Prima en snelle levering

Prima producten en zeer snelle levering. Ook de winkel in Ouderkerk is makkelijk, alleen is daar niet altijd alles beschikbaar.

Vriendelijk, goede service

In de winkel zijn ze altijd behulpzaam, Vriendelijk, geven ook hun mening, advies en tips

Nette afhandeling en mooie aanbieding

Correct afgehandeld en een mooie prijs voor hetgene ik wilde hebben. Alles netjes vlgs opspraak afgeleverd.

Kwaliteit en service

Afgelopen week een set van Castelli besteld. Helaas raakt de maatvoering van Castelli kant nog wal. Ik ben 1,97 en 92kg..Volgens mijn maten zou ik L moeten hebben als broekmaat. Dit vond ik al aan de kleine kant. Toch door eerdere reviews besloten 2 maten groter te pakken, dus 2xl. Helaas bleek deze te klein en noest ik retour sturen. Jammer dat dit niet kosteloos kan..betaal toch genoeg dacht ik. Na dat mijn retour binnen was, kreeg ik netjes telefoon met het bericht dat het shirt wat ik besteld had (XL ook veel te klein) niet meer op voorraad was en alleen de 3XL er nog was. Na overleg en advies van de dame aan de telefoon toch de 3XL besteld. Ook de broek 3XL besteld. Alles netjes de zelfde dag nog op de post en de volgende dag in huis. Broek en shirt passen nu prima. Ook de kwaliteit van Castelli is verder prima, de gebruikte zeem geeft veel comfort en ervaar ik als zeer prettig. Mijn advies bij bestellen van Castelli, pak zeker 2 maten groter dan de maattabel van Castelli aangeeft.

jammer maar niet goed

slechte service

Gewoon goed

Goeie prijs

nette levering

Wielersokken besteld, op tijd geleverd en de kwaliteit voldoet ook. Aanrader

Super snel

Vandaag besteld, morgen in huis!

perfect

precies de goede kleur, past precies.Kortom perfect.

Snelle en correcte bezorging.

Hetzelfde geldt voor het retourneren en ruilen.

Ruim assortiment, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Enorme keus. Snelle levering en goede status updates. Meedere keren besteld, zeer tevreden.

Sb

Snelle afhandeling gen bezoeging

snel en correct

snelle levering, snelle afhandeling retourgeld bij een volgende aankoop weer naar deze firma. Gerard Haas Zutphen

Als je de maten weet is het perfect

Ruim assortiment en snelle levering

Prima service. Omruilen shirt voor grotere maat kon niet (niet meer leverbaar) maar een ander model kon ook met behoud pakketkorting. Alleen jammer van de verzendkosten bij retourneren.

Snel geleverd wel verkeerde artikelen

Fijn dat alles zo snel geleverd kon worden, 22.00 besteld em volgende ochtend in huis. Helaas was geen van de artikelen van de kwaliteit die ik wilde en zaten er ook compleet verkeerde en niet bestelde artikelen bij.. terug moeten zenden op eigen kosten.

Snel en goed

S,avonds besteld en dag erna geleverd, super

Alles vlot verlopen

Een betrouwbare webshop

Mooie fietskleding Prima prijs-kwaliteit verhouding Snelle levering Goede communicatie Betrouwbaar

Goede eerste ervaring.

Gedaan wat wordt gezegd.

Kwaliteitsproduct, levering kan sneller

Prima fietsbroek tegen redelijke prijs Levering duurde wat langer dan aangegeven

'S avonds laat 2 paar fietssokken besteld, de andere dag 's morgens vroeg werd het al bezorgd.

Betrouwbaar: ik kreeg wat ik besteld had. Snelheid: supersnelle levering en dat kwam in deze goed uit. Fijn dat je met en zonder account kunt bestellen.

Zeer vlug geleverd en zeer goede kwaliteit.Ga hier nog bestellingen doen.Bedankt

Levertijd van 2 - 5 dagen werd vele maanden!!

Hoger Einde-Zuid 13

1191 AG Ouderkerk aan de Amstel