Een goede en persoonlijke service

De bestelling werd de volgende dag, ingepakt in kado papier al bezorgt. En het allerleukste was de persoonlijke, met de hand geschreven, felicitatie erbij. Zeker de moeite waard om een keertje langs te gaan .

Een stoere schakelketting voor mijn zoon besteld, precies als op de afbeelding in de online shop. Juiste ketting en maat, snelle levering, leuk ingepakt ook! Zoonlief heerlijk verrast en zeer blij er mee.

Snelle en perfecte levering

De oorbellen waren geheel zoals verwacht . Ze waren ongelofelijk mooi verpakt met een mooie boodschap erbij . Zeker ga ik nog gebruik maken van jullie mooie collectie . Dankuwel Ps. Tip:gratis retourneren zou mij aanzetten om meer te kopen .. Gr

heel goed en correct

Ik heb er niks op aan te merken tenzij een klein detailtje: op een bepaald moment viel een herstelling even wat "stil" op e-mail correspondentie. Dit heb ik dan even moeten "aan wakkeren". Voor de rest alles prima!

Matig..

Levering was prima, maar betalen voor iets retour sturen is niet meer van deze tijd..hier sneeuwt Treasure echt erg onder tov andere websites met o.a veel van hetzelfde aanbod.

Snelle levering en netjes ingepakt

Vlot geleverd , en mooie producten die met zorg zijn verpakt

De keuze van de oorbellen die ik online had besteld, waren er niet meer. Personeel belde me netjes, om dit te vertellen. En dat er keuze was uit andere. Erg vriendelijk en lief dat ik meteen gebeld werd, met de melding na me bestelling

Heel suf dat ik altijd hier bestel, maar het is dan ook altijd goed

Zie boven

Ik heb voor mijn vriendin mooie witgouden oorbellen gekocht bij deze juwelier. Ik maar ook mijn vriendin zijn zeer tevreden. Duidelijke omschrijving van het product en scherpe prijzen. Daarnaast was het heel mooi ingepakt en met een persoonlijke boodschap op de bon erbij. Al met al super tevreden.

Prima!! Heel goed telefonisch advies!!

Mooie collectie en betaalbaar.

tevreden krant

alles op tijd geleverd en mooi verpakt en van prima kwaliteit

Gewoon prima

De sieraad was prachtig

Heb het pakketje snel gekregen en was heel mooi

Zeer klantvriendelijk goede service

Had product ontvangen dat niet aan mijn wensen voldeed keurig afgehandeld door klantenservice

Supersnelle service met een persoonlijke noot!

Einde van de middag heb ik mijn nieuwe horloge besteld en de volgende dag al in huis! Zelfs op een leuke manier verpakt en een persoonlijk geschreven berichtje erbij, erg leuk! Snelle service en alles keurig voor elkaar, dus zeker een aanrader!

Keurig netjes geleverd. Mooi verpakt.

Super tevreden. Ik zou er zeker weer wat kopen.

Betrouwbaar en afspraak is afspraak

Website zou nog iets beter up-to-date kunnen zijn, of snel een bericht als er iets niet voorradig is.

Persoonlijke aandacht

Ondanks ik het gekochte artikel online had besteld, zat er op de bon een geschreven lieve boodschap bij, ik vind die moeite super attent! Daarbij was net als de andere keer mooi ingepakt. Ook de snelle levering is altijd fijn.

Super snel geleverd en in een mooie verpakking.

Super service

Goede prijs, direct verzonden, mooi ingepakt en een lief kaartje erbij. Helemaal compleet!

Mooi juweel!

Tijdige bezorging, verzorgd juweel! De cadeauverpakking was niet mij smaak.

Mooie webshop, grote keus in sieraden, alles staat duidelijk beschreven en goed gefotografeerd! Mogelijkheid om gratis achteraf te betalen en tot slot: snelle verzending van feestelijk ingepakte aankoop! Aanrader! (Ik heb er al meerdere malen besteld)

Super snelle levering met een persoonlijk tintje.

Toen ik de swarovski ketting binnen kreeg stond eer een persoonlijk berichtje op de rekening geschreven. Echt het gevoel dat het persoonlijk behandeld is.

Snelle, vriendelijke service en een goed product.

De online bestelling verliep heel soepel. Het product personaliseren werkt goed op de website. Bij elke fase in het proces ontvang je een mail, dat is prettig. En er zat een persoonlijk briefje bij de bestelling, dat is altijd leuk.

Kettinkje was precies zoals op de website. Verpakt in een mooi doosje en feestelijk ingepakt. De ontvanger was er blij mee en ik ook.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!