Super mooi horloge!

Super mooi Garmin Fenix horloge gekocht bij Treasure Juwelier! Levertijd zou ongeveer vijf weken zijn, maar al ontvangen na drie dagen. Ben er erg content mee.

Snelle bestelling met goede service

Speciaal cadeau besteld voor een kennis en ik kwam hier op deze site uit en het is me goed bevallen. Ruime keuze, snelle levering en ze hadden het cadeau prachtig verpakt! Top! Erg tevreden!

Artikel is heel mooi en werd snel geleverd

Snel en goed geleverd

alles snel en keurig afgeleverd.

Snelle en mooie levering

Telefonisch contact gehad en zeer net te woord gestaan. De produkten zijn snel en in een mooie verpakking geleverd.

Mooi product, mooie verpakt en snel verzonden!

Na lang zoeken bij Treasure Juwelier het juiste armbandje gevonden. Werd heel mooi ingepakt en snel verzonden. Tevens kwam het met een echtheids-certificaat. Ik kom hier zeker terug.

Snelle en verzorgde levering met duidelijke communicatie

Treasure juwelier heeft een mooi aanbod. Na mijn bestelling kreeg ik onmiddellijk een bevestiging. Ook de levering verliep vlot met ook daarbij duidelijke communicatie over de status van de verzending. Mijn bestelling was zeer degelijk verpakt waardoor transportschade bijna onmogelijk was. Ik had dus een top ervaring!

Goed advies Leuke verpakt

Tevreden en goede ervaringen

Optijd verzonden, keurig verpakt met een persoonlijke noot

Fijne klantenservice

Groot aanbod en een fijne klantenservice. Ik heb meerdere vragen gesteld over producten en ik kreeg elke keer een uitgebreid en vriendelijk antwoord terug. Verzending was snel en de verpakking erg mooi!

perfect

Advies per telefoon en keurig antwoord, daarna besteld en volgende dag in huis!

Netjes

Pakket netjes verpakt. Bij de armband zat een certificaat van echtheid. En een geschreven briefje. Altijd leuk.

Super ervaring

Netjes te woord gestaan en goed geleverd. Bedankt!

Aanrader!!

Prachtige sieraden, ruime keuze, fijne goed werkende webshop, enthousiast Treasure Team, al een aantal keer online besteld en de service is meer dan goed!! Kortom: zeer tevreden klant.

Op tijd geleverd en mooie oorbellen

De zending was goed verpakt en werd op tijd geleverd. De oorbellen zagen eruit zoals op de afbeelding, ben er heel blij mee.

Voor mijn man als cadeau een armband besteld. Snel geleverd en heel mooi ingepakt. Dankjewel!

Heel blij met het artikel.

Ik kan alleen maar zeer positief zijn!

Altijd topservice

Als ik een juweel wil, koop ik 'm graag bij Treasure omdat ik zeker weet dat het top geregeld is. Ook bij een defect handelen ze het keurig af. Bij elk bestelling een prachtig doosje, lief briefje waardoor het als een cadeautje voelt. Ik ben een trouwe klant.

Geweldig!

Duidelijke foto's waarop de afmeting goed te zien is. Mooi ingepakt en snelle levering.

Mooie, duidelijke webshop. Herenarmband van Boss is fantastisch. Snelle levering en mooi ingepakt.

Snelle levering en perfect ingepakt

Goede prijs, gratis ingepakt en snel geleverd.

Lelijk produkt

Gekozen op grond van de foto. Desillusie want door lelijkheid ondraagbaar. M.i zijn de ‘benen ‘ te plat en bovendien voorzien van veel te groot zilvermerk. Het lijkt bovendien of de ontwerper een poging gedaan heeft een menselijke gedaante te creëren waardoor ook de bovenkant dun wordt. Was me bewust van de maten maar denk dat een goed ontwerp kan winnen bij een vergroting van een kwart tot halve centimeter.

Het is niet wat het lijkt op foto

Heb een armbandje gekocht en durf het niet eens aan te doen zo fijn ... is precies een draadje ... had dit aangegeven geweest dat zo fijn was had ik niet gekocht ... nu is het verloren geld .

Mijn kleindochters super blij mee

Snelle soepele bestelling

Levering was snel. Was mooi ingepakt en perfecte kwaliteit.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER