Gisteren cadeau gegeven: cadeau valt in de smaak!

Gisteren ketting cadeau gegeven aan mijn zusje, ze is er erg blij mee. Hopelijk blijft de zilveren ketting zo mooi!!!

Horloge besteld plus graveren.. was heel fijn dat ik dat online kon doen! Zag er top uit!

Groot assortiment on uit te kiezen en goedkoop!, snelle levering en mooie gravering

Prima bedrijf, alles duidelijk en volgens afspraak

Servicegericht en leuk persoonlijk briefje. Zou hier zeker nogmaals bestellen

Super persoonlijk

Toen het pakketje kwam stond er een persoonlijke mededeling op de pakbon super leuk en wat attent maakt je dag goed in deze tijd, en een perfect horloge rijker

Prachtig Sieraad kwam overeen met de foto’s, was mooi ingepakt en heeft de ontvanger ontroerd.

Snelle service, prachtig ingepakt!

Het sieraad dat ik online bestelde, bleek niet meer op voorraad. Binnen een half uur (op zondag!) werd ik terug gebeld en werd een alternatief aangeboden; super snel! Het item was voor mijzelf, maar het werd dusdanig betoverend ingepakt, dat het voelde als een cadeau! Er was een prijsverschil tussen het oorspronkelijk bestelde item en de vervanger en dat werd de volgende dag al op mijn rekening terug gestort. Helemaal super!

Verrassend.

Bestelling heel leuk ingepakt met daarbij een notitie ‘plezier met het geven”. Zo leuk. Maakt dat je terugkomt.

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan: Treasure juwelier heeft mooie sieraden!

Mooie sieraden, vaak goede foto's, prettig leesbare beschrijving, veel keuze, helder online aankoop proces, transparant bezorgproces, mooi verpakt. Wat wil je nog meer? Treasure Juwelier staat voor alles!

Snelle levering.Goed verzorgd. Geweldig mooi ingepakt...echt een cadeautje!

Snelle levering. Leuk met persoonlijk geschreven kaartje en super leuk ingepakt. Complimenten.

Hele goede kwaliteit, super mooi ingepakt. In 1 woord perfect. Zou hier zeker weer bestellen!!!

Zeer geslaagd

Makkelijk via de website een verjaardagscadeau besteld, horloge met gravering, ingepakt en wel. Precies wat we verwacht hadden! Zeer tevreden, zou hier zeker nog een keer bestellen.

Mijn vraag werd heel snel beantwoord

Mooi product snelle levering en mooie verpakking

Mooi product en mooi verpakt Snelle levering

Top Service and finest collection

I was looking for a SEIKO WATCH for long time, Luckily found bij Treasure Juwiliers in a reasonable price.... Top Service

Pakket was mooi ingepakt. Op tijd geleverd. Prima communicatie.

Fijne en snelle levering

Zie boven

Boven verwachting!

Een armbandje met naam besteld voor mijn nichtje. Heel snel geleverd. Super mooi verpakt. Echt een aanrader!

En ik ben er erg blij mee en snel geleverd hartelijk bedankt

Zoals het hoort

Geen gedoe, gewoon zoals bij een winkel hoort.

Snelle en goede levering!

Netjes verpakt! Goede service en snelle levering.... Goede keuze!

Hoe het op de site ziet, krijg je er ook voor! Super tevreden en snelle levering. Met ook nog eens een persoonlijk geschreven kaartje bij! Aanrader!

Fijne communicatie en zeeer snel geleverd .

Snelle levering, goede kwaliteit, en nog met een lief persoonlijk berichtje van Treasure er bij.

goed en vlot

Vlotte levering, betaling achteraf mogelijk.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!