Snelle levering! Lieve, persoonlijke, handgeschreven notitie

Goede juwelier

Goud met certificaat geleverd en even een persoonlijk geschreven berichtje erbij. Top!

geweldig

goede service, goede prijs, juiste levering en een leuke persoonlijke boodschap

alles perfect geregeld

Goed!

Prachtig sieraad. Vlotte levering en prachtig verpakt als je kiest voor cadeauverpakking, echt heel mooi.

Snel

Snelle levering. Mooi verpakt. Veel keuze.Alleen het graveer werk vond ik tegen vallen . Was bij 1 letter niet zo mooi.

Super snelle top levering

Nooit gedacht dat ik twee dagen voor kerst een bestelling kon plaatsen en deze dan nog voor kerst zou ontvangen. Wat een top service. En helemaal leuk was dat het nog mooi in een cadeau verpakking zat met een leuk kaartje erbij. Dank jullie wel. Ik kom zeker nog terug bij jullie.

Niets op aan te merken. Iets later geleverd maar dat was door de kerst drukte.

Snel bezorgd, mooi sieraad en mooi ingepakt

Mijn hangertje kwam in een mooi ingepakt doosje binnen.

Behulpzaam

Een G-shock speciale editie besteld en deze kwam Keurig verpakt volgens afspraak aan. Prima!

Vriendelijke

Service gericht

uitstekende zaak

horloge gekocht en door nalatigheid van post.nl heeft de levering van 8 dec tot 3jan geduurd daardoor heeft de zaakvoerder de levering 2 maal moeten verzenden wat voor mij een dikke 10 is als etablissement en met dank.

Snel geleverd mooi verpakt en leuk heel persoonlijk op de factuur iets geschreven. Dan bén je klant top

klacht netjes opgelost

Super goede en snelle service

Zeer snelle levering en met persoonlijke boodschap voor de feestdagen op de factuur.

teleurstelend op gebiet van comunicatie

heb zelf contact moeten op nemen voor te vragen waar men levering bleef , dan kreeg ik een mail waar ze in beweerde dat ze al contact met me hadden gezocht dat niet waar is en dan heb ik een niet al te vriendelijke mail gestuurd en dan opeens waren de bestelde goederen er op 1 dag wonder boven wonder

Mooie producten, gratis gravure en snel bezorgd, top!

Prima eerste ervaring met deze webwinkel! Mooi horloge besteld tegen een normale prijs, gratis laten graveren en de volgende werkdag in huis!

Snelle service, goede communicatie

Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Professioneel bedrijf

Zeer klantgericht snelle service en goede en mooie producten in hun winkel, zeker vaker bestellen!

Keurig en snel geregeld

Keurig en netjes geregeld alles. Had het bestelde item ook snel in huis

Mooie sieraden

Ik zocht nieuwe oorbellen voor mijn vrouw en heb deze gevonden op de website van treasure juwelier. Goede website met duidelijke informatie. Mijn vrouw vond de oorbellen super. Heel mooi ingepakt ook.

Horloge besteld. Helaas liep het al en zat er geen beschermlaagje meer over. Bij alle andere Oozoo horloge die ik elders bestel zat dat altijd wel. Verder communicatie top!

Snelle en persoonlijke afhandeling

Snelle levering. Kwaliteit van product is top! Erg leuk de persoonlijk handgeschreven note! Bedankt!

Uitstekend!

Kerstcadeau op het laatste moment gekocht en deze was netjes op tijd binnen, en prachtig ingepakt. Goede service.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER