Mooi, betaalbaar en vlot bezorgd

Ik had 100 palmblad soepkommen en 100 palmblad borden besteld. Ik kreeg ze netjes ingepakt en vlot bezorgd. Zien er mooi uit. Echt leuk voor een feest(je). En ook nog betaalbaar.

levert waar ik om gevraagd heb.

Ik heb dit artikel reeds eerder besteld, is ook goed en vlot geleverd.

Vlotte levering

Product voldoet aan aan de wensen

Keurig op tijd geleverd

Ben blij verrast

nette verpakking, snel geleverd.

Wat je mag verwachten. Goed, netjes en snel

Goedkope artikelen

Bestelling op tijd gekregen, ongeschonden, alles intact. Vriendelijke verdeler.

Goed, voor een kleine prijs.

Prima alternatief voor een exact vergelijkbaar product, maar dan de helft goedkoper.

Zeer goed en snel geleverd

Levering en alles erop en eraan top

Gewoon uitstekend

Top precies de bakjes die ik zocht

Perfect de bakjes zijn bedoeld om honingraat en honingraat in te doen. Tot nu toe gaat dat super lekt niet

Zeer goed product!

Snelle levering , zeer goed product , netjes verpakt.

Snelle en correcte bezorging

gewoon goed

gemakkelijk besteld, snel en goed geleverd

Goed geholpen online

Had een vraag, werd netjes geholpen en netjes opgestuurd. Goede service.

Prima producten en service!

Één product was niet voorradig maar toch nog op tijd geleverd. Alles was goed verpakt en de producten zijn helemaal prima.

Prima producten, snelle levering

Prima assortiment, prima prijzen en snelle levering. Kortom, niets op aan te merken.

Ik heb dàt gekregen waar ik om gevraagd heb!

Alles netjes

Niks mis mee

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Mooie blokzakjes en snel verstuurd

Wij hadden doorzichtige blokzakjes besteld voor onze Hooloo's. Stevig materiaal en onze gelukspoppetjes zien er goed uit in deze zakjes. Ze zijn perfect. We zijn er heel blij mee!

Top product

Goed product prima verpakt en super snel geleverd

Verdiend een 10 voor het zorgvuldig inpakken en correcte en snelle bezorging! Product was zoals beschreven....heerlijk geur!

Vershoudfolie die blijft plakken

Ik heb hier vershoudfolie die blijft plakken gevonden! Voorheen kocht ik deze bij Oriental, maar daar hebben ze hem al heel lang niet meer. Dus ik ben blij met deze winkel. En ook nog snel bezorgd.

SUPPER

SNELLE LEVERING

Makkelijke site

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!