mijn ervaring met Treasure is goed.

Al verschillende keren heb ik bij Treasure artikelen gekocht en deze bevallen mij goed. Het spaarsysteem is een leuke bijkomstigheid. De verzending is netjes en de artikelen worden leuk ingepakt, een klein feestje.

Aanrader

Product voldoet aan alle verwachtingen. Leuk, dat de verkoper ook nog een persoonlijk boodschap heeft achtergelaten op de leverbon.

Smartwatch besteld voor mijn vriendin….zonder vragen kwam het netjes op tijd mooi ingepakt met een vriendelijk persoonlijk briefje.

De oorbellen zijn voor onze kleindochter die 27 Augustus 9 jaar wordt, de mooie verpakking en het hand geschreven briefje maken het persoonlijk, dat is een mooi pluspunt! We kunnen niet wachten tot ze de oorbellen ziet, zal superblij zijn!

Netjes ingepakt pakje en snelle service en persoonlijk bedankje v treasure vd aankoop

Heel goed!

Snelle levering en mooi ingepakt! Mooie sieraden voor een goeie prijs! Zeer tevreden.

Mooie gravering met hele snelle verzending!

Ik wilde een ring laten graveren, online ging er iets mis toen heb ik een mail gestuurd of het alsnog kon. Zeer snel erna een mail terug! Ring snel ontvangen met hele mooie gravering erin! Echt heel blij met de snelle verzending en niet te vergeten goede prijs!

topservice

zeer snelle levering , prachtig ingepakt ,goede kwaliteit .dik tevreden

Werden ook in de winkel fijn geholpen en hebben de armband d one lijn besteld zou eind van de maand pas komen maar kwam verleden week al binnen

Horloge mooi ingepakt als cadeau

Webwinkel met ruime keuze in mooie horloges. Snel geleverd, gegraveerd. Keurig ingepakt zodat de strik van het cadeau niet wordt geplet, handgeschreven kaartje erbij, top! Nog niet geopend: dat kan pas op 17 augustus.

Bestellen eenvoudig via web. Kind kan de was doen

Hele goede ervaring.

Mooie producten,snelle levering en heel mooi verpakt,kortom uitstekend!

Ontzettend leuk resultaat

Mooie sieraad keuzes en veel ruimte voor gegraveerde tekst. Snelle levering (binnen een week inclusief graveren) Leuk bericht ook bij het pakketje en mooi ingepakt.

Snelle levering met persoonlijk woord op de factuur.

Geweldig!

Super snelle service, heel leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap.

Heel tevreden

De horloge die ik besteld had is super mooi en ziet er goed uit. Ook was de levering heel snel. Enige puntje vond ik dat de horloge al “aan” stond waardoor hij al tijdje batterij gebruikt.

Mooi ingepakt met een lieve boodschap!

Ik had een ring besteld als cadeau voor mijn schoonzus. Het was prachtig ingepakt en super snel geleverd. Er stond nog een lieve boodschap op mijn bestelformulier. Ik bestel hier zeker weer! Heel erg bedankt.

Hoge service met snelle levering

Hoge service met snelle levering

Helemaal top!

Mooie sieraden voor schappelijke prijs, snelle service

Precies zoals verwacht

Duidelijk op de site, met een goede filter waarop je kan selecteren naar keuze. Alles was op tijd, mooi en prachtig ingepakt. Persoonlijk berichtje op factuur maakt het ook persoonlijk, ook al bestel ik via het internet

Mijn redders

Dankzij jullie super snelle levering kon mijn huwelijk door gaan. De kwaliteit is uitstekend.

Mooie ring, mooie prijs, snel geleverd

Was op zoek naar een zilveren zegelring met een zwarte steen, naar kon deze nergens in mijn maat vinden tot ik bij Treasure juwelier terecht kwam. Hier vond ik deze prachtige ring. In het echt nog mooier dan op de site en snel geleverd in mooie cadeauverpakking. Ook de berichtgeving over de status na het plaatsen van de bestelling was duidelijk. Mooie producten tegen een mooie prijs en goede service. Wat wil een klant nog meer?

Uitstekende service

Geen slechte ervaring. Alles prima

tevreden

mooi armbandje, verpakking is heel mooi maar beter apart bijdoen, kan je het juweeltje zelf zien voor je het geeft. graveren is goed, acherkant plaatje wel grote cijfers. snelle levering. Ouders van de baby waren super blij.

Goede service, snelle levering en mooi verpakt

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!