Goede kwaliteit en snel

Zoals de titel zegt was het snel binnen en van goede kwaliteit.

Snelle levering. Goede keuze aan producten.

Product voldoet aan de verwachtingen

Zie boven

Fijne producten, snelle levering, prima prijs!

Fijne producten en snelle levering voor een prima prijs!

Zakken nog niet gebruikt.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Producten zijn zoals omschreven en er wordt snel geleverd. Prijs is acceptabel

Keurig op datum geleverd

Keurig op datum geleverd Geen beschadigingen

Geweldig.

Bestelling werd correct en snel geleverd. Het was goed verpakt.

Goed verpakt op palet

Alles prima. Snel geleverd. Palet levering is wel extra bijbetalen ! (circa 66 euro), maar ik had ook 20 zakken van 15 KG onthardingszout besteld. Voor die prijs kan ik ze niet in Assen gaan afhalen vanuit België. Top !

Volgens afspraak goed geregeld

Geleverd wat ik besteld had

Alles was goed ingepakt en de bezorging was goed te volgen via t&t ben er blij mee

Dit was een goede ervaring

5 sterren en dat is deze eerste ervaring dik en dubbel waard. Ík ga hier weer mijn benodigheden bestellen,

snel netjes geleverd

mijn eerste bestelling gedaan,makkelijk te doen en snel geleverd.

Snelle levering en een prima product

Wat ik besteld heb is goed gegaan

Kwam overeen met het door mij bestelde

Altijd in orde!

Altijd alles in orde en netjes geleverd.

Product zoals vermeld op de site!

Redelijk snelle verzending, goed verpakt ontvangen.

Prima & snel geleverd en goed verpakt!

Prima & snel geleverd en goed verpakt!

Bestelling lag na 30 min al klaar

Gekozen om mijn bestelling af te halen in het magazijn, na 30 min al mail, dus binnen een uur mijn bestelling al opgehaald. TOP!

Altijd op tijd binnen

Ik vind het fijn om bij jullie te bestellen Leuke prijzen en altijd op tijd binnen

Werkt als verwacht

Zou alleen korter borstels willen hebben in 12mm. Nu moet ik deze afknippen op maat.

Verzending/ heffing

Bestel wel regelmatig bij Disposable discounter maar hoe meer je besteld hoe meer verzending betaald zie dit eigelijk als een boete ( je koopt te veel) zoals bij vele web site s bijv ( nielspopcorn) heb ik een eerlijke verzending bijdragen betaald met meer dan 50 kg spullen (17,50). Ook daarnaast krijg je en heffing over plastic en we zijn van 1000 bekers naar 800 gegaan. aanbeveling ja /nee andere site goedkoper heelaas te laat besteld ivm koningsdag maar denk laatste keer

Altijd de juiste levering

Bestelling word altijd correct uitgeleverd

Vlotte levering, betaalbaar en fijn op rekening

Vlotte levering, betaalbaar en fijn op rekening te betalen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!