Betrouwbaar en duidelijk

Via online blijft lastig als het om juwelen gaat maar het was duidelijk en goed omschreven wat je wilt of je wensen zijn en dan is deze site een goed alternatief. Mooie wit-goud hartje gegraveerd gekocht en gekregen wat ik wilde.

Makkelijk bestrld, snel geleverd en producten komen overeen met beschrijving

Bestelling keurig op tijd, product naar verwachting en een leuke persoonlijke tekst toegevoegd door het team vann Treasure.

Goed produkt,snelle versturing

Ik ben blij met de aankoop van mijn nieuwe ketting en snelle versturing

Bestelling duurde heel lang

Bestelling duurde heel lang en kreeg hier geen updates van. Ik moest zelf 4x bellen om meer informatie te krijgen hierover. Uiteindelijk is de ring binnengekomen en ben ik tevreden

Goede klantenservice

Bestelling kon niet compleet geleverd worden, werd hierover tijdig geïnformeerd. Na 2 weken is het resterende deel alsnog keurig geleverd. Gewoon netjes.

Uitstekende service

Via email besteld en goed geholpen op al mijn vragen. En goed op tijd geleverd.

Zeer snelle levering van een mooi horloge

Ik heb de bestelleng na 17.00 uur gedaan met persoonlijke gravering, en de dag erna was het horloge al op zijn bestemming. Top service, bedankt!

Mooi product snel geleverd

De armband met gravering was zo snel binnen dat we het gelijk konden geven toen we op kraamvisite gingen. Ze vonden het een heel bijzonder en mooi cadeau.

Verrassend mooi.

Een erg mooi zilveren kinderarmbandje wat erg snel geleverd werd. Daarnaast was het zo mooi ingepakt, dat dit alleen al een feest was om te geven. Zéér tevreden!!

Een hele goed ervaring

Op tijd ,mooi verpakt en naar de omschrijving op de site heb ik mijn ketting met kruis ontvangen.

mooi in gepakt . zoon heel blij

Een prima service en een snelle levering

Een prima service en een snelle levering. Tevens mooi als een cadeau verpakt.

Snel bezorgd En mooie oorbellen

Top kwaliteit

Had een gegraveerde kinderarmband besteld. Was zoals gevraagd mooi ingepakt als cadeau. En nog eens snelle bezorging zoals aangegeven op de website! Ben er blij mee

Horloge in mooie cadeauverpakking

Aangename verrassing bij de ontvangst van het bestelde horloge. Het horloge was natuurlijk gewoon wat we besteld hadden, maar het werd én snel geleverd én in een hele mooie cadeauverpakking geleverd. Alles straalde uit dat er aandacht aan was besteed, wat de fijne ervaring van het krijgen (door mijn zoon) versterkte.

Snelle service, mooi ingepakt en heel leuk een persoonlijke boodschap bij de zending.

Netjes verpakt,mooie kwaliteit.

De bestelling was wel 1 dag later Bezorgd dan afspraak Maar soms zit er Wel is wat tegen

Goede, duidelijke, snelle en verzorgde service!

De bestelling van mijn Garmin Fenix 7 ging soepel en snel! Het horloge werd netjes en verzorgd afgeleverd! Bedankt!

Op tijd en een mooie verpakking met een handgeschreven berichtje erop

Voelt zeer persoonlijk door handgeschreven berichtje erop geschreven. Mooie verpakking !

Ervaring met bestelling was goed!

De ketting die ik had gekocht was mooi ingepakt, leuk gedaan met het doosje! Op het orderformulier stond een handgeschreven zin, vind ik zelf altijd heel leuk en persoonlijk!! Al met al een uitstekende ervaring.

Persoonlijk en snelle verzending!

Leuk dat er een persoonlijk stukje bij was geschreven! Duidelijk in communicatie qua verzending. Kortom; ga zeker vaker hier wat bestellen :)

prima online shop

geen gedoe, helder en duidelijke voorwaarden

Snelle Levering Top product.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!