Items zoals beschreven

Wel jammer dat POST NL de leveringsdag/ uur 3x heeft verplaatst.... De bestelling op zich was ok. Misschien toch eens uitkijken naar andere pakket leveraar... DHL bv?

Top bedrijf

Heel snel leveringen en goede service en keuzes

GOED GEREGELD

GOED GELEVERD EN GOED PRODUCTEN ZOALS VOOR GESTELD OP WEBSITE

Top materiaal, eerlijke prijs

Snelle levering, juiste spullen ontvangen.

Perfecte levering!

Binnen een dag leek te mooi om waar te zijn,.. maar echt binnen 24 uur in huis [ op kantoor,..]! SUPER!

Positief

Snelle levering.

Snel besteld. Snel verzonden. Goeie kwaliteit. Fijn dat ik de bekertjes, die ik nodig had, in kleine hoeveelheden kan bestellen.

SNEL OPLOSSING VOOR ALLES

KLEIN PROBLEEMPJE GEHAD MET PRODUCT MAAR ONMIDDELIJK GEHOLPEN EN OPGELOST, TOP!

zeer goed

snelle levering en goede service

alles wat ik besteld is altijd voorradig

makkelijk te bestellen. Veel keus en een snelle levering. Prima!

Gewoon goed

Een snelle levering

Mooi en snel bezorgd

Handig deze webwinkel en snelle levering.

Efficiënt en effectief.

Efficiënt en effectief.

Helemaal goed

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle verzending.

snelle bestelling snelle levering top goede artikelen

Allereerste keer dat ik een bestelling doe ij dit bedrijf alles verliep vlekkeloos en ik ben tevreden dus kom ik weer een keer terug...dat is het beste compliment wat je kunt krijgen bedankt voor de goede zorgen

Goede verkoper

Producten zijn goed, snelle verzending. Top..

Eveneens proma

perfecte opvolging en levering!

alles OK!

Super geregeld, precies wat nodig was.

Super geregeld, precies wat nodig was. Ook kleinere hoeveelheden te bestellen, super

Eerste keer

Voor het eerst besteld bij DD. Prima prijs, goed product, snel geleverd. Hou ik van.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering.

Binnen 24 uur in huis En natuurlijk goede kwaliteit voor een zacht prijsje

Echt enorm tevreden

Zulke mooie vervangers van de kaarsen. Geen stank en roet meer in huis door deze kaarsen. En je ziet gewoon geen verschil. Echt top.

Goed product voor goede prijs

Super snelle en goede levering

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!