Filter

Aanrader!!

Prachtige sieraden, ruime keuze, fijne goed werkende webshop, enthousiast Treasure Team, al een aantal keer online besteld en de service is meer dan goed!! Kortom: zeer tevreden klant.

Op tijd geleverd en mooie oorbellen

De zending was goed verpakt en werd op tijd geleverd. De oorbellen zagen eruit zoals op de afbeelding, ben er heel blij mee.

Voor mijn man als cadeau een armband besteld. Snel geleverd en heel mooi ingepakt. Dankjewel!

Heel blij met het artikel.

Ik kan alleen maar zeer positief zijn!

Altijd topservice

Als ik een juweel wil, koop ik 'm graag bij Treasure omdat ik zeker weet dat het top geregeld is. Ook bij een defect handelen ze het keurig af. Bij elk bestelling een prachtig doosje, lief briefje waardoor het als een cadeautje voelt. Ik ben een trouwe klant.

Geweldig!

Duidelijke foto's waarop de afmeting goed te zien is. Mooi ingepakt en snelle levering.

Mooie, duidelijke webshop. Herenarmband van Boss is fantastisch. Snelle levering en mooi ingepakt.

Snelle levering en perfect ingepakt

Goede prijs, gratis ingepakt en snel geleverd.

Lelijk produkt

Gekozen op grond van de foto. Desillusie want door lelijkheid ondraagbaar. M.i zijn de ‘benen ‘ te plat en bovendien voorzien van veel te groot zilvermerk. Het lijkt bovendien of de ontwerper een poging gedaan heeft een menselijke gedaante te creëren waardoor ook de bovenkant dun wordt. Was me bewust van de maten maar denk dat een goed ontwerp kan winnen bij een vergroting van een kwart tot halve centimeter.

Het is niet wat het lijkt op foto

Heb een armbandje gekocht en durf het niet eens aan te doen zo fijn ... is precies een draadje ... had dit aangegeven geweest dat zo fijn was had ik niet gekocht ... nu is het verloren geld .

Mijn kleindochters super blij mee

Snelle soepele bestelling

Levering was snel. Was mooi ingepakt en perfecte kwaliteit.

Uitgebreide voorraad en altijd een cadeautje om open te maken

Snelle levering met veel verzend mogelijkheden. Altijd de nieuwste speciale Garmin horloges op voorraad!

Top. Online aankoop gedaan. Goede prijs. Snelle levering. Gewoon top.

Geweldig!

Ik ben altijd tevreden met Treasure Juwelier. Snel bezorging. Goeie goud/zilver. En plus, we kunnen point sparen voor extra korting. Dat is gewoon geweldig. Aanrader!!

Prachtige sieraden

De kwaliteit is perfect, snelle en vlotte leveringen, prettige medewerkers aan de telefoon, tja niets meer aan toe te voegen.

Vlotte bestelling en levering

Overzichtelijke website. Vlotte bestelling en levering. Het pakje werd echter wel aan deur gedropt zonder dat ze aanbelden.., had eenvoudig kunnen meegenomen worden. Vond dit per toeval want kreeg ook geen mail van levering…

Echt een aanrader deze winkel

Gewoon goed!

Goede prijs, goede service en de ring is van goede kwaliteit. Volgende keer zou ik zeker weer kijken bij Juwelier Treasure

Goed spul tegen een betere prijs

Helder, duidelijk, snel en scherpe prijzen.

Ik was op zoek naar een Garmin Fenix 8 smart/sport watch. Online kwam ik bij Treasure Juwelier terecht. Heldere site. Eenvoudig besteld en tijdig geleverd.

Prima!!!!

Met nog een leuke wens bij de bezorgde armband. "Veel plezier bij het geven" werd ons toegewenst. Heel leuk

Gisteren besteld, vandaag in huis. Met liefde ingepakt een handgeschreven briefje erbij. Volgende bestellingen weer bij deze zaak. Verder met de bedel uitbreiding, er is voldoende keus.

Snelle levering incl. graveren, mooie cadeauverpakking

Ik heb een Garmin uurwerk aangeschaft met gratis Gravering. De prijs was niet alleen zeer competitief, maar de volgende dag was het al toegekomen. Ik was zeer aangenaam verrast door de zeer mooie attente cadeauverpakking.

Goede communicatie en bereikbaarheid

45 Hilvertshof