Filter

Heel goed geholpen!

Ik wilde een gegraveerde bedel bestellen. Maar op dat moment nog niet wetend of ik die de dezelfde dag op kon halen, ik heb even naar de winkel gebeld en hebben aan de telefoon goed uitgelegd hoe ik hem via internet kon bestellen en dezelfde dag kon ophalen in de winkel! Besteld en kon hem heel snel ophalen super fijn!

Mooie oorbellen

Correct en op tijd ontvangen

Mooie armband in de sale gekocht

Zooo blij met m'n armband, netjes verpakt en snel opgestuurd ook, TOP!

Uiterst vriendelijk en snelle levering

Door aanpassingen heb ik meerdere keren geschakeld met de klantenservice, zij waren uiterst vriendelijk, dachten goed met me mee en boven alles ook nog eens heel snel. Heel fijn om op deze manier online aankopen te kunnen doen.

Vlot, makkelijk, mooi product en leuk verpakt.

Mooie armband met hanger,keurig verpakt en snelle levering!

Gevraagd of de hanger aan de armband vast gemaakt kon worden,kreeg snel antwoord en keurig gemaakt.Kleindochter was er erg blij mee.

Snelle levering en mooi ingepakt

Snel geleverd gekregen.

Snelle service en mooi ingepakt!

Zeer tevreden over aankoop, mijn vrouw ook!

Erg fijne webshop. Snelle en nette verzending en veel updates in de mail. Fijne klantenservice ook. Ik kom hier zeker terug!

Mooie hanger, snelle levering en net even wat meer personlijke aandacht.

Super mooi

Ben heel blij met mijn ketting en ook nog snel geleverd.

Heel goed!

Ketting gekocht en is keurig verpakt afgeleverd. Richard.

Ga zo door

Levering was sneller dan gedacht

Snelle levering mooi ingepakt echt een aanrader

Prima service!

Goede prijs en prima service, op tijd bezorgd.

Overall prima, zoals verwacht.. mooi sieraad.

Prima, mooi sierraad, volgens verwachting.

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie

Mij. Bestelling was super snel

Het product voldoet aan de beschrijving, het is heel mooi ingepakt en de levertijd is heel kort.

Levering was best snel, het armbandje die ik heb besteld ziet er zeer goed uit.

Top! Snelle levering en supermooi ingepakt!

Top! Snelle levering en supermooi ingepakt!

Zeer goed service

Anel levering, mooi ingepakt als cadeu

Perfecte service!

Fijne uitleg via de telefoon en het product werd meteen toegezonden. Het was zelfs als cadeau verpakt met een leuke persoonlijke tekst op een kaart erbij. Ze nemen echt de tijd voor je en het is zeker geen dozenschuiver

Snel geleverd goed verzorgd, helemaal content!

Er werd duidelijk gecommuniceerd vanuit TJ, pakketje was snel geleverd. Het horloge was heel fraai verpakt met een leuke persoonlijke memo er bij, maakt het allemaal wat persoonlijker. Goede service, wekt vertrouwen, overweeg zeker vaker te bestellen aan dit adres!

Goede prijs, snelle levering, nette communicatie.

Ik ben zeer blij met het Seiko horloge dat ik bij jullie heb gekocht. De verzending werd vrijwel meteen verzorgd waardoor ik het snel kon ophalen bij een PostNL punt. Zeer netjes en snel gegaan allemaal.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER