Goede communicatie en bereikbaarheid

Top service!

Was mijn eerste bestelling bij treasure juwelier en het was gelijk top! Gepersonaliseerde bestelling was op dezelfde dag nog verzonden en ik had het de volgende dag binnen! Kan niet beter. En het product was uiteraard heel mooi en super leuk gepakt met het originele merk erop!!

Gewoon goed!

Ik heb 2 Garmin horloges besteld via de webshop, die erg snel geleverd waren. Kwam aan in een stevige doos met 2 Garmin horloges in cadeauverpakking en genoeg opvulmateriaal dat de inhoud niet kon verschuiven. Ook de cadeauverpakking ziet er erg mooi uit! Een leuke bijkomstigheid is het sparen van punten waardoor je volgende aankoop een stuk goedkoper is. Van de punten een setje oorbellen besteld. Oorbellen zaten in een mooi doosje met weer een mooie cadeauverpakking. Kleine notitie is dat de meeste oorbellen niet op een model zijn gefotografeerd maar gefotoshopt zijn. Hierdoor moet je soms op de afmetingen van het product letten. Ik bedoel niet dat de afmetingen heel erg verschillen maar het kan een andere impressie geven. Goede kwaliteit producten, snelle levering en dus zeker een aanrader!

Mooie juwelen shoppen ...

Wat je keus ook is en wat je ook koopt , het is altijd mooi ! Prachtige juwelen , maakt niet uit , goedkoper of duurder , zoveel keus en alles in perfectie ! Vriendelijke medewerkers , goede service , kwaliteit en snelle verzending , wat wil je nog meer ! Ik ben er blij mee ..

snelle verzending en netjes verpakt

Redelijk qua prijs, goed verpakt en snel verzonden

Goede kwaliteit en goede levering

Top verpakt, verzending duurde wel ff!

Mooi ingepakt, ook een handgeschreven kaartje. Erg leuk! Moet wel zeggen dat de verzending even op zich liet wachten, dat mocht wel sneller

Mooie armbandje

Fijne online winkel, mooie collectie

Prachtige collectie. Bestelling eenvoudig kunnen plaatsen, kwam snel, ik werd gedurende het hele bestellingsproces op de hoogte gehouden. Het product was zorgzaam ingepakt. Ik ben zeer tevreden en bestel graag weer hier.

Echt super mooi

snelle levering makkelijk te bestellen en super mooi gedaan

Fijne en mooie juwelen overzichtelijk gepresenteerd.

Prima service en veilige verpakking en verzending,prachtig ingepakt.

Top service, feedback en levering.

Top.

Superhandig dat je meteen het horloge kan laten graveren! Snelle bezorging en nog mooi ingepakt ook.

Geweldig!

Heel blij met mijn bestelling! De levering was snel en het pakketje was mooi ingepakt. Ik kreeg ook een e-mail zodra mijn bestelling verzonden was, alles verliep precies zoals het hoort. Ik had een horloge als cadeau besteld en kon het laten graveren. Mijn man was er ontzettend blij mee. Zeker een aanrader!

Helemaal prima.

Gewoonweg geen enkel verbeterpunt te benoemen. Top.

Snel en correct geleverd.

Prima. Mijn bestelling was snel en correct en mooi verpakt geleverd.

top kwaliteit

Hele fijne levering!

Goede communicatie, snelle levering.

Goede communicatie, snelle levering. Er was ook een persoonlijk bericht toegevoegd, wat het natuurlijk af maakt!

Uitstekende service, goed geholpen, snelle verzending

Mijn nichtje is 16 jaar geworden, ik heb een horloge voor haar gekocht. Ze hebben heel mooi ingepakt en een felicitatie groet erbij gedaan. Heel attent! Ik kreeg dezelfde dag een track and trace code, zodat ik mijn bestelling kon volgen. Ik kan iedereen aanraden om voor advies, service enz een mooie aankoop te doen!

Duidelijk, concurrerend, snel en efficiënt

Ik was op zoek naar de beste deal voor mijn Garmin Fenix-8 en ik heb hem gevonden

Zeer tevreden!!

Mijn eerste aankoop gedaan bij treasure en ik ben zeer tevreden! De levering was snel, netjes en prijs kwaliteit is top. Ik draag mijn blush ketting elke dag met veel plezier.

Service

Erg vriendelijk personeel, horloge mogen ontvangen in mooie cadeaupapier en handgeschreven berichtje erbij. Snelle levering. Erg blij met mijn aankoop.

Persoonlijke service

In een onpersoonlijke wereld van Amazons en Bols maakt treasure juwelier er toch wat persoonlijks van. Wel zo leuk bij het geven van een sierraad als cadeau :)

Snelle levering en alles naar wens

Zeer tevreden.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!