Zelfs netjes ingepakt voor Kerst, top!

Heel erg fijn gewinkeld, het duurde eventjes voordat ik het in huis had, maar het was zelfs ook al netjes ingepakt voor Kerst, het kon zo onder de kerstboom. Super blij mee, ontzettend bedankt!

Ondanks de feestdagen een snelle levering en super ingepakt als mooie kadootjes.

Prettig contact. Komen snel afdpraken na.

zeer tevreden

Ik heb een armband gekocht van pandorra en die heb ik snel gekregen. Het was ook mooi ingepakt met een persoonlijk bedankkaartje. Dus zeker een aanrader om te kopen bij treasure juwelier.

Makkelijk en overzichtelijk om je betselling te doen, snelle levering, leuk een persoonlijke noot erbij geschreven

Super juwelier

Snelle levering. Duidelijke omschrijving producten. Super mooie sieraden!

Geweldige winkel

Elke bestelling is er binnen een paar dagen, netjes in luxe verpakking, super gewoon, product altijd goed, aanvullingen in collectie . Als het niet kan bellen ze je op. Geweldige winkel en service. In collectie zouden wat meer excentriekere stukken kunnen worden toegevoegd of de mogelijkheid tot eigen ontwerp ( met proefmodel)

Mooi produkt

Snel geleverd. Mooi verpakt

Snelle levering en mooie kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd en he product is werkelijkwaar prachtig

De bestelling werd snel geleverd en was netjes ingepakt. Zeer tevreden over het sierraad.

Erg tevreden!

Snelle verzending, altijd mooi ingepakt om direct als cadeau te kunnen geven en de producten zijn zoals aangegeven. Aanrader!

Goed adres om online te bestellen

Goede artikelen en merken tegen goede prijzen en snelle levering.

Drie dagen voor kerstavond besteld op tijd geleverd en als kadootjes ingepakt

Keurig en snel geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd helemaal top

Wederom fantastisch!

Keurig verpakt, netjes goed verpakt on herkenbaar geleverd. Super service.

Super!!!

Super geholpen! Voor de feestdagen een bestelling gedaan. Op tijd geleverd van te voren een telefoontje gehad. Kan niet anders zeggen wat een service. Nog bedankt.

Duidelijke informatievoorziening en snelle levering. Verhouding prijs en kwaliteit goed

Mooi horloge snel geleverd

De website is prettig om te bezoeken. Ik kon eenvoudig een keuze maken en de keuze werd ook nog eens snel geleverd. Ik ben tevreden met resultaat en de service.

Snel duidelijk mooi

Goedwerkende site. Mooie producten. Goede levering, zelfs op kerstavond werd bezorgd. Super!!

super

Mooi product, gepersonaliseerd met naam en datum top gedaan. Snel geleverd en heel mooi ingepakt!!

Geweldige sieraden en even geweldige service!

Ik had een prachtige tennisarmband besteld. Deze bleek te klein te zijn. Na een mailconversatie kreeg ik een belletje om me verder te helpen met het vinden van de juiste armbamd die zou passen en zo kwamen we bij een nog mooiere versie uit. Ontzettend fijn en snel geholpen en heel erg blij met de tennisarmband die het uiteindelijk is geworden!!! Met dank aan de fijne service. Zal hier zeker nog eens kopen als ik weer een sieraad zoek.

Uitstekende service

Uitstekende service, het was mooi ingepakt en klaar om kado te doen.

Twee maal bestelling gedaan met snelle levering

In de afgelopen maand 2x een bestelling gedaan voor cadeaus met Kerstmis. Cadeaus waren ook mooi verpakt en beide bestelling zijn snel geleverd. Beide cadeaus zijn van goede kwaliteit en naar tevredenheid.

Topservice

Had iets gekocht wat ik binnen een bepaalde tijd nodig had. Belde hierover en werd zo ontzettend vriendelijk geholpen. Moest nog een gravure op maar gelijk geregeld. Het hoort zo maar valt gewoon op en vooral ook de vriendelijke toon. Dus een dikke tien

Horloge besteld , geleverd in mooie kado verpakking. Goede ervaring.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER