Hele vriendelijk mensen. Horloge band prima op maat gemaakt. En heel snel bezorgd. Echt top service
Hartelijk dank voor de enthousiaste review en aanbeveling! Mooi dat de levering soepel is verlopen! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Vlotte service en goede prijs
Mooi dat je zo blij bent met onze service en onze prijzen! Hartelijk dank voor de aanbeveling en review! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer goede service. En heel snel afgehandeld. Mijn bestelling was zeker last minute en vlak voor de kerstdagen. Toch kreeg ik mijn bestelling op tijd en mooi verpakt. Er was zelfs gedacht aan een cijfer op de verpakking zodat het voor mij duidelijk was wat in welke verpakking zat. Top!!!
Graag gedaan Dennis! We maken onze klanten graag blij met onze service en zo te zien is dat ook bij goed gelukt! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
voor een goede prijs en zeer goede kwaliteit! heel blij met het eindproduct en zeker perfect als leuk cadeautje!
Dankjewel Lisa voor je enthousiaste review. Mooi dat de gravure en onze overige service zo goed in de smaak is gevallen! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantsenservice Treasure Juwelier
Kado voor mijn zoon, budha hanger met ketting.
Fijn dat de hanger zo goed is bevallen Shirley. Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Ik wou voor kerst nog een mooie cadeautje ontvangen, had ik op dinsdag besteld incl. graveren en vrijdag al ontvangen, ook nog telefonisch contact gehad over het graveren zelf, dat dat misschien klein en niet zo mooi zou worden, maar is toch mooi geworden!
Ik ben blij dat je bestelling bij ons je zo goed is bevallen Marc. Fijn dat de gravure ook in de smaak valt! Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een armbandje besteld voor mijn pageboren neefje en dat ging allemaal zonder problemen. Armbandje was ook al snel binnen. Mooi armbandje met zijn naam erop. Was mijn eerste bestelling dus wist niet precies welke maat ik moest hebben. Helaas heb ik em iets te klein besteld maar dat is een les voor de volgende keer. Niks op aan te merken op deze juwelier.
Jammer van de maat Nico, maar fijn dat de bestelling bij ons je zo goed is bevallen! Dank voor je review en aanbeveling. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Goede en snelle service
Fijn dat onze service je zo goed is bevallen Marieke. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Op de site zag ik een aanbieding. Besteld en 2 dagen later was het binnen. Het was goed en stevig verpakt. Zelfs in cadeau-verpakking, erg leuk. Mooie is dat je hier ook punten spaart voor korting bij een volgende aankoop.
Hallo Michel, Dank voor je review en aanbeveling. Mooi dat onze service je goed is bevallen. En als je de bonuspunten wilt inwisselen zien we je graag weer terug! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Bestelling geplaatst en daarbij zelf een fout gemaakt. Na een email te hebben gestuurd werd de door mij gemaakte fout hersteld en het artikel zeer snel verzonden. Het pakketje was feestelijk verpakt! Echt een aanrader om bij deze juwelier iets te bestellen.
Dank voor je enthousiaste reactie Marjo. Mooi dat je zo blij bent met onze service. Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Nette , goed verzorgde service !
Dankjewel Willy voor je review en aanbeveling! Mooi dat onze service je goed is bevallen! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Netjes ingepakt en zeer snel geleverd! Top!
Fijn dat je bestelling bij ons zo goed is bevallen Rowald. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Een baby armbandje via website besteld. Hoorde niets over de verzending, dus zelf na 5 dagen gebeld. Bleek pas over 6 weken leverbaar. Omdat ik het diezelfde week nog nodig had, werd er door de medewerker hard gezocht naar een alternatief. Dat is gelukt, dus eind goed al goed. Een voldoende omdat de persoonlijke service uitstekend was. Aan voorraad en berichtgeving betreft voorraad kan beter.
Hallo Alice, Dank voor je review. Fijn dat we je uiteindelijk toch goed hebben kunnen helpen met een ander armbandje. Zoals we telefonisch hebben besproken heb je onze update over je bestelling via de mail waarschijnlijk over het hoofd gezien, maar we zullen je opmerking daarover ter harte nemen. Het kan altijd beter. Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer nette en tijdige levering. Goede service.
Hartelijk dank voor je positieve review en aanbeveling Jeroen! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice treasure Juwelier
Sim
Heel erg bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn Garmin fenix 6 Saphire op vrijdag 31 december besteld en maandag de 3e al geleverd! Absoluut een aanrader, goede en snelle service!
Hallo Toby, Mooi dat onze service je zo goed is bevallen! Dankjewel voor je review en aanbeveling en veel plezier met je Garmin! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, goede kwaliteit. Zal zeker nog eens bestellen.
Dankjewel Sarah voor je enthousiaste aanbeveling! Bij een volgende gelegenheid zien we je graag weer terug! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Het was een cadeautje om te geven zo mooi verpakt. Snelle levering ondanks de kerstdrukte
Hallo Monique, Fijn dat je onze verpakking en snelheid zo waardeert en heel erg bedankt voor je aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb mooie 14 karaat oorbellen besteld via Treasure Juwelier, nadat ik ze via google heb gevonden. Super mooi, en ook erg leuk ingepakt, met een leuke text erbij geschreven, erg attent! Snelle verzending ook. Ik raad ze zeker aan!
Hallo Camille, Leuk dat je ons hebt gevonden en mooi dat je daar zo enthousiast over bent! Bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Ik bestelde een zilveren hangertje met naam. Het hangertje zat in een mooi doosje en was prachtig verpakt in goudpapier met een strikje. De naam was keurig op het hangertje gegraveerd. Op de factuur stond een handgeschreven kerst-en nieuwjaarswens. Ik werd er helemaal blij van! :-)
Mooi dat we je zo blij hebben kunnen maken Erik met onze service. Dat is precies waar we het voor doen! Dank voor je aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Twee gouden kettingen voor mijn dochters besteld met Kerst. Ontzettend mooi ingepakt en snel geleverd!
Wat leuk Reyna dat jij en je beide dochters zo blij zijn met de mooi ingepakte gouden kettingen. Daar doen we het voor! Ik wens je dochters veel draagplezier! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
Correcte prijs/kwaliteit. Snelle levering.
Dank voor je review en aanbeveling Irmgard! Fijn dat onze prijzen en service je zo goed zijn bevallen! Vriendelijke groet, Jacqueline, Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had per abuis een paar artikelen dubbel besteld, dit was na een telefoontje zo opgelost. Super geregeld!
Graag gedaan Manon! Het was ook geen enkel probleem. Dank voor je aanbeveling en veel plezier met je sieraden! Vriendelijke groet, Jacqueline Treasure Juwelier
Duidelijke omschrijving op de site met goede foto’s. Schitterend ingepakt en verpakt.
Fijn dat onze website en service je zo goed is bevallen! Daar doen we het voor. Dank voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Jacqueline Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.