Snel geleverd, goede kwaliteit en prijs

Makkelijk bestellen, ruime keus en concurrerende prijzen

Leuke winkel

Zeer leuke winkel , groot assortiment zeer goede service

Uitmuntend

Makkelijk besteld, snel geleverd en voor een redelijke prijs!

teruggestuurd

te kleine maat

Goed en op tijd bezorgd, bedankt voor de snelle levering.

Prima prijzen. Logistiek kan verbeteren

Goede uitgebreide webshop. Snelheid van order tot verzending is te langzaam (3 dagen) dat is te lang anno 2025

Voldoet aan verwachting

Hide my bel voor Deda stuur voldoet aan verwachting. Alleen verzenden duurde lang omdat hij niet op voorraad was. Moest zelf mailen waar hij bleef daarom 4 ipv 5 sterren.

Alles naar verwachting..

Mooi shirt en snel geleverd

Leuk wielershirt uitgezocht en de door mij gewenste kleur en uitvoering. vlotte levering en shirt bevalt goed.

Communicatie kan beter

Aan de kleding ligt het niet, de communicatie kan beter. Lang gewacht op het bestelde, waarbij ik zelf maar gemaild heb waar het bleef..

Veel keuze voor elk wat wils. Snelle levering aan huis

Assortiment prima, voorwaarden niet meer van deze tijd.

De maat blijkt niet juist van een aangeschaft product. Prima, kan gebeuren. Retourneren moet dan op mijn eigen kosten terwijl ik gewoon een nieuw product, maar dan met een andere maat wens. Ga ik nog eens even goed over nadenken of dat ik dat wel ga doen... Fietskledingvoordeel.nl beveel ik daarom niet aan.

Fijne website, maar belofte snelle levertijd helaas niet nagekomen…

Fietskledingvoordeel.nl heeft een mooi aanbod en een fijne website, echter heb ik bij fietskledingvoordeel.nl een bestelling gedaan vanwege de snelle levertijd, omdat ik vóór zondag iets nodig had. Er stond vóór 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Afgelopen woensdag iets besteld vóór 16.00 uur en nu 4 dagen na het bestellen heb ik helaas nog steeds niets ontvangen en inmiddels is het te laat… Verder heb ik niets aan te merken op fietskledingvoordeel.nl!

Correcte en snelle levering.

Het product voldoet aan de gestelde verwachtingen.

Super service!

Super goede service. Er werd net zolang meegezocht tot de juiste onderdelen in huis waren.

Betrouwbare firma, adequate service!

Product snel geleverd, te kleine maat direct omgeruild!

perfecte service en levering

snelle levering en perfecte service

Snelle levering goed product

Zeer goede overtrek schoenen voor circa de helft van de prijs van een bekend merk

Goede levering en service.

Aardige medewerkers.

Goed product en snelle levering.

Correct, vraag direct beantwoord

Goed en snel

Klantgericht!

Grib grab helmmuts xs

Helaas is deze muts erg dun, geeft weinig beschermingvtegen de wind/kou. Levering duurde wel even.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de Amstel