uitstekend

Snelle verzending vooral in deze drukke tijden. Pakje heel mooi ingepakt. En aardig personeel.

sneller levering, vriendelijke contact

sneller levering, vriendelijke contact

Verkeerde artikel geleverd

Matig. Ze hebben het verkeer artikel geleverd en snel de status niet meer voorradig aangegeven van de horloge die we wel besteld hadden. Zag er allemaal wel heel toevallig uit. Helaas hadden we geen tijd meer om het juiste gegraveerde Horloge te krijgen. Erg jammer en nijgt naar voorraad probleempje op klant afwimpelen

Uitstekend!

Hele goede en snelle service. Prachtig baby armbandje gekregen met een persoonlijke geschreven tekst erbij. Dit maakt het juist nog mooier!

Blij met mijn oorbellen

Erg blij met mijn aankoop. De kleur is goed en e zitten mooi. Het was wel makkelijk geweest als er foto's waren van de oorbellen op een model, zo kun je beter de grootte inschatten.

prima service

Mooie Oorbellen besteld, je krijgt mailtjes als pakketje bij hun binnen is en track en trace code. Overzichtelijk en kado is goed ontvangen. Oorbellen zagen eruit zoals gedacht.

Ik heb een heel mooi armbandje voor mijn dochtertje besteld en het kon met verschillende letter types gegraveerd worden. Het is ontzettend mooi geworden en ik ga er in de toekomst zeker weer bestellen. Prijs/kwaliteit vond ik goed en was zeer tevreden.

Snelle levering, met zorg ingepakt

Mooi armbandje

Geboorte-naam armbandje besteld. Zag er mooi uit. Gravering ook netjes.

Uitstekende service!

“Ik heb pas een witgouden kruisjes en collier besteld bij ‘Treasure Juwelier’. Ik ben er zéér tevreden mee! De bestelling liep vlot, de verzending is keurig verzorgd! Dankjewel ‘Treasure Juwelier’ Groet, Hans, Breda”.

Geweldige service

Ketting laten graveren. Was de volgende dag al verzonden. En erg leuk dat er op de bon nog wat kleins word geschreven zoals; "veel plezier met geven." Dat maakt het erg klantgericht en nog persoonlijker! Super tevreden!

Heel goed!

Heel professioneel ingepakt zonder dat daar naar gevraagd werd. Snel en duidelijk contact wanneer gebeld werd en leuk assortiment in de winkel.

Goede klantenservice

Had wat besteld, maar was te klein. Heb het retour moeten zenden en dat ging snel en gemakkelijk. Ook fijn dat ik achteraf kon betalen, wat ik nu dus niet hoef te doen, omdat ik het teruggestuurd heb.

Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen, mooi ingepakt en product was naar wens.

Mooie collectie en nette snelle levering. Top!!!

Ik had een horloge van Hugo Boss besteld met inscriptie en mocht deze buiten alle verwachtingen om al de volgende dag in ontvangst nemen. Op de bon stond de tekst "veel geef plezier" Heel mooi horloge! Goede services!

Top, snelle service met een persoonlijke noot!

Duidelijke site. Bestelling snel in behandeling genomen en verstuurd. Het pakketje was mooi ingepakt als cadeautje.

Verzorgd en snel

Kwalitatief mooi product voor een goede prijs. Prachtig ingepakt en met een handgeschreven boodschap

Supersnel en persoonlijk

Snelle levering, mooi product, mooie verpakking en leuk persoonlijk bericht erbij. Perfect.

Niet goed

Sorry jullie kunnen het gaan doen

Goede service en snelle levering!

Mooie Swarovski ring besteld. Aangegeven dat het een cadeau was, daardoor was hij mooi ingepakt met een leuke boodschap erbij. Zeer tevreden klant.

Mooi sieraad

Goede service . Mooi ingepakt. Een aanrader

Heel erg tevreden

Ik ben tevreden met de leversnelheid (zeker in de corona crisis) en de service. Product was hartstikke mooi ingepakt met een handgeschreven boodschap erbij, super leuk :)

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Het bestellen ging prima en ik heb geen klachten onder varen. Zodra ik weer een sieraad bestel doe ik dat zeker hier.

Super mooi!

Snelle levering, alleen door post.nl vertraagd maar ik kon het volgen dat het door post.nl kwam

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER