Geweldige service

Ketting laten graveren. Was de volgende dag al verzonden. En erg leuk dat er op de bon nog wat kleins word geschreven zoals; "veel plezier met geven." Dat maakt het erg klantgericht en nog persoonlijker! Super tevreden!

Heel goed!

Heel professioneel ingepakt zonder dat daar naar gevraagd werd. Snel en duidelijk contact wanneer gebeld werd en leuk assortiment in de winkel.

Goede klantenservice

Had wat besteld, maar was te klein. Heb het retour moeten zenden en dat ging snel en gemakkelijk. Ook fijn dat ik achteraf kon betalen, wat ik nu dus niet hoef te doen, omdat ik het teruggestuurd heb.

Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen, mooi ingepakt en product was naar wens.

Mooie collectie en nette snelle levering. Top!!!

Ik had een horloge van Hugo Boss besteld met inscriptie en mocht deze buiten alle verwachtingen om al de volgende dag in ontvangst nemen. Op de bon stond de tekst "veel geef plezier" Heel mooi horloge! Goede services!

Top, snelle service met een persoonlijke noot!

Duidelijke site. Bestelling snel in behandeling genomen en verstuurd. Het pakketje was mooi ingepakt als cadeautje.

Verzorgd en snel

Kwalitatief mooi product voor een goede prijs. Prachtig ingepakt en met een handgeschreven boodschap

Supersnel en persoonlijk

Snelle levering, mooi product, mooie verpakking en leuk persoonlijk bericht erbij. Perfect.

Niet goed

Sorry jullie kunnen het gaan doen

Goede service en snelle levering!

Mooie Swarovski ring besteld. Aangegeven dat het een cadeau was, daardoor was hij mooi ingepakt met een leuke boodschap erbij. Zeer tevreden klant.

Mooi sieraad

Goede service . Mooi ingepakt. Een aanrader

Heel erg tevreden

Ik ben tevreden met de leversnelheid (zeker in de corona crisis) en de service. Product was hartstikke mooi ingepakt met een handgeschreven boodschap erbij, super leuk :)

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Het bestellen ging prima en ik heb geen klachten onder varen. Zodra ik weer een sieraad bestel doe ik dat zeker hier.

Super mooi!

Snelle levering, alleen door post.nl vertraagd maar ik kon het volgen dat het door post.nl kwam

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd en super mooi verpakt, leuk om kado te doen!

Snelle service, mooi ingepakt

Goede kwaliteit, nette service

Snelle levering, mooie sieraden voor nette prijs, klantvriendelijke website

Goede service. Goede aanbeveling.

Uitstekende en goede service. Erg feestelijk ingepakt. Prima levering.

Babyarmbandje besteld,naam erin laten graveren,leuk lettertype ook.supersnel geleverd. En ook nog een persoonlijk schrijven van jullie,dat betekent voor mij echt jullie betrokkenheid bij levering.

Goede en snelle service!

Mijn bestelling was mooi ingepakt en werd super snel geleverd!

Netjes, snel,goede info en ingepakt niet verwacht😃

Goede service, netjes ingepakt mooi op tijd

Snelle levering, fraai verpakt, nette gravure

Ik zocht een horloge voor mijn vader. Laten graveren. Echt een feestje om te geven. Gravure ziet er mooi uit1. Blij mee.

Uitstekend!

Mijn eerste en zeker niet laatste bestelling bij Treasure Juwelier. Komen na wat ze afspreken en daar hou ik van!

Hele fijne service

Personeel is vriendelijk, denkt mee. Telefoon wordt snel beantwoord.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!