Fijne ervaring, product werd snel geleverd en was naar wens.

top juwelier aanrader om via internet te bestellen

Mijn 1e contact was telefonisch, Ondanks dat het al bijna half zes was was de dame aan de telefoon zeer vriendelijk en legde goed uit hoe en wat als ik zou bestellen. Het bestelde was er snel en als een cadeau ingepakt. Ik was hierdoor super verrast. Persoonlijk zal ik hier nogmaals een bestelling doen.

Beste assortiment en snelste verzending

Ik heb een Garmin gekocht en een week later nog een voor mijn partner. Beide horloges gelijk voorradig en dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL, automatisch bericht van gespaarde punten en hele vlotte communicatie. Aanrader!

Mooie kwaliteit en mooie gravering

De levertijd duurde iets langer dan verwacht, maar daarvoor in de plaats wel een prachtige armband die heel netjes gegraveerd is

Erg goed!

Goede service en snelle levering.

Mooi product zeer snel geleverd

Het bestellen ging makkelijk en snel. Het product kwam binnen 2 werkdagen met de post thuis en werd heel erg blij ontvangen door mijn schoondochter. We bestellen vast nog eens. Martine

Snelle levering.

Hangertje voldoet geheel aan mijn verwachting.

Prima webwinkel.

De webwinkel is helemaal ok. Ik was iets minder blij met de zilveren oorringen. Ze zijn kwa formaat precies wat ik heb besteld alleen de sluiting vind ik toch onhandig. Het is lastig om op dit formaat de ringen te openen en te sluiten. Ik heb daardoor een klein wondje gekregen aan mijn linker oor. Het is alweer hersteld hoor, geen zorgen. Maar ik draag ze daardoor niet meer zo graag.

tevreden over snelle levering

snelle levering en mooi product.

Netjes volgens afspraak geleverd.

Bestelling gedaan en snel geleverd. Het sieraad was precies zoals afgebeeld op de website. Gegraveerd zoals ingevuld op het bestelformulier. Echt helemaal top geregeld.

Super goed

Snel geleverd en super mooi ingepakt.

Sneller levertijd en een goed product.

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Een goede prijs en kwaliteit verhouding. En netjes verstuurd én picobello als cadeau ingepakt, waarbij ook netjes was aangegeven wat in welk pakketje zat. Doet niet iedereen.

Mooie webshop

Overzichtelijk, correcte levering en prettig klantcontact.

tot nu toe heel goed

Heb het cadeau op voorhand besteld - nog niet gegeven en het is beeldschoon ingepakt. Bestelprocedure ging helemaal goed

Heel goede service.

Na het bestellen wist ik niet wanneer het geleverd zou worden.Nu heb ik een mailgestuurd naar de klantenservice en krreg te horen dat het de volgende dag geleverd zou worden.En ja de volgende dag werdt het pakketje met de post bezorgt.Heel netjes als cadeau verpakt. Ik was hierdoor blij verrast en ga hier vast nog eens vaker bestellen.

Mooie sieraden.... een cadeautje voor jezelf!

Mooie keuze, snelle levering, fijn cadeautje om te krijgen.

Ook online een super goede service

Ik wilde online een (voor mij) duur Seiko horloge bestellen voor mijn man en was een beetje terughoudend daarom heb ik contact opgenomen via messenger en ik kreeg direct een geruststellend antwoord; ook online dezelfde service en garantie! Ik heb het horloge besteld, het is prachtig en ook heel netjes gegraveerd. Binnen 3 dagen geleverd met een feestelijk papiertje en strik erom.. Ik ga hier iemand heel blij mee maken.

Goede service en zeermooie juwelen

Oorbellen besteld, snel bezorgd en waren net zo mooi als op de foto

Mooie armband, prachtig verpakt, een aanrader om hier iets moois te kopen! Een zeer tevreden klant.

Snelle levering, vriendelijk & goede service, TOP !

Mijn vrouw super blij gemaakt met de aankoop bij 'Treasure Juwelier'. Kado was heel mooi verpakt met een lief handgeschreven gebaar van personeel. Top !

Goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk snel geleverd.

Kreeg netjes een mail dat de graveer machine kapot was dus dat het iets langer kon duren. Uiteindelijk 2 dagen na uiteindelijk leverdatum horloge alsnog ontvangen. Ingepakt en persoonlijk berichtje. Super service!

Erg vriendelijk, mooi ingepakt en snel. Kortom zeer tevreden.

Erg vriendelijk, mooi ingepakt en snel. Kortom zeer tevreden.

Uitstekend!

Ik had een baby armband besteld voor mijn nichtje, maar kon helaas niet op de website haar naam laten graveren. Dag erna werd ik gebeld door een medewerker van Treasure Juwelier die het aanbood te doen als service. Vond het super lieffff :)

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!