Uitgebreide voorraad en altijd een cadeautje om open te maken

Snelle levering met veel verzend mogelijkheden. Altijd de nieuwste speciale Garmin horloges op voorraad!

Top. Online aankoop gedaan. Goede prijs. Snelle levering. Gewoon top.

Geweldig!

Ik ben altijd tevreden met Treasure Juwelier. Snel bezorging. Goeie goud/zilver. En plus, we kunnen point sparen voor extra korting. Dat is gewoon geweldig. Aanrader!!

Prachtige sieraden

De kwaliteit is perfect, snelle en vlotte leveringen, prettige medewerkers aan de telefoon, tja niets meer aan toe te voegen.

Vlotte bestelling en levering

Overzichtelijke website. Vlotte bestelling en levering. Het pakje werd echter wel aan deur gedropt zonder dat ze aanbelden.., had eenvoudig kunnen meegenomen worden. Vond dit per toeval want kreeg ook geen mail van levering…

Echt een aanrader deze winkel

Gewoon goed!

Goede prijs, goede service en de ring is van goede kwaliteit. Volgende keer zou ik zeker weer kijken bij Juwelier Treasure

Goed spul tegen een betere prijs

Helder, duidelijk, snel en scherpe prijzen.

Ik was op zoek naar een Garmin Fenix 8 smart/sport watch. Online kwam ik bij Treasure Juwelier terecht. Heldere site. Eenvoudig besteld en tijdig geleverd.

Prima!!!!

Met nog een leuke wens bij de bezorgde armband. "Veel plezier bij het geven" werd ons toegewenst. Heel leuk

Gisteren besteld, vandaag in huis. Met liefde ingepakt een handgeschreven briefje erbij. Volgende bestellingen weer bij deze zaak. Verder met de bedel uitbreiding, er is voldoende keus.

Snelle levering incl. graveren, mooie cadeauverpakking

Ik heb een Garmin uurwerk aangeschaft met gratis Gravering. De prijs was niet alleen zeer competitief, maar de volgende dag was het al toegekomen. Ik was zeer aangenaam verrast door de zeer mooie attente cadeauverpakking.

Goede communicatie en bereikbaarheid

Top service!

Was mijn eerste bestelling bij treasure juwelier en het was gelijk top! Gepersonaliseerde bestelling was op dezelfde dag nog verzonden en ik had het de volgende dag binnen! Kan niet beter. En het product was uiteraard heel mooi en super leuk gepakt met het originele merk erop!!

Gewoon goed!

Ik heb 2 Garmin horloges besteld via de webshop, die erg snel geleverd waren. Kwam aan in een stevige doos met 2 Garmin horloges in cadeauverpakking en genoeg opvulmateriaal dat de inhoud niet kon verschuiven. Ook de cadeauverpakking ziet er erg mooi uit! Een leuke bijkomstigheid is het sparen van punten waardoor je volgende aankoop een stuk goedkoper is. Van de punten een setje oorbellen besteld. Oorbellen zaten in een mooi doosje met weer een mooie cadeauverpakking. Kleine notitie is dat de meeste oorbellen niet op een model zijn gefotografeerd maar gefotoshopt zijn. Hierdoor moet je soms op de afmetingen van het product letten. Ik bedoel niet dat de afmetingen heel erg verschillen maar het kan een andere impressie geven. Goede kwaliteit producten, snelle levering en dus zeker een aanrader!

Mooie juwelen shoppen ...

Wat je keus ook is en wat je ook koopt , het is altijd mooi ! Prachtige juwelen , maakt niet uit , goedkoper of duurder , zoveel keus en alles in perfectie ! Vriendelijke medewerkers , goede service , kwaliteit en snelle verzending , wat wil je nog meer ! Ik ben er blij mee ..

snelle verzending en netjes verpakt

Redelijk qua prijs, goed verpakt en snel verzonden

Goede kwaliteit en goede levering

Top verpakt, verzending duurde wel ff!

Mooi ingepakt, ook een handgeschreven kaartje. Erg leuk! Moet wel zeggen dat de verzending even op zich liet wachten, dat mocht wel sneller

Mooie armbandje

Fijne online winkel, mooie collectie

Prachtige collectie. Bestelling eenvoudig kunnen plaatsen, kwam snel, ik werd gedurende het hele bestellingsproces op de hoogte gehouden. Het product was zorgzaam ingepakt. Ik ben zeer tevreden en bestel graag weer hier.

Echt super mooi

snelle levering makkelijk te bestellen en super mooi gedaan

Fijne en mooie juwelen overzichtelijk gepresenteerd.

Prima service en veilige verpakking en verzending,prachtig ingepakt.

Top service, feedback en levering.

Top.

45 Hilvertshof