Prima ervaring

Het bestellen via de site verliep snel en gemakkelijk. De levering was ook vlot en een fijne collectie. Dus, alles 100 % in orde.

Fantastisch!

Super mooi ingepakt, snelle verzending, vriendelijke service! Helemaal blij

Goed verzorgd

Goede verzorging en snelheid

Prachtige oorbellen, snelle levering!

Ik heb 2 paar oorbellen besteld, ze zijn zo mooi! Tevens kreeg ik er een hand geschreven briefje en een echtheidscertificaat bij.

Ben zeer tevreden! Ik kon aangeven dat mijn cadeau geleverd zou worden met inpak papier, maar ze hadden het zelf zoo mooi ingepakt dat ik het gelijk kon geven! Echt super service!

goede prijs kwaliteit verhouding .

De levering van het product was er snel , mooi product , en een lieve boodschap op het factuur geschreven veel " geef plezier " stond er op . Dus heel klantvriendelijk , mooi product en een zeer goede service !!!!

De specialist in betaalbare sieraden

Wat een geweldige service, snel, leuk en lief verpakt, onze dochter was emotioneel bij het krijgen van een vertederend lief armbandje voor haar dochtertje.

Eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd

De bestelling was eenvoudig uit te zoeken en is na de keuze eenvoudig te bestellen en op tijd geleverd

Mooi product en snelle levering

Goede uitleg over bestelling. Snelle duidelijke uitleg over leveren

Goed geholpen en erg klantvriendelijk...

Heel vriendelijk

Online een mooi horloge besteld. Heel netjes ingepakt en snel verzonden. Deze later in de winkel op maat laten maken. De gravure was ook super mooi. Op het factuur hadden ze met de hand nog iets geschreven. Dank jullie wel. ;-)

Horloge online besteld, inscriptie erbij vermeld. Dag later telefoontje van de klantenservice met aanbevelingen waardoor inscriptie beter zou uitkomen. Helemaal top! 2 dagen na bestelling pakketje ontvangen.

Duidelijke website en persoonlijke aandacht. Ik werd gebeld over de gravure die beter op een andere plaats kon. Zeer meedenkend en vriendelijk! De 5 euro korting die aangeboden wordt dmv nieuwsbrief kon niet verwerkt worden

Mooie armband

Snel geleverd,

Betrouwbaar en coulant

Betrouwbaar en coulant

Van begin tot eind in orde

Bestelling was de dag later al aangekomen. Leuk ingepakt voor de feestdagen. Zeer mooi horloge met juiste, gevraagde gravering.

Snelle service. Mooie prijs kwaliteit s verhouding.

Is goed

Ik ben blij mee met mijn aankoop

Goed en netjes geregeld met persoonlijk briefje erbij

Het duurde weliswaar een dag langer dan ze van te voren hadden aangegeven maar verder was het keurig geregeld en mijn zoon is erg blij met zijn ketting

Zeer betrouwbare online juwelier

Snelle levering. Het cadeau was erg mooi ingepakt. Zeer attent dat op het leveringsformulier een handgeschreven noot stond: veel plezier met het geven van dit cadeau.

keurig verpakt,prachtig verzorgd om cadeau te geven

Heel tevreden met de aankleding.Bezorging binnen een week is redelijk in deze drukke sinttijd.

Prima levering

Artikel naar alle tevredenheid geleverd. Persoonlijk bericht op factuur

Snel opgestuurd en prima afhandeling

Ik heb een Garmin Fenix 6 gekocht. Deze werd snel opgestuurd.

Precies wat ik zocht

Prettig en duidelijk geholpen, snelle levering. Prachtige verpakking. Kortom; een mooie ervaring met een eerlijk bedrijf.

alles klopt

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!