Filter

Super snelle en nette levering.

Mooie producten en snelle levering. Altijd mooi verpakt. Super service.

Echt een aanrader! Topervaring met mijn Garmin Fenix 8

Ik heb onlangs de Garmin Fenix 8 besteld en ben echt super tevreden over hoe dat is gegaan. Het bestellen zelf was heel simpel en ging hartstikke soepel, precies zoals je hoopt. Wat ik vooral leuk vond, was toen het het pakketje binnenkwam. Het horloge was echt prachtig ingepakt! Dat was een ontzettend leuke verrassing bij het uitpakken en maakte het ontvangen van het horloge extra speciaal. Kortom: een heel fijn proces en goede service. Een absolute aanrader!

Snel, goede prijs, goede kwaliteit

Snel, goede prijs, goede kwaliteit

Mooie armband zorgvuldige verzending

Heel mooie armband. Mooi ingepakt als kadootje met een persoonlijke boodschap. Heel blij mee. Snelle reactie en service.

Snel geleverd, mooi verpakt

Snel geleverd de 2 pandora bedels voor mijn dochter en separaat verpakt als gevraagd. Prijzen zijn lager dan op de originele pandora site

Zeer prettig

Zeer snelle levering en prettig zoeken naar de producten

Goede prijs en snelle levering

Overzichtelijke website, goede prijzen en snelle en nette levering

Fijne overzichtelijke site, snel verzonden en geweldig mooi ingepakt. Top!

Mooi sieraad en super geholpen

Ik zag een mooie armband, precies perfect voor een collega die afscheid nam. Het was een beetje 'kort dag'. Omdat ze de kleur niet op voorraad had, moest het nog gemaakt worden. Ik had aangegeven wanneer het afscheid was en inderdaad werd het een dag ervoor verzonden. Helaas werd het uiteindelijk niet op tijd bezorgd, dat was dan wel jammer. Treasure Juwelier had er wel alles aan gedaan, top hoor......................

Alweer een zeer fijne koopervaring

Correcte service, correcte prijzen, zeer hulpvaardige klantendienst, snelle en discrete verzending. Zonder meer een aanrader!

Ring is hetzelfde als op de foto. Hele snelle levering en ook nog leuk ingepakt!

Prachtige oorbellen

Mooie oorbellen, snelle levering

Top zaak

Ruilen was geen probleem. Snelle service

Zelfs netjes ingepakt voor Kerst, top!

Heel erg fijn gewinkeld, het duurde eventjes voordat ik het in huis had, maar het was zelfs ook al netjes ingepakt voor Kerst, het kon zo onder de kerstboom. Super blij mee, ontzettend bedankt!

Ondanks de feestdagen een snelle levering en super ingepakt als mooie kadootjes.

Prettig contact. Komen snel afdpraken na.

zeer tevreden

Ik heb een armband gekocht van pandorra en die heb ik snel gekregen. Het was ook mooi ingepakt met een persoonlijk bedankkaartje. Dus zeker een aanrader om te kopen bij treasure juwelier.

Makkelijk en overzichtelijk om je betselling te doen, snelle levering, leuk een persoonlijke noot erbij geschreven

Super juwelier

Snelle levering. Duidelijke omschrijving producten. Super mooie sieraden!

Geweldige winkel

Elke bestelling is er binnen een paar dagen, netjes in luxe verpakking, super gewoon, product altijd goed, aanvullingen in collectie . Als het niet kan bellen ze je op. Geweldige winkel en service. In collectie zouden wat meer excentriekere stukken kunnen worden toegevoegd of de mogelijkheid tot eigen ontwerp ( met proefmodel)

Mooi produkt

Snel geleverd. Mooi verpakt

Snelle levering en mooie kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd en he product is werkelijkwaar prachtig

De bestelling werd snel geleverd en was netjes ingepakt. Zeer tevreden over het sierraad.

Erg tevreden!

Snelle verzending, altijd mooi ingepakt om direct als cadeau te kunnen geven en de producten zijn zoals aangegeven. Aanrader!

Goed adres om online te bestellen

Goede artikelen en merken tegen goede prijzen en snelle levering.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER