Netjes en op tijd geleverd
Dank voor je review Monique! Fijn dat het op tijd is geleverd! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Heel snel en met een persoonlijke noot mijn uniek gegraveerde horloge ontvangen. Ik ben erg tevreden. Enige is dat het lijkt of het glas nog beschermfolie bevat, maar dat is niet zo. Als ik hierover contact gehad heb, schrijf ik weer een recensie, wordt t vast een 10!
Er is één keer iets misgegaan maar dat werd heel snel verholpen. Heb het volste vertrouwen in deze zaak.
Dank voor je vertrouwen Cunegonda! Dat stellen we erg op prijs! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier.
Top juwelier. Horloge is geleverd met een mooie persoonlijke gravure. Ik werd nog even gebeld om de bestelling door te nemen in verband met de gravure op een smartwatch. Snelle levering en top service!
Hallo Kelly, Dank voor je review en leuk dat je direct alweer een nieuw horloge bij ons hebt besteld! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Service is niet goed. Armbandje was te lang. Normaal als je wat koopt voor zoveel geld is de service dat het op maat maken bij de prijs in begrepen zit. Ik moest meer betalen voor het op maat laten maken dan bij mijn juwelier. Om deze reden zou ik niet meer bij jullie bestellen. Klant onvriendelijk vind ik dit en slechte service.
Hallo Bettie, Jammer dat je niet blij bent met onze service. Het lijkt er echter op dat hier sprake was van een misverstand. Bij het telefonisch contact met jou over het inkorten van de armband, bestond bij ons de indruk dat het om een gouden of zilveren armband ging. In dat geval is een goudsmit nodig voor het inkorten, waar we extra kosten voor in rekening brengen. Nu we je review zien, hebben we vastgesteld dat je bij ons een titanium armband hebt gekocht. Die hadden wij inderdaad onder service voor je kunnen inkorten. Excuses voor het misverstand! Ik hoop dat je desondanks veel plezier beleeft aan je armband. Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering in een hele mooie cadeauverpakking. Ik had een ketting cadeau gegeven en diegene was er ontzettend blij mee.
Beste Grant, Dank voor je review en fijn dat de ketting in de smaak is gevallen. Dat is altijd weer spannend! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Goeie kwaliteit en snelle levering.. top werk
Hallo Jeffrey, Mooi dat het armbandje snel is geleverd. En dank voor je nieuwe bestelling! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Het horloge kwam zelfs wat eerder dan de track and trace aangaf. Ingepakt met zorg en zelfs een handgeschreven briefje erbij.
Hallo Marja, Mooi dat je onze zorg en aandacht waardeert. Veel plezier met het horloge! Vriendelijke groet, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Goeie heldere site, direct bevestigingsmail na bestellen en erg leuke handgeschreven boodschap bij de bestelling
Hallo Floris, Dank voor je review en fijn dat je onze communicatie waardeert! Vriendelijke groet, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
To return the purchased item it was extremely difficult to navigate the website and find the option of return or to find the right instructions to do the needful and need to pay for returning the goods wasn't mentioned before.
Hello Prerit, I am sorry for the difficulty that you experienced. We are working on making it easier. However, that returning is not free, is part of our general terms and conditions that you accepted and also clearly mentioned on our page https://www.treasurejuwelier.nl/retouren-en-klachten. Best regards, Trea, customer service Treasure Juwelier
Vlotte bestelling, waarbij je perfect op de hoogte gehouden wordt. Precies zoals het hoort. Een voorbeeld voor andere webshops. En ook nog eens een mooie cadeauverpakking.
Hallo Christel, Fijn dat je zo enthousiast bent! Vriendelijke groeten, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
de persoonlijke notitie is altijd leuk om te lezen
Hallo Pieter, Dank voor je reactie en leuk dat je al een paar keer bij ons hebt besteld! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Kreeg mijn bestelling voor de kerst mooi ingepakt binnen. Dat was een welkome verassing, want als ik dat zelf moet doen heeft het plakband onder de kerstboom al los gelaten :)
Hallo Beau, Dankjewel en graag gedaan! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Als er vragen zijn wordt er adequaat op gereageerd. Het artikel wordt mooi ingepakt als cadeau, zonder dat je erom vraagt.
Hallo Milda, Dank voor je mooie reactie! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Deze juwelier is een echte aanrader! Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord. Bestellingen worden snel geleverd.
Hallo Harry, Dank voor je review en je aanbeveling! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Klantvriendelijkheid, goed artikel, kortom helemaal goed.
Hallo Adeline, Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
De service is goed. Product was naar verwachting. Mooi ingepakt.
Dank voor je complimenten Marian! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Information on delivery were precise and easy to follow. Product arrived on time.
Hi Ralf, Thank you for your review and kind words. I am glad you appreciated our service! Best regards, Trea, customer service Treasure Juwelier
De letter bleef niet goed hangen, mocht het terugsturen en kreeg een aangepaste nieuwe. Erg blij mee, de letter blijft nu goed hangen aan de ketting :-)
Hallo Verola, Dank voor je review en fijn dat de letter nu goed blijft hangen! Vriendelijke groeten, Trea, klantenservice Treasure Juwelier
Mijn zoon opent zijn cadeau horloge werkt niet reden onbekend misschien batterij leeg misschien kapot.
Beste Hulya, Het is natuurlijk heel vervelend als een nieuw horloge niet blijkt te werken, zowel voor jou als gever van het cadeau als voor je zoon die het cadeau heeft ontvangen. Het hoort vanzelfsprekend tot onze service om dat te herstellen of om te ruilen. Wat er aan de hand is kunnen we niet vaststellen zonder het horloge te zien. Zodra we het horloge retour hebben ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag en zorgen we ervoor dat je alsnog een perfect werkend horloge kunt overhandigen aan je zoon. Met onze excuses! Vriendelijke groeten, Trea, Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een paar items besteld, kreeg een telefoontje dat een item, een stenen hanger, niet meer voorradig was en of ik een ander zou willen uitzoeken. Dat gedaan en de bestellling arriveerde een paar dagen later. Geweldig mooi ingepakt. De hanger was iets beschadigd, ik heb gebeld en kon m zonder problemen ruilen, opsturen en ik heb een ander gouden hangertje besteld. Ook deze weer prachtig ingepakt. Hele fijne vriendelijke service. Ik kom graag snel weer terug.
Artikel was niet op voorraad, hierover werd goed gecommuniceerd. Later nog iets bijbesteld, werd keurig samen geleverd. Ook nog mooi ingepakt!
Prima snel en goed
Goede service, goed geadviseerd omdat het online bestellen van sieraden best moeilijk is. Klasse!
Snelle en goede service
45 Hilvertshof