Bestelling was goed en snel geleverd.

Ik was tevreden over de levering.

Geen lange wachttijd. Pakket is geleverd binnen de vooraf gestelde tijd.

Snel verzonden en prima product

De producten zijn zoals omschreven dus prima , Enige minpuntje vind ik de verzendkosten voor zo’n klein en licht product , maar dat ligt misschien aan het postbedrijf die de producten levert

Wist wat ik kocht

Maatvoeringen met eerdere ervaringen was anders, maatlatje op de foto erbij was completer geweest

Besteld wat ik wilde, gekregen wat ik wilde.

Besteld wat ik wilde, gekregen wat ik wilde.

Vlotte afhandeling en vlotte levering. Tussentijdse meldingen geven aan dat er serieus met de bestelling wordt omgegaan. De klant is koning.

top service en goede prijzen

Helemaal top!

Snelle bezorging

Snelle levering, verwachte kwaliteit

Goede producten, snelle levering

Nu al enkele keren kleine bestellingen gedaan. Prima service, nononsense.

perfect, duidelijk, niet te duur en snelle levering

perfect, duidelijk, niet te duur en snelle levering

super

zeer goed

Even wennen aan het poedergehalte maar daarna TOP!!!!

Ik moest even wennen aan het poeder dat in zeer geringe hoeveelheden wordt gebruikt. Daarna een prima handschoen

Goede kwaiteit

Goede kwaliteit, snelle levering.

heel tevreden

snelle levering en goede prijs

geweldig

Makkelijk bestelt en snel geleverd.

Snelle levering, goede website, betrouwbaar

Goeie en snelle service

Nvt

artikelen voor een mooie prijs

Wij hebben snel en volledig voor een goede prijs onze order ontvangen. echter een vraag gestuurd betreft betaling op rekening, aangezien dat voor ons als groot bedrijf een betere optie is, echter daar tot op heden geen reactie op terug gehad helaas. maar een mooie prijs / kwaliteit verhouding.

Artikel werd keurig op tijd geleverd.

Heel tevreden

Heel tevreden ,bakjes sluiten goed af ,stokjes netjes verpakt

Snelle levering, producten precies volgens verwachting en beschrijving. Waar op dit moment veel groothandels geen voorraad hebben in bezorgverpakkingen, hebben ze nog volop keuze!

Top kwaliteit!

Zeer snelle verzending!! Flessen zijn van goede kwaliteit voor mooie prijzen!

Snelle levering Alleen jammer niet te bereiken per telefoon en ook geen antwoord op de mails

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!