Mooi horloge voor een goede prijs!

Hartstikke mooi horloge, was snel binnen en goed betaalbaar. Helaas was er een foutje waardoor deze niet waterdicht bleek te zijn, maar mocht het horloge weer terugsturen en deze zal gemaakt worden! Top service.

Snelle levering, met zorg is mijn bestelling gedaan!

bestelling heel snel binnen En ontzettend mooi

Mooie sieraden prima service

Topservice!

Snelle levering, mooie ring en een lief handgeschreven berichtje erbij.

Snelle goede service!

Snelle service, vlotte levering en een mooi armbandje met gravure

De ring die ik besteld had kon pas 14 dagen later geleverd worden. Ik werd netjes gebeld en kon een andere uitzoeken en die werd de volgende dag geleverd. Prima geregeld.

Snel en duidelijk

Horloge besteld inclusief gravering en de volgende dag netjes verpakt binnen! Super snel en gravering zag er mooi uit.

zeer goed aanrader

goede ervaring snelle levering

Super! Goede kwaliteit, mooi gegraveerd, snel geleverd.

Goud geboorte armbandje met gravering besteld. Mooi ingepakt en erg netjes gegraveerd. Super blij mee!

In één woord Geweldig

Supersnelle levering en byzonder mooi gegraveerd.

Prima zaak

Bestelling gedaan voor me vrouw der verjaardag zeer trevrede ga zeker nog vaker bestellen

Everything was perfect.

No hustle no pronlem. Item as described and sent in just a day. Thanks.

Perfecte levering

Snel besteld en ook snel bezorgd. Aan te bevelen.

Mooi product, snelle levering

Overzichtelijk bestelproces, op de hoogte gehouden via mail en bezorgd op afgesproken datum. Mooi ingepakt!

Mooi horloge

het horloge is prachtig en super snel geleverd alleen in de gravering bijna niet te lezen en mogen ze duidelijker benoemen hoe zoiets eruit gaat zien want dan had ik het niet gedaan.

Probeert de klant zou goed mogelijk tevreden te stellen

Ik had een horige elders goedkoper gezien, toen hebben ze het goed opgelost door een interessante prijs te bieden voor het horloge dat ik wilde aanschaffen. Erg vriendelijke en behulpzaam personeel

Grandioos

Duidelijke website met ruim aanbod. Ik had een mooie ring besteld met gravure. Die was de volgende dag al in huis. En mooi verpakt. Mijn vriendin was blij met haar cadeau en ik ook! Ik ga hier vaker bestellen. Ook leuk door de bonuspunten.

mooie inscriptie snelle levering

Mooie collectie

Mooi horloge, mooie inscriptie. Dagen moeten wachten op levering terwijl op site stond dat voor 12u besteld, het verstuurd zou worden...

Mooi verpakt. Voordelig. Snelle verzending.

Ik heb hier onlangs wat gekocht voor mijn vriendins verjaardag. In het aantekeningen veld geschreven dat het een cadeau was. Beide artikelen heel leuk verpakt. Dank hiervoor. Ook de verzending was vlot. Ik zou deze winkel aanraden.

Geweldige service

2 armbandjes met naam besteld als kraamcadeau , Het kwam de volgende dag al binnen! En was mooi gegraveerd. Super!

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb een gouden hanger voor aan mijn ketting besteld, het is de eerste letter van de naam van mijn pas geboren baby. Snelle levering en de kwaliteit is erg goed. Ik ben er super blij mee!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER