Mooie oorbellen!

Super mooie oorbellen zowel op de foto als in het echt! En duidelijke info over het product!

Mooie collectie en goede service

Prettig contact gehad. Goede communicatie.

Erg fijn!

Snelle levering en persoonlijke berichtje bij pakketje was erg vriendelijk en leuk. Fijne service!

Bestelling goed afgehandeld

Tevreden met communicatie. Goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Was ook snel geleverd. Goede service. Ben blij met mijn aankoop.

Snel en efficient

Goede communicatie en snelle veilige levering

Echt top

Goede aardige service!

Ik heb een cadeau bestelt voor mijn partner en was heel erg mooi verpakt. De bestelling werd snel verzonden. Ik vond het lief dat ze een berichtje hadden geschreven op het factuur :)

Correcte en efficiënte service

Vlot en correct.

Top bedrijf

Snelle bezorging mooi verpakt en prachtige oorbelen. Bijzonder atent met handgeschreven briefje erbij.

Super fijne juwelier!

Mooie juwelier, met moderne en iconische sieraden, zeer goede kwaliteit! Leuke aanbiedingen en een spaarpunten systeem. Fijne en vriendelijke service. De medewerkers nemen altijd de tijd om je vragen te beantwoorden.

Super Service

Persoonlijk meedenken na een telefoontje is meer dan je verwacht!

Besteden erg veel zorg

Vlotte levering, erg mooie cadeauverpakking, handgeschreven "veel plezier met geven, fijne dag" op de factuur en fraai afgewerkte sieraden. Het Treasure team besteedt erg veel zorg. Top.

Fijne service en overzichtelijke website

Fijne service en overzichtelijke website

Overzichtelijk met bestellen en snelle levering

Armbandje was precies zoals verwacht, erg blij mee!

Tijdige levering en goed en mooi verpakt

Snelle en correcte levering.

Levering heel snel, bestelde armbandje leuk ingepakt en een ontzettend mooi product.

Uitstekende en snelle levering! Baby armbandje voor mijn kleindochter besteld. Heel snel geleverd, netjes verpakt, mooi gegraveerd en heel mooi verpakt in kado verpakking met een persoonlijk geschreven briefje erbij. Zeker een aanrader deze winkel!

Zeer betrouwbaar

Kopen voelt goed hier zeker als het om dure aankopen gaat

Prima, beetje gek verpakt alleen

Niet beschadigd binnen gekomen maar had wel gekund. In een envelop en de oorbellen niet in een doosje maar in een folietje.

Goede service en prijs

Baby armbandje met naam besteld, mooi gegraveerd, snel in huis en mooi als kadootje verpakt.

Positief

Snelle verzending, leuk ingepakt en leuk kaartje erbij

Erg snelle verending

Erg snelle zending en mooi verpakt met sieraden doekje. Top klantenservice.

Goede service en snel geleverd

Ik heb een mooi armbandje besteld en de service en levering was goed en snel.

Ben erg tevreden met mijn aakoop. Mooie sieraden die van goede kwaliteit zijn en voor een betaalbare prijs.

altijd tevreden

Zoals altijd zeer tevreden bij treasure juwelier omdat ze net dat extra stapje doen voor je waar veel andere dit juist niet doen daar is het betalen en weg wezen hier totaal niet maken je bandje ook nog even op maat terwijl ik wacht en ik wilde een bandje wat niet op de website stond maar totaal geen probleem mevr pakt de telefoon belt wat rond en het is geregeld staat nu in bestelling dus heel tevreden enn nog klein plus puntje ze hadden fenix 7 pro safier op voorraad dus gelijk wat armer maarja het is een pracht horloge !! Ik kom alleen nog even 1 keer langs ik denk dat hij in de gesp toch 1 strakker moet hij geeft fout melding met meten maar das kwestie pinnetje verplaatsen. nogmaals bedankt voor de siper service allemaal :))

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER