Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en gunstige prijzen. De kwaliteit van producten wordt vaak als hoogwaardig genoemd en verzending verloopt vlot. Er is waardering voor het ruime assortiment en duidelijke productpresentatie. De ervaring is over het algemeen positief met nadruk op snelheid en prijs.
Super kleding voor een mooie prijs! Snelle levering ook.
22 July 2026
Roos
Raalte
Beste, Deze maat klopt totaal niet ! Als ik deze xxl vergelijk met de rest van mijn tshirts in die maar lijkt dit wel een smal of medium. Deze past totaal niet in breedte maar dan wel veel te lang hiervoor. Als dit een xxl is dan moet een medium voor een zesjarig kind zijn volgens mij ! En die maattabel klopt voor geen meter. Hier ben ik dus niks mee en wil mijn centen terug. Mvg.
20 July 2026
SALIM
Petegem
Maten niet reeel
19 July 2026
Henk
Kampen
Ik heb 3 wielershirts gekocht, prima kwaliteit en voor die prijs had ik er elders maar 1 kunnen kopen.
18 July 2026
Th
Tilburg
Heb hier mijn eerste wieler outfit gekocht. Leuke prijs in de sale.
14 July 2026
Ronald
Noordwijk
Mooi materiaal, goed materiaal en betaalbaar materiaal. Echter (na de aankoop van een weliswaar kleine bestelling) namen wij contact op met de verkoopsdienst om een factuur op te maken tav onze Belgische firma. Dit omdat de BTW-regeling via het buitenland anders verloopt. Na deze vraag kwam het antwoord: "Sorry, maar voor dit soort bestellingen gaan wij onze boekhouder niet aan het werk stellen. Met vriendelijke groet, Remko." Zeer geschokt van dit antwoord beste Remko; dit is namelijk onder andere waarom een boekhouder aangeworven wordt. Gr, Nico Van Renterghem, België
11 July 2026
Nico
Brugge
Alles supersnel aangekomen en mooi geprijsd
29 June 2026
Ad
Koningsbosch
Goede ervaring, er wordt altijd geleverd wat is besteld en op tijd.
26 June 2026
Ruud
Vlaardingen
Snelle levering en goede service bij retourneren
24 June 2026
Esther
Bleiswijk
Goed product, mooi prijs en snel geleverd
21 June 2026
EGTC
Lisse
Makkelijk besteld, snel geleverd en veel korting
19 June 2026
Annette
Alphen Aan Den Rijn
Jammer dat de winkel gesloten is, kon daar altijd goed terecht, geholpen door vriendelijk personeel. Nu via internet ging het ook prima, komt ook doordat ik maat bij bepaalde merken al weet.
19 June 2026
Robert
de Hoef
Snelle levering, goede bijstorten tegen goede prijs
16 June 2026
Antoinette
Puiflijk
Mooie kwaliteit snel geleverd
14 June 2026
Eric
Nijmegen
Mooi Castelli fietsshirt, snelle levering, goede prijs!
22 May 2026
Leo
Wuustwezel
Snelle levering en goede kwaliteit en prijzen
21 May 2026
Ronan
Brecht
Goede kwalitatieve producten en snel verzonden. Zou het zeker aanraden.
20 May 2026
Gemma
Den Haag
Mooi fietsshirt van BBB besteld die snel werd bezorgd. De prijs was een stuk goedkoper dan bij andere winkels en ben er zeer tevreden over.
17 May 2026
Great!!
9 May 2026
florence
Amsterdam
Prima zaak en goede service met ook voordelige artikelen (21 virage), niet alleen dure merken. Jammer dat jullie er mee stoppen.
9 May 2026
Leo
Heerhugowaard
Snelle levering en product volgens beschrijving/foto
8 May 2026
Yvonne
Nieuwegein
Prima levering
Gerard
Schalkwijk
Goeie keuzes voor prima prijzen met top-service. Jammer dat jullie met “ophef-verkoop” bezig zijn. Ik ga jullie missen
Conny
Noordwijk
Alles verloopt altijd zoals aangegeven op de website.
Jinse
Geel