Filter

Levering conform bestelling

Positieve ervaring. Levering conform bestelling en feestelijke verpakking!

Snel, persoonlijk en verzorgd

Heel tevreden over de gepersonaliseerde horloge als cadeau voor mijn man. Snelle levering, gratis personalisatie (gegraveerde initialen), toffe korting, persoonlijk boodschapje op het kaartje, mooie verpakking. Mijn ervaring was boven verwachting, een absolute aanrader!

Mooi sieraad gekocht snel verzonden

Voor een belangrijke gebeurtenis had ik een horloge besteld om cadeau te geven. Hierin had ik graag een gravering. De volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat het apparaat stuk was. Dat het hierdoor langer kon duren. Ik heb zelf gekozen om te wachten, omdat het mij juist hierom te doen was. Het was fijn dat ze dit gemeld hebben zodat teleurstelling voorkomen werd. Zelfs iets eerder dan beloofd kwam het horloge binnen met een mooie gravering erin. Het was zelfs heel mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Super leuk! Kortom ik ben dik tevreden.

goede ervaring

goed en snel geholpen

Snelle levering, armbandje naar verwachting en een aardig kaartje erbij !

Dik tevreden !

Goede service,duidelijke website.

Was goed

gekregen wat beloofd is

Ik heb een horloge als cadeau gekozen en heb het bestelde snel en tijdig ontvangen. Het horloge is van uitstekende kwaliteit en is op een aantrekkelijke wijze als cadeau aangeboden. Ik kan Treasure Juwelier aanbevelen als een betrouwbare leverancier en zal ongetwijfeld opnieuw gebruik maken van hun diensten.

Uitstekende snelle service!

Binnen twee dagen had ik mijn gouden oorbellen al in huis. Met een heel leuk handgeschreven kaartje erbij!

Prachtig

Was verrast dat de oorbellen netjes verpakt waren

Helpen heel goed mee

Na via de website oorhangers besteld te hebben, vonden we de ontvangen hangers te klein. Na een telefoongesprek een andere oorhangers bestel, die we de volgende dag konden afhalen. Helaas bij aankomst bleek dat ze niet ( tijdig) geleverd waren. Na lang in de winkel gezocht te hebben een mooie hanger gevonden, maar buiten budget, dus verder zoeken. Even werd mij op discrete wijze een lagere prijs voorgesteld. Pas nadat ik akkoord ging met de prijs, werd mijn partner verrast met de boodschap, dat die mooie hanger het zou worden. Hulde voor het meedenken, de discretie en de plezierige benadering

Prima ervaring!

Fijne communicatie en mooie producten

Goede communicatie en een leuke levering

Na een bestelling te hebben geplaatst was helaas de graveer machine stuk. Daar kreeg ik heel snel en netjes een telefoontje voor dat het later aan zou komen. Pure onmacht. Toen we het pakketje binnen kregen stond er een hele leuke persoonlijke tekst geschreven wat we erg waardeerden. Hartelijk dank hiervoor!

Prachtig medaillon met gravure ontvangen.

Er bleek wat onduidelijkheid te zijn over de manier van graveren van het medaillon. Er is navraag gedaan bij de leverancier en toen bleek mijn wens toch mogelijk. Het is een prachtig persoonlijk sieraad geworden! Heel blij mee! En ook nog eens eerder verzonden dan waar ik rekening mee had gehouden.

Kwaliteit voor een goede prijs

In de winkel vriendelijk en kundig geholpen , en wat bij de webshop besteld is netjes op tijd , leuk ingepakt ontvangen!!

Fijne winkel

Fijne winkel zowel online als fysieke winkel. De dames helpen altijd graag en zijn erg kundig

Geweldig!

Super service! Denken met je mee, als je een sieraad wilt aanpassen naar eigen wens. En niet geheel onbelangrijk, ontzettend vriendelijk en kundig personeel.

Teleurgesteld

Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik twee Pandora‑sieraden besteld. Ik had gevraagd om ze apart in te pakken, maar helaas was de verpakking erg slordig gedaan. Er waren zelfs met een blauwe pen de nummers “1” en “2” op de cadeautjes geschreven. Daarnaast werden de sieraden in een gewone envelop verzonden, waardoor ze beschadigd zijn aangekomen en we ze opnieuw moesten inpakken. Dit is echt een minpunt. Ik verwacht meer zorg en kwaliteit, zeker bij cadeaus. Ik ben dan ook erg teleurgesteld. Ondanks dat de prijzen redelijk zijn, zal ik de volgende keer goed nadenken voordat ik opnieuw bestel.

Altijd een goeie ervaring bij de aankopen!

Meerdere spullen gekocht, service is altijd goed!

Ruime keuze, vriendelijk personeel, goede service

Bij mijn online bestelling eerst gebeld. Netjes te woord gestaan. Tevreden over de ruime keuze in sieraden. En keurig verpakt bezorgd. Heel tevreden.

top oorbellen, heel erg blij mee!

Zoals altijd snelle levering, en product voldoet volledig aan de verwachtingen!

Meedenkend maar net niet goed genoeg

Een horloge gekocht. Helaas te groot en een armbandje te klein. Beide terug gestuurd om de horloge te laten in korten en het armbandje te ruilen voor 2 anderen Ik kreeg de horloge terug en was helaas te klein gemaakt. Had op het retour formulier wel gezegd dat ze mij moesten bellen om het over de juiste maat te hebben. Ze hadden wel gebeld om te zeggen dat 1 van de armbandjes pas in maart kwam dus of ik daarop wilde wachten dat alles retour kwam. Dat wilde ik niet dus horloge en 1 armbandje kwamen netjes verpakt weer aan. Bij een juwelier de horloge op de juiste maat laten maken. Gelukkig waren de schakels mee gestuurd. Ben wel super blij met het horloge en armbandje. Verheug met op het andere armbandje.

Goede service met een glimlach

Weer een horloge gekocht en zo als altijd snel in huis wel wat issues met de watxh maarja heb gebeld en mocht het wederom gebeuren dan terug brengen en naar de leverancier terug om te fixen want voor zulke bedragen moet je wel perfect horloge hebben. De tijd zal het leren :) maar deze winkel is er een waar de klant op 1 staat ze doen alles voor je van bandje afstellen tot graveren enz. Top service en nu voor de eerste keer nodig helaas aftersales ook dik in orde! Ga zo door en ik koop de series 9 uiteraard ook weer bij u! Met vriendelijke groet, paul

Erg mooi ingegraveerde armband

Zag er keurig en fijn uit!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER