Geweldige service en snelle levering

Op de afgesproken dag geleverd in prachtige geschenkverpakking. Prima prijs en mooi sieraad.

super

snel geleverd

Heel tevreden!

Vlotte levering Precies zoals op site Mooie gravering Mooi verpakt Top!

Fijne service

Ik had een extra groot bandje nodig voor een horloge. Deze hebben ze er op bevestigd en het oude bandje er los bij gedaan. Netjes ingepakt en op tijd binnen.

Snelle en kwaliteitsvolle levering.

Het bestellen van het juweel was zeer duidelijk. De levering kwam zeer snel en de horloge was leuk verpakt. Het enige nadeel vond ik dat de tekst klein uitviel omdat het merk van het horloge veel plaats innam. Dit had ik niet op voorhand gezien op het voorbeeldje.

Zeer correct

Werd na bestellen gebeld over de afleverdatum, heeft nog perfect geholpen met de keuze ( paste beter bij elkaar, perfect uitgepakt, zeer mooi)

Keurig gegaan

Netjes geïnformeerd, en zeer leuk verpakt. Dus zeer tevreden!

Correcte en snelle afhandeling van bestelling.

Correcte en snelle afhandeling van bestelling.

Het sieraad wat ik had besteld was super snel geleverd met een lief berichtje van het personeel.

mooie ring

Mooie ring van calvin Klein, snelle levering en mooi verpakt

Bestelling netjes verpakt ontvangen! Armbandje was super mooi en prachtig gegraveerd!👍

Snelle levering .....2 armbandjes bestel ..1 niet leverbaar ....werd ik gebeld ...alternatief ...opgelost ....super dus

Prima web-winkel. Zo hoort het!

Prima website. snel geleverd, mooi ingepakt met een leuke 'persoonlijke tekst' op de nota. Helemaal niets op aan te merken. Kortom: Uitstekend!

Goed, mooi en snel

Mooi armbandje, snel verzonden (alleen was PostNL minder snel)... Goede prijs-kwaliteit!

super service en mooie sieraden

bestelling komt mooi verpakt binnen en service is super

Super service

Super tevreden over dit bedrijf. In februari een armband besteld voor mijn vriendin, deze was vorig week gebroken. Na mail contact de armband terug gestuurd, vandaag een nieuwe gekregen. Super (snelle) service!!!

Prachtig

Gouden baby armbandje was prachtig gegraveerd het was een kadootje en heel erg in de smaak gevallen super bedankt voor de mooie en snelle service!

prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering, top.

Goede webshop

Tijdens het zoeken naar een product heb ik snel mijn keuze kunnen maken vanwege het ruime assortiment en goede omschrijving. Na telefonisch contact te hebben gehad of het product sbel geleverd kon worden werd het product al besteld alvorens ik het op zondag pas officieel besteld had en had ik het woensdag al in huis.

Alleen maar lof

Altijd goede service en fijn klantvriendelijk contact

Alles was in orde

Baby armbandje was mooi gedrukt, op tijd geleverd en mooi ingepakt ...dus alles in orde

prima service

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Goed opgelost.

Wat langer moeten wachten als de bedoeling was, maar uiteindelijk toch excuses gekregen en netjes thuis bezorgt. De oorbellen zijn prachtig 👌

Snelle levering, top kwaliteit, veilige betaling, correct, gewoon top🔝

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER