correcte telefonische informatie snelle afhandeling met een leuke persoonlijke boodschap
Beste Robert, Dankjewel voor je review! Super om te lezen dat je blij bent met de mooie armband én de persoonlijke noot! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Hoi Mark, Bedankt voor je review! Een 10! Daar worden we natuurlijk superblij van. Wij zijn gelukkig als jij dat als klant ook bent. Veel plezier met geven! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Goed en duidelijk bestel- en leverproces, bestelling volgende dag bezorgd, horloge kwam netjes in cadeauverpakking.
Beste Roald, Dankjewel voor de complimenten! En natuurlijk fantastisch dat je zo blij bent met je horloge! We wensen je nogmaals veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Hij zit lekker en is mooi
Beste Jorrit, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je ketting naar wens is. Veel draagplezier! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Genoeg keuze, foto's zijn duidelijk en benadrukken de details. Het komt als een cadeautje binnen, dus ondanks dat het voor mijzelf was, was het een feestje om uit te pakken. Levering was ook zeer snel
Hoi Diana, Haha heerlijk toch om jezelf te verwennen! Goed gedaan! Dankjewel voor je lovende woorden en veel plezier met het horloge. Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Gemakkelijk besteld op een duidelijke site. Later had ik nog een vraag over de armband die ik besteld had en die is snel en vriendelijk afgehandeld! Top winkel!
Beste Kees, Dankjewel voor je 10, Kees! Daar doen we het voor! Geweldig dat je zo blij bent met onze service en kwaliteit. Hopelijk is de ontvanger van het graveerarmbandje ook helemaal happy! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
"Ik ben buitengewoon tevreden met de online service van Treasure Juwelier! Mijn recente aankoop via hun website verliep vlekkeloos. De bestelprocedure was eenvoudig en intuïtief, en ik waardeerde de duidelijke beschrijvingen en gedetailleerde afbeeldingen van de juwelen. Wat me echt verraste, was de aandacht voor detail, zelfs bij een online bestelling. Toen ik mijn pakket ontving, was ik blij verrast om te zien hoe prachtig het was ingepakt. Het zorgvuldig gekozen geschenkpapier en de nette presentatie gaven me het gevoel dat ik een echt bijzonder cadeau had ontvangen. De kwaliteit van het sieraad overtrof mijn verwachtingen. Het vakmanschap was uitstekend en de juweel was werkelijk schitterend. Ik was blij om te zien dat het online bestellen geen afbreuk deed aan de kwaliteit die ik van Treasure Juwelier gewend ben. Ik kan Treasure Juwelier van harte aanbevelen, zowel voor hun uitstekende online service als voor de prachtige verpakking en hoogwaardige producten. Ze hebben bewezen dat ze ook online een uitzonderlijke ervaring bieden. Ik zal zeker weer bij Treasure Juwelier bestellen voor mijn volgende sieraadaankoop!"
Beste Max, Jij laat óns stralen van geluk! Dankjewel voor je super positieve review. Wij doen uiteraard ons uiterste best om online dezelfde winkelervaring te bieden als in de winkel in Hilversum. Goed om te lezen dat jij dat ook zo hebt ervaren. We wensen je heel veel draagplezier van je armband en wie weet tot de volgende keer! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Fijne website, super leuk ingepakt en mooie kwaliteit. Ik ga zeker opnieuw bestellen
Hoi Gabrielle. Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij dat we jou gelukkig hebben kunnen maken. We zien uit naar je volgende bestelling😉. Hartelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
De bestelling wordt netjes, zoals toegezegd, oprijd bezorgd.
Beste Ernst, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling. Dankjewel voor de review! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Prijs (markt conform), sparen van punten (korting), betaalmogelijkheden, als cadeautje verpakt, levertijd, bedenktijd, mail contact met de winkel en de online informatie over het product. Al deze zaken zijn goed en heeft mij besloten het product hier te bestellen, zou het zo weer doen.
Beste Maurice, Van zo’n mooie review worden we bijna verlegen! Super dank voor je lieve woorden. We zijn heel blij dat je onze service, kwaliteit, inpakkunsten en klantenservice zo waardeert! Veel geluk met je bestelde hangertje! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Blij met het hangertje.
Wat fijn dat je blij bent met je hangertje! We zijn zo blij met tevreden klanten! Dankjewel voor je review! Veel draagplezier! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Een fijne en informatieve website, waar je alles snel en handig kunt vinden. Het artikel wat ik besteld heb, voldoet erg goed aan de verwachting. Zeker een aanrader.
