Positief en mooie zegelring zoals beloofd!
Beste Stephan, Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je zegelring en de snelle levering. Geniet van je zegelring! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een Garmin sporthorloge besteld via de webshop. Wat je krijgt is precies wat wordt afgebeeld in de webshop. Daarnaast is de beloofde kwaliteit 100% en de prijs is prima!!
Beste Marco, Dankjewel voor je positieve review! Geweldig om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van je Garmin-horloge. Veel sportief plezier met je mooie Garmin! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering en goede aftersales, werd paar keer gebeld m.b.t. de voortgang van de bestelling
Beste Doe, Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over de prijs, service en het contact tijdens je bestelling. Geniet van je nieuwe aanwinst! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Jammer dat het verkeerde horloge was opgestuurd. Vergissing wel op een vriendelijke en adequate manier opgelost
Beste Maurits, Dankjewel voor je begrip! Fijn om te lezen dat we het snel en vriendelijk voor je hebben kunnen oplossen. Heel veel plezier met je nieuwe Garmin! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, mooie producten en erkend leverancier van Boss. Door mijn eigen fout kon het product niet geleverd worden, maar ze hebben het snel (kosteloos) retour gezonden. Dank!
Beste Valerie, Dankjewel voor je geweldige review! Goed om te lezen dat alles naar verwachting ging en je tevreden bent over onze service. We hopen dat de ontvanger blij was met de mooie horloge! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Goede prijs en snelle levering in mooie geschenkverpakking.
Beste Patrick, Dankjewel voor je leuke beoordeling! Geweldig dat de prijs, snelle levering en geschenkverpakking zo goed bevielen. We wensen je heel veel draagplezier van je nieuwe stoere horloge! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
De collectie is enorm, waardoor een keuze misschien niet altijd makkelijk is. Maar het aanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd. De verzending is snel en wordt met veel liefde en zorg verpakt.
Beste Ton, Dankjewel voor je mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat de collectie overzichtelijk is en dat de zorgvuldige verpakking zo gewaardeerd wordt. Veel draagplezier voor de ontvangster! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer goed en duidelijke communicatie, excellente klantenervaring, snelle verzending, eerlijke prijzen. Zeker en vast een aanrader!
Beste Ingrid, Wat een prachtige review, dankjewel! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug! We wensen je heel veel draagplezier met je nieuwe oorknopjes! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Geweldige service, mijn pakket was snel verzonden en super vriendelijke medewerkers die graag met je meedenken! Helemaal tevreden!
Beste Moniek, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier met geven van het Garmin horloge en dankjewel voor je review! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snel gevonden wat ik zocht en daarna in een mooie verpakking snel bezorgd.
Beste Peter, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je snel het perfecte horloge hebt gevonden en dat de levering naar wens was. Veel plezier met je nieuwe horloge! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
2 keer nu besteld 2 keer super snel verlopen
Beste Martin, Dankjewel voor je review! Geweldig om te lezen dat alles zo snel en soepel is verlopen. We wensen je heel veel sportief draagplezier van je nieuwe Garmin! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer tevreden over het product zelf, eerlijk gezegd overtrof mijn verwachtingen
Beste M., Dankjewel voor je prachtige beoordeling! Geweldig om te lezen dat de hanger je verwachtingen heeft overtroffen. Veel plezier van je nieuwe aankoop! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Geen vraag is te veel en producten zoals afgebeeld.
Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Beste Aruna, Veel dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop. Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Goede ervaring.
Beste Erik, Dankjewel voor deze positieve feedback! Geweldig om te lezen dat de leren armband en de snelle levering naar wens waren. Veel draagplezier & fijne dag! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Titanium oorbellen gekocht, werden heel mooi ingepakt afgeleverd, top
Beste Gertia, Dankjewel voor je review! Wat fijn dat zowel de titanium oorbellen als de mooie verpakking in de smaak vallen! Veel draagplezier! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Bestelling volgende werkdag geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de verzending. Artikel zit netjes verpakt (en in mijn geval) in cadeauverpakking. Echt heel netjes allemaal. Ik ben fan!
Crista, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering, nette communicatie en de prachtige verpakking. Dank je wel voor je mooie review en veel plezier met het geven van de armband. Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, netjes en mooi ingepakt.
Beste C. Dankjewel voor je fijne review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de mooie verpakking. We wensen je heel veel geluk met je nieuwe sieraad! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Heel erg snel geleverd voor een top prijs en een geweldig spaar programma welke ik gelijk kon gebruiken. Zeer leuk ingepakt ook ! Ik ben een echt tevreden klant ! Ik heb de fenix 8 pro 47 besteld en een leder bandje hiervoor. Ook met het product super blij :)
Beste Stevan, Dankjewel voor je geweldige review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de snelle levering, het spaarprogramma én de verpakking. Veel draagplezier met je Fenix 8 Pro en het leren bandje! Vriendelijke groeten, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering, duidelijke webshop . En bij aflevering een leuk handgeschreven kaartje erbij! Product zag er ook nog eens super netjes uit.
Hoi Shanne, Dankjewel voor je fijne review! Geweldig om te lezen dat de levering snel was, de webshop duidelijk én het handgeschreven kaartje werd gewaardeerd. Veel plezier met het geven van het horloge! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle verzending en een leuk handgeschreven kaartje erbij!
Beste Hage, Fijn om te lezen dat de snelle verzending en het persoonlijke kaartje in de smaak vielen. Dankjewel voor je mooie review en veel plezier met je Garmin! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering en prima kwaliteit .
Louise, Geweldig om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het gegraveerde zilveren babyarmbandje. Dank voor je review. Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Een mooi aanbod van merken, schitterende collectie
Constance, Geweldig om te lezen dat onze collectie en het aanbod zo in de smaak vallen. Dankjewel voor je fijne review en veel plezier van je nieuwe aankoop! Vriendelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb twee keer contact gehad met iemand van Treasure Juwelier en dat verliep altijd heel prettig. Men denkt met je mee. In de winkel op de site heb je een overzichtelijk aanbod van diverse sieraden. Gemakkelijk zoeken op de site. Mijn ervaring met deze winkel zijn Zo goed dat ik eerst op de site van Treasure ga winkelen omdat daar de slaag kans erg groot is.
Jos, Dankjewel voor je prachtige review! Fijn om te lezen dat ons team je prettig heeft geholpen en dat je zo tevreden bent over ons aanbod en de website. Veel draagplezier van je nieuwe aanwinst! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Top ervaring, zoals altijd!
Ineke, Dankjewel voor deze positieve feedback! Fijn om te lezen dat je weer tevreden bent met je armband en onze snelle levering. Geniet van je nieuwe aanwinst! Vriendelijke groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER