Super goede en snelle service

Omdat het armbandje en prachtig uitziet

Voor het eerst hier iets besteld en in1 woordt Gewoon geweldig

Mooie site ,duidelijk en snel bezorgd

Duidelijk en snel

Prettige website met goede zoekfuncties, mooi divers aanbod voor veel doelgroepen geschikt. Snelle, verzorgde en correcte levering.

Besteld en 2 dagen later in huis, geweldige site

Briljant

Alles netjes en snel geleverd

Mooi ingepakt. Ik ben zeer tevreden.

Professioneel

Geweldige service . Klantvriendelijk en professioneel verstuurd

Cadeau viel in de smaak bij kleindochter

Goede en duidelijke website en bestelling snel ontvangen

Snelle levering, mooie kwaliteit en mooi ingepakt. Top!

Fijne website. Snelle levering, mooie kwaliteit en mooi ingepakt. Top!

Top service en mooie sieraden!

Mooi en stevig verpakt, in een mooie cadeau verpakking! Hele nette sieraden en goede kwaliteit:)

Zeer snelle service

Volgende dag in huis. Zeer twvreden

Super!!

Goeie service! Klantvriendelijk en ze denken met je mee! Snelle reactie bij vragen etc.

Snelle levering en heel leuk ingepakt

Top kan niets anders zeggen!

Mooi ingepakt, gratis service dus gun je zelf desnoods een cadeautje Ruilen gaat heel makkelijk Bezorging gaat snel Je krijgt ook snel persoonlijk antwoord bij vragen. Al met al ben ik enorm tevreden

Top kwaliteit

Een top kwaliteit ring die ik besteld heb was super mooi, en mijn man zei meteen ja

Snelle levering, mooi verpakt TOP!

Prachtig armbandje besteld, mooie kwaliteit.

Boven verwachting goed

Voor het eerst iets besteld en geen spijt van. Niet alleen snel geleverd maar ook goed verpakt. Het juweel zelf heel mooi in een feestelijke cadeau verpakking.

Top ervaring en mooi sierraad

Ik had gouden oorbellen gekocht voor mijn verjaardag en zou daar een 'sprankelende cadeauverpakking' bij krijgen. Normaal betekent dat een iets-beter-dan-standaard doosje, maar deze keer kreeg ik een prachtig met de hand ingepakt cadeautje, met daarbij een factuur waar handgeschreven 'veel plezier met geven!' op stond. Service is dus helemaal top! Oorbellen zelf zijn mooi en minimalistisch, het enige nadeel is dat ook het sluitclipje vrij klein is. Zonder een beetje friemelen is deze wat lastiger los te krijgen, dus voor mensen met grotere vingers is dat moeilijk. Verder geen enkele opmerking, super product.

Snel binnen

Het product zoals ik het graag wilde hebben .

Goeie en snelle service en levering.

Mooie sieraden. Zinzi creolen besteld. Ze zijn mooi. Goeie service en snelle levering en fantastisch mooi ingepakt.

Snel in huis, netjes verpakt en niet duur

Keurig op tijd geleverd met een persoonlijke noot!

Geleverd in een sprankelende cadeauverpakking (keurig). Op de nota was met de pen bijgeschreven: "Succes met geven, Treasure team". Heel leuk, zeer gewaardeerd!

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering, niet duur, vriendelijke klantenservice, en ook een handgeschreven persoonlijke boodschap op de factuur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede service!

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, goede service, ruime collectie.

Goed service

Goed service

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!