Hoi Christien, Wat goed om te lezen dat je onze website zo overzichtelijk vindt! Dat vinden wij echt heel belangrijk! En gelukkig ben je ook nog blij met je ontvangen sieraad. Ons geluk kan niet op! We wensen je veel plezier met je nieuwe aanwinst! Hartelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi juweel die voldoet aan wat je ziet op de website.
Beste Katrien, Dankjewel voor je review, Katrien! Heel fijn om te lezen dat de armband in het echt net zo mooi is als op de foto! We wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Alles ging vlekkeloos. Verzenden, graveren, kleiner maken van het bandje. Helemaal goed
Dankjewel Jan! Wat een aardige review! We zijn blij te lezen dat alles naar wens is verlopen. We wensen Kenzo veel draagplezier! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi gegraveerd gouden ringetje ontvangen met de naam van onze onlangs overleden dochter erin gegraveerd. Een mooi herinnering aan haar. Het ringetje is van de voorkant mooi solide, aan de achterkant wel erg teer/dun. Ik hoop dat ik hem voor altijd kan dragen, zonder dat hij doorslijt. Persoonlijk had ik liever 50 euro meer betaald voor een net iets dikker ringetje. Maar dat is persoonlijk.
Beste Joyce, Dankjewel voor je review! We voelen ons vereerd dat je ons hebt gevraagd een ring te graveren voor deze zeer droevige gebeurtenis. We hopen dat de ring je een beetje steun kan geven in deze zware tijd. Hopelijk heb je er, ondanks de smalle achterkant, lang draagplezier van. Zodat je dochter altijd dichtbij je blijft. Veel sterkte gewenst. Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Kwalitatief goede sieraden. Heel lief dat ze het cadeau hadden ingepakt.
Hoi Dominique, Heel erg bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de armband. En feestelijk ingepakt maakt het inderdaad extra leuk om te geven! Geniet ervan! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Fantastisch! Mijn volgende aankoop is zeker en vast hier.
Beste Tom, Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je onze webshop en service zo waardeert. We wensen je heel veel draagplezier van je nieuwe stoere horloge! Hartelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Twee horloges met gravering gekocht als cadeau voor de getuigen van mijn huwelijk. Bestellen en de gravering uitzoeken ging heel gemakkelijk. En het was heel snel verzonden en ontvangen. Ik heb voor cadeauverpakking gekozen, en het was zeer mooi ingepakt! Er stond netjes bij op de factuur welk horloge in welk pakje zat. Heel handig! Vind het extra lief dat er ook een persoonlijk bericht op de factuur was geschreven! Ik kan deze juwelier aanraden als je een gepersonaliseerd cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid, als aandenken of zomaar. Om te laten zien wat je voor iemand betekend.
Beste Lisanne, Wat een eer dat we ter ere van jouw huwelijk twee horloges mochten graveren. Goed om te lezen dat je blij bent met het resultaat en onze service. Dit doen we graag! Dankjewel voor je recensie en veel geluk bij je huwelijk! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer tevreden van treasure juwelier Goed kwaliteit en snelle service !
Beste Kelly, Dankjewel voor de review! Fijn om te lezen dat je blij en tevreden bent met onze kwaliteit en service. Veel plezier van het armbandje! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Onze kinderen waren heel blij met het mooie armbandje voor hun pasgeboren zoon. Ik had een grotere maat genomen, zodat hij er lang plezier van kan hebben. Mooie gravure en fijn dat er ook op de achterkant iets gegraveerd kon worden.
Beste Margreet, Wat lief dat je zo’n mooie review over ons hebt achtergelaten. En goed om te lezen dat de kinderen blij waren met het gegraveerde babyarmbandje. Altijd heerlijk om mensen blij te maken! Veel geluk met jullie kleinzoon! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ruim assortiment en goede service.
Beste Astrid, Dankjewel voor je mooie review. We zijn blij dat je onze webwinkel en service waardeert. Wie weet vind je nog een keer een mooi sieraad online. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Supper
Ha Renske, Wij worden helemaal blij van klanten zoals jij! Superfijn dat je blij bent met je ketting met betekenisvolle hanger. We wensen je nogmaals veel draagplezier! Dankjewel voor je lovende woorden! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en heel mooi ingepakt.
Beste Dianne, Wat goed om te lezen dat je blij bent met het mooi ingepakte armbandje. Dank voor je review. Hopelijk mogen we je snel weer eens als klant ontvangen! Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie herenarmband, geen lange levertermijn, perfect!
Hoi Katrien, Zo leuk dat klanten uit België ons ook weten te vinden! Dankjewel voor je enthousiaste review. We wensen de ontvanger van de armband veel draagplezier! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Uitstekende service en kwaliteit!!
Beste Willem, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit! We hopen je snel weer als klant te mogen ontvangen. Hartelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.