Snelle levering, mooi product

Babyarmbandje met naam besteld. Duidelijke site, ruim voldoende keuze. Goed op de hoogte gehouden van levering via mail. Armbandje goed verpakt geleverd in leuke cadeauverpakking.

Is heel goed

Iets moois gevonden en heel snel geleverd ben zeer tevrede

Niet geleverd op de juiste dag

Ik vind het jammer dat het niet op de juist aangegeven dag geleverd is dus de verrassing voor de jarige er dus al af was. Waarom een keuze maken als je er toch niks over te zeggen hebt? Wat ik ook een beetje jammer vind is dat het horloge niet zo gegraveerd is zoals ik het heb aangegeven (denk ruimte gebrek maar dan nog niet netje het zelf aan te passen) horloge verder wel prima

Netjes op tijd geleverd, met nog een leuk bijgevoegd briefje. Mooi horloge

Duidelijke site, snelle-prachtig verpakte-levering!!

Heerlijke en vooral eerlijke site, bestelformulier en verrassende levering! Gewoon top!

Uitstekend!

Top service. Heb nog gebeld om de gravering van de ring te laten. En ik werd heel snel en super vriendelijk geholpen. Alles netjes verpakt.

Mooie Silkarmband gekocht

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Mooi verpakt en keurig op tijd verzonden

Kei blij

Top ben blij

Een prachtig cadeau met persoonlijke touch!

Dat het hartje niet na de eerste naam werd gedrukt, maar op een regel ertussen werd gezet en de persoonlijke boodschap op de factuur, laten zien dat er met zorg naar de bestelling naar de bestelling wordt gekeken. Dank daarvoor! Zeker een aanbeveling waard!

Mooier dan ik had verwacht!

We hadden een ring gezien op de site, maar twijfelden wel een beetje over de dikte van de ring. Een dunnere, kon niet worden gegraveerd. Dit hadden we ook via de mail gevraagd en snel antwoord gekregen! De gravering en de dikte van de ring vielen gelukkig mee, dus ik was blij verrast!

Alles prima goed

Ondanks mijn (ietswat) lastige wensen is het toch vriendelijk vlot en prima geregeld

Mijn bestelling heeft voldaan aan mijn verwachting.

Vriendelijk aan de telefoon. Vlotte afhandeling bestelling.

Ring was te klein maar het was geen probleem om hem om te ruilen,zo vriendelijk geholpe...

SUPER

Ben gelijk de volgende dag gebeld omdat een inscriptie niet paste met een bepaalde lettertype. In overleg andere gekozen. Volgende dag was mijn bestelling al geleverd. Super service 😁

helemaal prima

armbandje besteld met gravure. was binnen 2 dagen in huis in een prachtige verpakking.

In 1 woord , Super

Snelle verzending, en heel een hele mooie geschenk verpakking. En het bestelde artikel nog mooier dan op de afbeelding. Ik ben super tevreden!

Top product

Super mooi horloge, mooi gegraveerd

Snelle levering via webshop en zeer klantvriendelijk

Horloge gekocht en laten graveren. Werd dag na plaatsen bestelling direct gebeld mbt de gravering. Zeer klantvriendelijk meegedacht en vervolgens direct verstuurd zodat het horloge de volgende dag thuis bezorgd werd.

Keurige zaak, zeer klantvriendelijk.

Ik heb een ring besteld die achteraf te klein bleek te zijn. Binnen 3 dagen was hij omgeruild en had ik de juiste maat, terwijl ik de verkeerde maat had doorgegeven. Zeer netjes en klantvriendelijk bedrijf .

Alles volgens afspraak en vriendelijke hulp

Online een horloge besteld. Telefonisch klantenservice gesproken, zijn erg vriendelijk. Mooi spaarsysteem bij Treasure waardoor ik na de aankoop van het horloge nog een extra band kon bijbestellen. Bij de factuur nog een leuke persoonlijke noot van de verkoopster, leuk! Fijne ervaring, alles volgens afspraak.

Helemaal top

Nadat het bij een andere juwelier mis ging hier op de valreep nog een mooie verlovingsring gekocht. Duidelijke communicatie met de winkel en kon hem per express koerier nog snel in huis hebben!

Swarovski pen niet in originele doos

Op gebied van snelheid service prima. Mijn pakketje is netjes de volgende dag geleverd gravure was ook mooi aangebracht. Echter vond ik het erg jammer dat de pen niet in de originele Swarovski doos is geleverd. Want dat was mijn verwachting. Ook omdat het duidelijk op de website staat vermeld bij de swarovski pennen. Ik citeer: “Nadat we de gravure hebben aangebracht plaatsen we de pen weer in de originele Swarovski verpakking, waar we een fraaie cadeauverpakking omheen doen. Het geheel versturen we in een neutrale verzendverpakking, zonder ons bedrijfslogo, zodat niemand kan zien wat er in de verpakking zit. “ Helaas heb ik dus niet de verpakking gekregen. Had graag deze nog gewild.

top service

Vanochtend een mailtje gestuurd over leuke oorbellen met de vraag of deze aanwezig waren. Na een uurtje antwoord op mijn mail en toen we 's middags langs kwamen waren de oorbellen al voor ons apart gehouden. Heel vriendelijk geholpen.

Snel geleverd en super goede kwaliteit

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER