Top levering en kleding.

Besteld en er werd al heel snel geleverd. Al eerder hier wielerkleding besteld, welke van uitstekende kwaliteit is.

Uitstekende producten en goede communicatie

Het bestelproces verliep goed en vlot. Kleding werd binnen dag bezorgd. Er was één maat verkeerd; na een telefoontje werd de juiste maat de volgende dag keurig bezorgd. Kortom: uitstekende en betrouwbare winkel met prima klantgerichte service.

Prima service en snelle levering. Als is dat laatste voor mij niet urgent.

Zie bovenstaande.

Ik ben netjes gebeld over een aanpassing

Ik ben op nette manier behandeld

Ik ben altijd tevreden over de snelle afhandeling van de bestellingen en de goede prijzen die berekend worden.

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Snel de gewenste artikelen in huis

Klantvriendelijk en oplossings gericht

Ik had een kort set fietskleding besteld. Na enige tijd niets ontvangen te hebben gaf DHL aan dat mijn pakket verloren was gegaan. Er is keurig een nieuwe set kleding opgestuurd. Heel erg bedankt, heel blij met deze snelle oplossing!

Veel keuze

Veel keuze! Gemakkelijk bestellen en snel in huis! En het zit prima

prima verzorgt

snel, vlot en goed afgehandeld, eigenlijk zoals alle andere keren dat ik online besteld en gekocht heb.

Prima handschoenen én prima uitleg op de site

Prima handschoenen en zoals vermeld op de website niet te grote maat bestellen en ze passen perfect

Goed product Snelle levering Zit uitstekend

Ruim assortiment goed geholpen

Snelle levering, product goed

Alles naar wens

Meer dan goed.

Correcte levering goede kwaliteit ben meer dan tevreden kom zeker bij jullie terug.

Super dienstverlening

Snelle levering, mooi verpakt, goeie kwaliteit,dus alles top.

Niet doen als je ook maar enige twijfel hebt over je maat.

Gratis verzending zou ook gratis retourneren moeten betekenen. Fietskleding maten verschillen nogal, maar passen gaat je dus geld kosten. Dit is niet duidelijk van te voren aangegeven. Misschien dat het ergens staat, maar ik zocht er na en kwam het niet tegen.

Goed product, maar...

Ik heb fijne goed passende fietshand schoenen gekocht, echter bij bestelling wordt er 10% kortingscode aangeboden (FK10) die vervolgens niet werkend blijkt te zijn. Jammer. Pas op tijd je website aan.

Correct

Snelle en juiste levering aan goede prijs

Uitstekende service en producten

Product zoals omschreven, snelle levering, prima aanbevolen

Zit goed

Goede betaalbare kleding

Gewoon goed

Niet de snelste ervaring , maar de goede aanbieding icm ruim voldoende voorraad, maken het waard om even op je bestelling te wachten Als het geen Winter zou zijn dan gaat ik liever naar de winkel dan wachten op een pakketje, Maar waarschijnlijk ligt de vertraging van het verzenden ook gewoon bij DHL, en kunnen jullie er zelf weinig aan doen.

Top zaak

Via internet gekocht en in de winkel geruild. Deze winkel heeft alles in huis mbt fietsen. En is nota bene 7 dagen per week geopend.

Prijs en verzending de dag ernaar in huiswaren de reden van mijn bestelling bij fietskledingvoordeel. Dus zal dit niet bij die ene keer blijven

Perfecte service en kwaliteit

Zeer snel en perfect geleverd.

fijne webshop

na een hele poos eindelijk kunnen inloggen, fijne prijzen voor prima fietskleding.

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de Amstel