Netjes en op tijd geleverd

Goede snelle service

Heel snel en met een persoonlijke noot mijn uniek gegraveerde horloge ontvangen. Ik ben erg tevreden. Enige is dat het lijkt of het glas nog beschermfolie bevat, maar dat is niet zo. Als ik hierover contact gehad heb, schrijf ik weer een recensie, wordt t vast een 10!

Aarzel geen moment om bij deze juwelier iets te bestellen

Er is één keer iets misgegaan maar dat werd heel snel verholpen. Heb het volste vertrouwen in deze zaak.

Hele fijne juwelier

Top juwelier. Horloge is geleverd met een mooie persoonlijke gravure. Ik werd nog even gebeld om de bestelling door te nemen in verband met de gravure op een smartwatch. Snelle levering en top service!

Sieraden zijn mooi.

Service is niet goed. Armbandje was te lang. Normaal als je wat koopt voor zoveel geld is de service dat het op maat maken bij de prijs in begrepen zit. Ik moest meer betalen voor het op maat laten maken dan bij mijn juwelier. Om deze reden zou ik niet meer bij jullie bestellen. Klant onvriendelijk vind ik dit en slechte service.

Tevreden met mijn aankoop

Snelle levering in een hele mooie cadeauverpakking. Ik had een ketting cadeau gegeven en diegene was er ontzettend blij mee.

Goeie kwaliteit en snelle levering.. top werk

Met zorg en aandacht

Het horloge kwam zelfs wat eerder dan de track and trace aangaf. Ingepakt met zorg en zelfs een handgeschreven briefje erbij.

Goeie heldere site, direct bevestigingsmail na bestellen en erg leuke handgeschreven boodschap bij de bestelling

Wasn't easy to navigate the website.

To return the purchased item it was extremely difficult to navigate the website and find the option of return or to find the right instructions to do the needful and need to pay for returning the goods wasn't mentioned before.

• Would you recommend us? No

Service zoals het hoort

Vlotte bestelling, waarbij je perfect op de hoogte gehouden wordt. Precies zoals het hoort. Een voorbeeld voor andere webshops. En ook nog eens een mooie cadeauverpakking.

Leuke en goede levering

de persoonlijke notitie is altijd leuk om te lezen

Kreeg mijn bestelling voor de kerst mooi ingepakt binnen. Dat was een welkome verassing, want als ik dat zelf moet doen heeft het plakband onder de kerstboom al los gelaten :)

Als er vragen zijn wordt er adequaat op gereageerd. Het artikel wordt mooi ingepakt als cadeau, zonder dat je erom vraagt.

Uitstekende service, correcte en snelle reactie, vriendelijk.

Deze juwelier is een echte aanrader! Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Bestellingen worden snel geleverd.

Helemaal tevreden!

Klantvriendelijkheid, goed artikel, kortom helemaal goed.

Snelle service, kwaliteit product

De service is goed. Product was naar verwachting. Mooi ingepakt.

Good product description/ High Quality delivered

Information on delivery were precise and easy to follow. Product arrived on time.

Mooie letter G

De letter bleef niet goed hangen, mocht het terugsturen en kreeg een aangepaste nieuwe. Erg blij mee, de letter blijft nu goed hangen aan de ketting :-)

Slecht

Mijn zoon opent zijn cadeau horloge werkt niet reden onbekend misschien batterij leeg misschien kapot.

Superservice!

Ik had een paar items besteld, kreeg een telefoontje dat een item, een stenen hanger, niet meer voorradig was en of ik een ander zou willen uitzoeken. Dat gedaan en de bestellling arriveerde een paar dagen later. Geweldig mooi ingepakt. De hanger was iets beschadigd, ik heb gebeld en kon m zonder problemen ruilen, opsturen en ik heb een ander gouden hangertje besteld. Ook deze weer prachtig ingepakt. Hele fijne vriendelijke service. Ik kom graag snel weer terug.

Goed op de hoogte gehouden van bestelstatus en levering

Artikel was niet op voorraad, hierover werd goed gecommuniceerd. Later nog iets bijbesteld, werd keurig samen geleverd. Ook nog mooi ingepakt!

Prefect geleverd en heel mooi gegraveerd zeer tevreden

Prima snel en goed

Super geholpen, klasse service!!

Goede service, goed geadviseerd omdat het online bestellen van sieraden best moeilijk is. Klasse!

Super goed

Snelle en goede service