Super service!!!

Ontzettend mooi armbandje besteld, snelle levering en goede kwaliteit! Ik had mijn armbandje laten graveren aan 2 kanten maar vind het mooier als de beide zijden allebij goed om te zien was als ik het om heb, dit heeft het armbandje niet standaard maar ik kon het armbandje terug sturen en werd kostenloos binnen enkele dagen opnieuw gedaan en werd geleverd met een super vriendelijke brief of het zo naar wens is! Mijn volgende sieraden ga ik zeker weten hier bestellen!!!

Snelle levering en mooi kwaliteit en superleuk ingepakt.

Iets besteld en 2 dgn later gegraveerd en al in huis. Ziet er mooi uit voor een mooie prijs.

Top service!

Ik had iets besteld dat uiteindelijk niet helemaal naar het zin was, en mocht gewoon voor het door mij besteden bedrag iets anders uitkiezen! Ik kwam 5 euro goedkoper uit en kreeg dit nog contant terug. Was zeer te spreken over de service! Bedankt

Hele goede service. Leuk ingepakt cadeau. Het was geweldig om dit babyarmbandje te geven

Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Zeer tevreden!

Ik had door gegeven dat het cadeau is ze hebben heel mooie ingepakt en echt snel verstuurd met een mooie notitie er bij. Ik raad zeker aan!

Armband is geheel volgens omschrijving

Alles is naar wens geleverd en is zoals was omschreven

Goede webshop, goede realistische foto’s Bestelling is goed en netjes en leuk ingepakt en wordt snel geleverd.

Erg snelle levering en mail contact.

Helemaal top!!!

Prima service en mooi product.

De bestelling was er erg snel en voldeed helemaal aan de verwachting. Blij mee!

Geen lange wachttijden

Prima producten en concurrerende prijzen

Online oriëntatie op de website verloopt prima, bestelling en betaling idem. Levering verloopt vlot en het traject kan eenvoudig met behulp van de track en trace code gevolgd worden.

Top bedrijf met een leuk briefje erbij

Super mooi ingepakt cadeautje besteld wat zo klaar was om te geven!

Fantastiche service !

Heel blij met de oorbellen en de service.

Was allemaal goed aangegeven op de webshop, snelle levering en ook nog eens super leuk ingepakt en netjes een handgeschreven bericht dat zie je niet vaak meer top.

Snelle levering en leuk verpakt, echt een kadootje !

Super snelle levering

Mooi sieraad van goede kwaliteit, ben er heel blij en ook nog eens een snelle levering.

Top. Snel geleverd en mooi gegraveerd en prachtig ingepakt

Heel goed. Genoeg keuze op de website en daarom makkelijk bestellen. Scheelt bellen, afspraak maken en hopen dat ze hebben wat je zoekt.

fijne winkel veel keus

Erg veel keuze qua sierraden. snelle verzending en heel mooi verpakt.

Keurige levering, schappelijke prijs

Na bestelling, een keurige snelle levering. Netjes ingepakt en ook tijd en datum stonden al goed. Zeer tevreden met aankoop.

Super mooi

Hele mooie producten Snelle levering

Bevalt goed, verkleurt niet

Super snelle bezorging netjes verpakt

Mooie armband voor mijn kleinkind

Super mooie armbanden

Hele mooie armbanden, goede prijs/kwaliteit verhouding en verheug me op m’n vervolgaankoop!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!