Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit. Ik ben er blij mee.

Klantvriendelijk en behulpzaam!

Wat een fijn bedrijf. Gevraagd om advies na een een bestelling waarvan de maat te klein uitviel. Medewerkster Zoë heeft prima advies gegeven en heel fijn geholpen. Volgens de website was een artikel niet meer voorradig maar binnen vijf minuten na ons gesprek werd ik teruggebeld. Ze had in het magazijn toch nog het goede artikel gevonden. Zo fijn! Dat is pas klantvriendelijk! En alles snel bezorgd.

Netjes en goed verpakt

Snel en goed geleverd

Ik ben bijzonder vriendelijk, hulpvaardig, deskundig en met geweldige service geholpen om passende fietshandschoenen voor mijn probleemhanden te vinden. Zowel online als ik de winkel. Eindeloss assortiment op die manier. Super medewerksters! En weer fietsen zonder problemen met mijn handen.

goede site en makkelijk om te bestellen dus top!!!!

sidi schoenonderdelen

Een goed product en een snelle nette levering

Prima service, mis alleen mail inzake track en trace, maar kan ook zijn dat ik die over het hoofd heb gezien. Kreeg er wel een van DHL toen de bestelling bij hen was.

Top geregeld

Mooie website. Snelle levering. En alles past perfect.

Heel vlot en correct

Netjes geleverd, vroeger dan verwacht. 1 stuk moest nog binnenkomen. Dit werd toegelicht door Simone aan de telefoon. Heel vriendelijk en bereidwillig.

Op het laatste moment had ik een fietsbroek nodig. Besteld en de volgende dag al in huis. Perfect!

Ik had twee potjes besteld maar er maar één gekregen, na een vriendelijk telefoontje werd er gelijk de ontbrekende op de post gedaan. Een 10 met een griffel

mooi product en stipte leverantie

FKV heeft goede producten in de aanbieding en tevens de mate en kleuren die ik zoek. De gekozen producten worden ook echt op tijd geleverd.

Slecht respons

Mijn bestelling is pas laat aangeboden bij de bezorgdienst. Aangezien ik het voor een bepaalde dag in mijn bezit moet hebben heb ik daarnaar gevraagd. Die mail is niet beantwoord! De bestelling is nu gelukkig in behandeling bij de bezorgdienst, maar moet nog worden afgeleverd. Hopelijk komt het op tijd. Ik heb vandaag en morgen nog voor een tijdige levering.

Goed assortiment, snelle levering

Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs

Makkelijk bestellen, ruime keus en concurrerende prijzen

Leuke winkel

Zeer leuke winkel , groot assortiment zeer goede service

Uitmuntend

Makkelijk besteld, snel geleverd en voor een redelijke prijs!

teruggestuurd

te kleine maat

Goed en op tijd bezorgd, bedankt voor de snelle levering.

Prima prijzen. Logistiek kan verbeteren

Goede uitgebreide webshop. Snelheid van order tot verzending is te langzaam (3 dagen) dat is te lang anno 2025

Voldoet aan verwachting

Hide my bel voor Deda stuur voldoet aan verwachting. Alleen verzenden duurde lang omdat hij niet op voorraad was. Moest zelf mailen waar hij bleef daarom 4 ipv 5 sterren.

Alles naar verwachting..

Mooi shirt en snel geleverd

Leuk wielershirt uitgezocht en de door mij gewenste kleur en uitvoering. vlotte levering en shirt bevalt goed.

Communicatie kan beter

Aan de kleding ligt het niet, de communicatie kan beter. Lang gewacht op het bestelde, waarbij ik zelf maar gemaild heb waar het bleef..

Veel keuze voor elk wat wils. Snelle levering aan huis

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de Amstel