Altijd leuk, shoppen bij treasure juwelier.

Groot assortiment betaalbare en aparte sieraden. Snelle verzending. Pakje bevat altijd een persoonlijke boodschap. En...het produkt wordt feestelijk ingepakt. Geef je het kado, hoef je er niets meer aan te doen! Duidelijke website met goede beschrijving van de sieraden. Nog nooit een miskoop gedaan hier. Fijne bijkomstigheid: achteraf betalen is mogelijk.

aankoop corect verlopen

heb een aankoop gedaan en dus punten opgebouwt maar kan ze bij een volgende aankoop niet ophalen ?wat is er aan de hand ?

Mooie sieraden, op tijd geleverd en mooi ingepakt!

Ik had een armbandje besteld voor mijn vriendin. Deze werd netjes op tijd geleverd en was prachtig ingepakt. Top!

Mooie sieraden tegen goede prijs

Ik was al heel lang op zoek naar kleine oorringetjes met een goede sluiting. Die heb ik hier gevonden en tegen een redelijke prijs

Ben er nlij

Heel erg bedankt ben er super blij mee alleen vond ze iets te kkein als op de foto

Mooi sieraad

Goed en netjes in een verpakking.

Hele snelle service

Snelle service en de naam is zeer netjes gegraveerd! Erg tevreden en zeker aan te raden!

Mooi sieraad goed gegraveerd mooi ingekepakt snel geleverd

Mijn online juwelier!

Treasure juwelier heeft een grote collectie, is duidelijk beschreven en goed in beeld gebracht. Het verzendproces wordt regelmatig ge update, je weet dus ongeveer wanneer de bestelling bezorgd wordt. Zijn er vragen dan zoeken ze telefonisch contact waardoor verwachtingen helder zijn. Ik ben een tevreden klant!

Supergoede service

Supervriendelijke dame aan de telefoon gehad en uitstekend geholpen. Bestelling was mooi ingepakt en snel in huis.

Gewoon goed

Zelfs in deze tijd is mijn bestelling snel verwerkt, mooi ingepakt en snel bij mij thuis aangekomen. Product was zoals op de website aangegeven, netjes gegraveerd, zoals je het bij een juwelier zou gaan halen. Handgeschreven briefje erbij maakt het persoonlijk.

Goede kwaliteit en snelle levering

Gekochte items in het echt nog mooier dan op de foto. Supersnelle service en heel mooi gratis verpakt. Top

Prima!!

Prachtig ingepakte oorbellen!!!

Geweldig!

Snelle verzending, super mooi en een goede kwaliteit. Alles zoals verwacht!

Duidelijke site voor bestellingen. Besteld, 2dgn later in huis, heel netjes en mooi verpakt, en een persoonlijke boodschap op de bon, heel leuk gedaan, bedankt! En echte aanrader om hier je bestelling te plaatsen.

Prachtige oorbellen.

Ik had de bestelde oorbellen de volgende dag al in huis. Prachtig verpakt en met een lief klein persoonlijk berichtje op de pakbon.

Hele leuke en goede service

Snel geleverd, fantastisch mooi ingepakt en een leuke handgeschreven tekst erbij. Allemaal factoren die maken dat ik volgende keer absoluut weer hier zou bestellen!

Mooie ketting ontvangen Service goed Op tijd

Snel en naar verwachting

Ik heb mijn oorbellen heel snel ontvangen en ze warenonderzoek netjes in cadeaupapier ingepakt. Heel erg blij mee.

Snelle, goeie service

Kan alleen maar positieve reactie bedenken. Een dikke 10

Snelle levering, prachtig verpakt

Gewoon goed

Snel en goed

Mooi spul voor n faire prijs

Goede omgang met klachtenafhandeling

Ik had helaas een artikel ontvangen die niet in orde was, maar dat kun je overal zo treffen. Treasure juwelier was meegaand met retourneren en had binnen een paar dagen t aankoopbedrag weer terug op mijn rekening. Een andere keer wanneer ik weer wat moois zie, zou ik gerust via hun bestellen, het persoonlijk contact was heel prettig.

Goede service en mooie sieraden

Meerdere malen en horloge gekocht. Altijd keurig op tijd geleverd en alles volgens afspraak

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!