Erg meedenkend en er voor gezorgd dat mijn dochter binnen een dag weer een heel mooi armbandje heeft!

Niets op aan te merken.

Snel, goede kwaliteit en zelfs een handgeschreven boodschap. Klantenservice die je niet vaak meer ziet.

Zilveren baby armbandje besteld, Snelle levering en mooie gegraveerd!

Aangename, professionele en hulpvaardige winkel.

Heel veel keuze. Vlotte aankoop en levering. Hulpvaardige en professionele klantenservice! Zeker niet mijn laatste aankoop hier!

Super goeie Service !

Mooi product, snel geleverd. Zat een handgeschreven boodschap bij wat het heel persoonlijk maakte heel erg blij mee !

Snel, top

Leuk cadeautje voor Moederdag gekocht. De optie gekozen om het in te laten pakken. Was echt super mooi ingepakt! Zat ook nog een leuk geschreven briefje bij. Daarnaast had ik het al super snel in huis.

Vriendelijk en kundig personeel

Mooie veelzijdige collectie aan sieraden. Retourneren/ ruilen kan ook makkelijk wanneer de maat of model niet helemaal is zoals gewenst. Overigens werd ik lekker snel geholpen bij het retourneren en ruilen van mijn armband en kreeg ik de juiste maat vrij snel opgestuurd weer. Ben er super blij mee!

What you see is what you get!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service

Super service!

Wij mochten het armbandje voor mijn metekindje heel snel ontvangen, binnen de 3 dagen. Heel mooi gegraveerd! Het was een echt heel mooi geschenk !

Mooie kwaliteit netjes verpakt , snelle levering

Keurige afhandeling netjes ingepakt mooi product ..bezorging was zoals afgesproken. Tevreden

Super service

Super service

Prima , snelle levering

Snelle levering , prima service

Prima verzorgde levering van de bestelling

Snel geleverd. Product kwam overeen met beschrijving. Bijzonder zorgvuldig ingepakt. Correspondentie per e-mail accuraat, netjes op de hoogte gehouden van de voortgang

Snelle bezorging

Prima zaak, snelle bezorging, product naar waarde

Met zorg geleverd

Scherp geprijsd, snelle levering. Luxe verpakt en daardoor extra leuk om te krijgen/geven.

Vlotte service

Super, snel, netjes, makkelijk

Bestelling moest naar het buitenland. Even afgestemd met de verkoop afdeling en alles super vlot geregeld.

Ben er blij mee

Ben er super blij mee maar alleen de naam is iets te dun er in gegraveerd

Snel en mooie sieraden

Mooie sieraden en snel geleverd!

top!

Nette en snelle levering, product mooi verpakt met een persoonlijke bericht van team Treasure Juwelier.

Snel ...... goed......... leuk en mooi !

Heel snel ontvangen! Terwijl het voor mij geen probleem is wat langer te wachten. Ik onthoud het adres!!!!!

Gouden babyarmbandje besteld, bleek toch niet op voorraad te zijn. Werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster met een ander voorstel. Het armbandje mooi gegraveerd, de volgende dag al in huis in een mooie cadeauverpakking. Oma, moeder, en kleindochter helemaal blij.

Geweldig mooie juwelier met ouderwets vriendelijke medewerkers!

Ouderwets vriendelijk, behulpzaam. Correcte afhandeling. Snelle verzending, prachtig ingepakt met handgeschreven boodschap. Prachtig mooie, waardevolle, mooi afgewerkte sieraden van prachtige kwaliteit!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!