Duidelijke website met mooie sieraden en mooie gravering. Ik werd nog telefonisch benaderd nadat ik mijn bestelling had geplaatst vanwege het lettertype wat ik had gekozen. Zij raadde me een ander lettertype aan, zeer attent. Bestelling was de volgende dag verstuurd.

Mooie oorbellen met snelle levering

Online bestelling liep vlot en het geleverde product voldeed volledig aan de wensen. Ik raad Treasure Juwelier zeker aan !

Excellent

Perfect and fast service

Echt super!

Voor de aller eerste keer online besteld bij trersure. Altijd een beetje spannend om echt goud online te bestellen, maar na alle goede recensies toch de stap genomen! En wat ben ik ontzettend blij met mijn bestelling! Alles is echt super mooi en de bestelling liep netjes en vlot! Ik ga trersure zeker onthouden! Dankjewel voor deze mooie producten. Ik ga hier zelf jaren lang plezier van hebben!

Sieraden precies zoals verwacht

Prima service, mooi resultaat.

Een armbandje besteld voor mijn eerste kleindochter. De volgende dag werd het al bezorgd. Haar naam op het armbandje laten graveren en het resultaat mag er zijn. Het ziet er echt heel mooi uit. Het doosje was mooi verpakt en op de factuur stond een leuke boodschap. Wij zijn heel tevreden.

Prettige webwinkel!

Fijne online juwelier met een mooie collectie, snelle verzending en goede, persoonlijke service (inclusief prachtig ingepakte bestellingen).

Té mooi ingepakt om uit te pakken!

2 hangers gekocht met inscriptie. Grafeerwerk was heel mooi en passend bij de hanger. Toen we de bestelling geleverd kregen waren de doosjes met veel zorgvuldigheid en aandacht ingepakt met een persoonlijke boodschap van de medewerker erbij. Wow!

Snelle levering, mooi product en leuk verpakt!

Goede service, snelle levering

Alles precies zo als beschreven , snelle levering .

Super mooi armband

Snelle service, mooi baby armbandje gekocht

met zorg en mooi verpakt ontvangen

met zorg en mooi verpakt ontvangen

Servicegericht, netjes en snel

Website is vriendelijk en makkelijk in gebruik. En het pakje was prachtig ingepakt, een mooi cadeau!! Ik had ook een vraag gesteld via de mail, en ik werd binnen een uur hierover terug gebeld. Dat vond ik zo prettig! In de toekomst zal ik hier zeker weer een bestelling doen.

heel goed

snelle bezorging, mooi verpakt, artikel voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

Snel en goede levering

Artikel werd snel geleverd en was exact zoals omschreven.

Horlogeband kapot gemaakt bij verwisselen

Zeer slecht behandeld door manager van deze filiaal, horloge is beschadigd tijdens verwisselen van een band maar dat mag ik maar zelf oplossen via horloge maker. Kreeg niet eens een excuus en geen gedag bij vertrek. Triest om zo als klant behandeld te worden!

Eenvoudig om te bestellen op de site. Snelle levering. Mooi ingepakt en perfecte uitvoering.

Waaauw

Van het moment dat ik de doos opendeed was ik helemaal verkocht aan de leuke verpakking!!! Spijtig genoeg was het een cadeautje voor mijn baby'tje dus zij had er niks aan maar als ik een bestel voor als ze wat ouder is weet ik wel dat het een super leuke verpakking is. Het armbandje is groot genoeg voor een baby'tje van 3 maand en het is heel mooi gegraveerd.

Perfekt

Zoals gevraagd

Prachtige ring

Snelle levering,prachtige ring zoals op foto, alleen jammer dat hij te groot was en dat je €50,- bij moet betalen om hem op maat te maken. Daarom maar te groot gehouden,te mooi en blij om terug te sturen.

Mooi

Super mooi gedaan! Bandje past perfect

Zeer goed!

Heel goede service en mooi gedaan

Treasure Juwelier geeft met elk sieraad een mooie belevenis mee voor de gever en de ontvanger

Altijd een gevoel welkom te zijn, zonder dat ik iets verplicht ben. Goed advies en hartelijkheid. En als je iets koopt, wordt het prachtig verpakt. Hele snelle internet service. Kortom betrouwbare, goed gesorteerde winkel en je vertrekt er online of in Hilversum altijd met 'goede zin'.

Mooie oorbellen!

Snel bezorgd, mooi verpakt en met een leuke persoonlijke bootschap

Geweldig!

Ik heb een gouden ketting gekocht met het initiaal van mijn dochter aan! In het echt wat kleiner dan op de foto maar zeker even mooi! Ik dacht eerst dat de ketting snel zou breken aangezien deze best wel dun is! Maar blijkt heel stevig te zijn! 10/10 ik koop hier zeker meer!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!