure is goed.

Al verschillende keren heb ik bij Treasure artikelen gekocht en deze bevallen mij goed. Het spaarsysteem is een leuke bijkomstigheid. De verzending is netjes en de artikelen worden leuk ingepakt, een klein feestje.

Aanrader

Product voldoet aan alle verwachtingen. Leuk, dat de verkoper ook nog een persoonlijk boodschap heeft achtergelaten op de leverbon.

Smartwatch besteld voor mijn vriendin….zonder vragen kwam het netjes op tijd mooi ingepakt met een vriendelijk persoonlijk briefje.

De oorbellen zijn voor onze kleindochter die 27 Augustus 9 jaar wordt, de mooie verpakking en het hand geschreven briefje maken het persoonlijk, dat is een mooi pluspunt! We kunnen niet wachten tot ze de oorbellen ziet, zal superblij zijn!

Netjes ingepakt pakje en snelle service en persoonlijk bedankje v treasure vd aankoop

Heel goed!

Snelle levering en mooi ingepakt! Mooie sieraden voor een goeie prijs! Zeer tevreden.

Mooie gravering met hele snelle verzending!

Ik wilde een ring laten graveren, online ging er iets mis toen heb ik een mail gestuurd of het alsnog kon. Zeer snel erna een mail terug! Ring snel ontvangen met hele mooie gravering erin! Echt heel blij met de snelle verzending en niet te vergeten goede prijs!

topservice

zeer snelle levering , prachtig ingepakt ,goede kwaliteit .dik tevreden

Werden ook in de winkel fijn geholpen en hebben de armband d one lijn besteld zou eind van de maand pas komen maar kwam verleden week al binnen

Horloge mooi ingepakt als cadeau

Webwinkel met ruime keuze in mooie horloges. Snel geleverd, gegraveerd. Keurig ingepakt zodat de strik van het cadeau niet wordt geplet, handgeschreven kaartje erbij, top! Nog niet geopend: dat kan pas op 17 augustus.

Bestellen eenvoudig via web. Kind kan de was doen

Hele goede ervaring.

Mooie producten,snelle levering en heel mooi verpakt,kortom uitstekend!

Ontzettend leuk resultaat

Mooie sieraad keuzes en veel ruimte voor gegraveerde tekst. Snelle levering (binnen een week inclusief graveren) Leuk bericht ook bij het pakketje en mooi ingepakt.

Snelle levering met persoonlijk woord op de factuur.

Geweldig!

Super snelle service, heel leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap.

Heel tevreden

De horloge die ik besteld had is super mooi en ziet er goed uit. Ook was de levering heel snel. Enige puntje vond ik dat de horloge al “aan” stond waardoor hij al tijdje batterij gebruikt.

Mooi ingepakt met een lieve boodschap!

Ik had een ring besteld als cadeau voor mijn schoonzus. Het was prachtig ingepakt en super snel geleverd. Er stond nog een lieve boodschap op mijn bestelformulier. Ik bestel hier zeker weer! Heel erg bedankt.

Hoge service met snelle levering

Hoge service met snelle levering

Helemaal top!

Mooie sieraden voor schappelijke prijs, snelle service

Precies zoals verwacht

Duidelijk op de site, met een goede filter waarop je kan selecteren naar keuze. Alles was op tijd, mooi en prachtig ingepakt. Persoonlijk berichtje op factuur maakt het ook persoonlijk, ook al bestel ik via het internet

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER