Prima & snel geleverd en goed verpakt!

Prima & snel geleverd en goed verpakt!

Bestelling lag na 30 min al klaar

Gekozen om mijn bestelling af te halen in het magazijn, na 30 min al mail, dus binnen een uur mijn bestelling al opgehaald. TOP!

Altijd op tijd binnen

Ik vind het fijn om bij jullie te bestellen Leuke prijzen en altijd op tijd binnen

Werkt als verwacht

Zou alleen korter borstels willen hebben in 12mm. Nu moet ik deze afknippen op maat.

Verzending/ heffing

Bestel wel regelmatig bij Disposable discounter maar hoe meer je besteld hoe meer verzending betaald zie dit eigelijk als een boete ( je koopt te veel) zoals bij vele web site s bijv ( nielspopcorn) heb ik een eerlijke verzending bijdragen betaald met meer dan 50 kg spullen (17,50). Ook daarnaast krijg je en heffing over plastic en we zijn van 1000 bekers naar 800 gegaan. aanbeveling ja /nee andere site goedkoper heelaas te laat besteld ivm koningsdag maar denk laatste keer

Altijd de juiste levering

Bestelling word altijd correct uitgeleverd

Vlotte levering, betaalbaar en fijn op rekening

Vlotte levering, betaalbaar en fijn op rekening te betalen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Simpel en Snel

Onze vraag simpel en overzichtelijk weten te beantwoorden op de site van DD. Daarna binnen een dag een kwalitatief en duurzaam product in ons bezit !!!

snel en op afspraak

komt afspraken na !

honderd procent oké

alles word netjes en volgens afspraak afgeleverd

duidelijke site en snelle levering

Prima verlopen, snel en tegen goede prijs

Prima producten, zeer snelle levering!

Prima producten, zorgvuldig verpakt, zeer snelle levering! Klein minpuntje: 12,94 verzendkosten voor een klein pakketje vind ik vrij pittig!

Dikke prima

Dikke prima

Alles prima verlopen , ook niet de eerste keer dat we aankopen bij jullie , en in de toekomst zullen we dat nog doen.

Snelle en prettige service!

Bestel al jaren Bestekzakjes bij Disposable. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Breed assortiment, snelle levering

Bij de tasjes is de site hier en daar te abstract. Vooral bij het zoeken naar een andere maat is de grootte van het voorbeeld lastig voor te stellen. Een afbeelding van (bijvoorbeeld) een pak melk ernaast geeft een duidelijker beeld van het formaat van de tas. Service, kwaliteit, snelheid..alles is even degelijk en goed bij Disposable Discounter

Snel en goed geleverd

Besteld via de web-site. Goed en snel afgeleverd

Super snelle levering

Goedemorgen ontvangen niks stuk

Bestelling was prima, vind wel de porto kosten te hoog voor een kleine bestelling. Ik vind dat voor kleinere bestellingen ook lagere kosten moeten zijn.

Perfect!

Zeer snelle levering. Dankjewel!

Snel en goede prijs

snelle service

het is er altijd zo niet word het binnen no time geregeld

Super fijne service!

Ik heb eerst even een sample dekseltje bij jullie aangevraagd. Snel binnen, passen, en ja hoor! Perfect voor mijn bijzondere project. Dank jullie wel.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!