Snelle en goede levering

Heb vtv een mail gestuurd mbt retournering. Hebben snel gereageerd. Daarna heb ik besteld en na 3 dagen had ik de ring in huis! Top geregeld.

als nog broche gekregen, na telefonisch overleg

Ik had een beoordeling( negatief) geschreven over de juwelier omdat ik mijn zilveren broche niet gekregen had. Ik heb meerdere malen telefonisch contact met ze gehad. Treasure Juwelier heeft opnieuw een broche toegestuurd naar mij( in een doosje ipv via de brievenbus), deze broche heb ik gistermiddag ontvangen. Ik ben ze erg dankbaar. Ze houden zich aan hun woord. Mijn complimenten naar hun toe. Ik ben zo blij dat de Broche nu geleverd is en kan nu het feestje organiseren voor mijn collega om het kado te geven. Treasure Juwelier ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. #trotsopjullie!! groetjes, Nancy

Geweldige site , goede service!!

Mooie ketting besteld . Snel geleverd en geweldig mooi ingepakt . Echt een aanrader ♡

Goede service en mooi product.

supersnel en verzorgd

Zeer snelle levering, verzorgde geschenkverpakking !

Goede ervaring

Ik had een hanger laten graveren Uitleg op de site was duidelijk. Geen extra onkosten na het afrekenen. Ik werd opende hoogte gehouden van het proces en het werd keurig op tijd bezorgd!

Snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

Geweldig, vlot!

Ben zeer tevreden, handige site, snelle levering, prachtige cadeauverpakking! Ik kan alleen maar positief zijn :)!

super snelle levering

Redelijk in prijs en super snel en netjes ingepakt geleverd

Prima en snel!

Prima en snel!

Voor de tweede keer leuk geslaagd voor een kadootje bij Treasure. Duidelijke overzichtelijke site met een zeer ruim aanbod. Snelle levering, goede communicatie, kortom zeer tevreden.

Uitstekend !!

Mijn bestelling correct en op tijd geleverd . Extra service was de prachtige cadeauverpakking !! Top service .

Fantastische webshop!

Mooie artikelen, mooie prijzen en met €5 korting op de eerste bestelling. Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is heel fijn. Ik ben heel blij met mijn mooie armband!

Niet alles volgens verwachting

Prachtig horloge besteld en vlot geleverd in mooi cadeaupapier, echter niet gegraveerd (wel opgegeven) en niet afgesteld op tijd en datum. Aangezien tijdsaanduiding werk op basis van gps, moest ik dit elders laten instellen. Klein bier, maar toch....! Viel een beetje tegen.

De pakjes werden keurig op tijd bezorgd, en waren fantastisch mooi ingepakt. Wij gaan ze met plezier aan onze jarige kleindochter geven! Heel erg bedankt voor jullie goede service.

Goede service en prijs

Ik heb er een oozoo smartwatch besteld, deze was goedkoper dan op de originele site van de producent. Horloge is in een super mooie cadeu verpaking geleverd TOP!

Heel goed.

Een aanrader. Kunnen andere webshops nog wat van leren!

Betrouwbaar

Bestelling in goede orde ontvangen. Berichtgeving was OK. Wist precies wanneer en waar het af te halen was.

Super wauw

Netjes geleverd en mooi ingepakt

Gewoon netjes en snel geleverd

Horloge was mooi verpakt met een leuke tekst erbij ...super

Kadootje

Dat ik een prachtige armband besteld had, was natuurlijk geen verrassing. Maar dat het supermooi ingepakt was en voorzien was van een lief handgeschreven kaartje, maakte het pas een echt kadootje. Heel erg bedankt!

Snelle service met mooie sieraden

Snel en nette levering armbandje !

Goede snelle levering van een mooi product. Kwaliteit nog niet kunnen testen, cadeau moet nog gegeven worden.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!