Herhaling vatbaar

Een duidelijke website met goede prijzen. Binnen 3 dagen bezorgd. Tevreden!

Makkelijk en snel

TOP TOP

Snel en goed TOP doe zo verder

Perfect!

Alles was op tijd geleverd. Bakjes waren perfect voor al het eten.

Steeds in orde

Ik ben reeds lang klant en heb eigenlijk nog nooit een negatieve ervaring gehad. Dirk

Snelle levering!

Ruime keus, snel besteld en vlotte levering!

top!

nette snelle levering. ik ben erg tevreden

super snelle levering chappeau

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd en prima in orde!

geweldig

super stevige tassen aan goede prijs, beter dan waar ik ze de laatste 10 jaar gekocht heb ;)

Komen de afspraken na

Was top

Ik krijg altijd mijn bestelling compleet en alle maten kloppen.

Top Levering

Eerste keer dat we wat hebben besteld, maar zal niet de laatste zijn. Alles goed verpakt geleverd, en op de afgesproken dag.

Uitstekend!!! Vooral de klanten service!!!

Ik had tijdsnood en de medewerkster van de klantenservice deed er echt alles aan om mij te helpen en met succes!!

Snelle levering!

good service

good & fast service

Goed geregeld

Het was de eerste keer dat we hier wat besteld hebben en ik kreeg wat ik besteld had en voor een nette prijs.

Snelle levering en perfect materiaal. Een aanrader

prima product en levering

De bestelde cocktail stampers hebben hun weg naar zwitserland gevonden en voldoen precies aan de wensen van de eigenaars van een tearoom/bakkerij.

Snelle service goede kwaliteit

Zie hierboven

Gewoon zoals het hoort

Vlotte communicatie, kon het snel afhalen was te duur en te zwaar om het te laten bezorgen.

kei goe

partner voor vertrouwd aankopen.

Snelle levering. Alles was perfect, bedankt!

Snelle levering. Alles was perfect, bedankt!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!