Snel en correct

Goed kwaliteit van bestelde goederen. Snel en veilig geleverd. Filip

Bestelling snel geregeld met ook een snelle levering

Een horloge gekocht voor mijn partner. Snel verzonden en een persoonlijk berichtje er in wat het helemaal leuk maakt!

Top product

2 armbandjes besteld voor mijn dochters echt top kwaliteit

Goede nette zaak

Snelle bevestiging Snel in behandeling Netjes ingepakt en goede kwaliteit.

Snelle keurige levering mooi verpakt

Helemaal prima

Snelle levering, denken mee.

Horloge snel en mooi ingepakt geleverd. Ik werd gebeld dat de de in te graveren tekst mooier uit zou komen met een ander lettertype.

Fijne webshop met een persoonlijke touch. Erg prettig

Snel geleverd, mooi product

Makkelijk besteld, snel geleverd. Erg tevreden over het gegraveerde armbandje, mooie kwaliteit en netjes afgewerkt. Als kers op de taart prachtig ingepakt. De ontvanger was er erg blij mee!

Wij hadden een gouden armbandje voor onze 1e.pas geboren kleindochter gekocht.. mooi gegraveerd en het armbandje was mooi ingepakt en er zat nog een handgeschreven briefje bij met "veel plezier met het geven".. super leuk..

snel en goed verpakt, mooie oorbellen

snel en goed verpakt, mooie oorbellen

Fijne telefonische ervaring gehad

Goed en vakkundig geholpen, ze hebben goed geluisterd wat ik wilde en hebben meegedacht om tot een keuze te komen. Mooie cadeau verpakking waar ik het in thuisbezorgd kreeg.

Alles verliep perfect

Zowel de bestelling, de betaling en de levering verliepen perfect. Ook de kwaliteit van de geleverde producten voldoet aan alle verwachtingen .

Klantenservice gemaild met een vraag.

Klantenservice gemaild met een vraag, kreeg al snel van een vriendelijke medewerkster telefonisch antwoord op mijn vraag. Top!

Snelle levering, mooi sieraad

Wat een mooie zilveren ketting. Snel geleverd. Ben er heel blij mee!

Snelle levering en een mooie verzorgde verpakking

Snel geleverd, mooi ingepakt en een super lief handgeschreven briefje erbij Niks anders dan lof

Telefonisch fantastisch geholpen om alsnog de bestelling voor een verjaardag optijd binnen te krijgen. Met een leuke handgeschreven kaartje. Helemaal leuk!

Keurig ingepakt!

Het horloge wat ik had besteld werkte niet. Na contact is dit razendsnel opgelost en hebben ze een ander exemplaar toegestuurd. Prima service

Jammer van het graveren

2 weken geleden horloge besteld met graveren Horloge top en snel geleverd Het graveren slaat alleen nergens op.. Veel te klein tussen de bestaande letters door.. Heel jammer dat jullie daar geen advies over geven of het wel mooi wordt Diegene waar de horloge voor bestemd is kan het niet eens lezen Had jullie al een mail gestuurd Hoop dat jullie wat met deze feedback gaan doen Mvg Patricia Blom

Goede service, snelle levering

Ik heb 3 gouden basis kettinkjes besteld. Bij ontvangst vond ik ze net te “dun” Gemaild en binnen no time had ik een maat “dikker” thuis.. Super

Snelle levering, goede kwaliteit, top service!

Ik had een mooie ketting besteld om cadeau te geven. Netjes op tijd ontvangen. Helaas had zij het cadeau al dus moest het terug. Het pakketje terug gestuurd en binnen 2 dagen nadat zij het ontvangen hadden, had ik het geld al op mijn rekening!

Gisteren cadeau gegeven: cadeau valt in de smaak!

Gisteren ketting cadeau gegeven aan mijn zusje, ze is er erg blij mee. Hopelijk blijft de zilveren ketting zo mooi!!!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!