Snel, goed product maar dikke min voor verzendkosten

Vijf sterren zou op zijn plaats zijn, goed en goedkoop, snelle levering. Helaas een dikke min voor verzendkosten....hoger dan het product zelf (8,50)

Snelle service... dure verzendkosten

Handschoenen nodig. Was nog maar 1 soort maar gepoederd. 2 dozen besteld. Verzendkosten waren net zoveel als wat ik bestelde. Volgende dag krijg ik mail dat de ongepoederde binnen waren. Nog eens 2 dozen besteld. Dat was dus 26 euro verzendkosten. Zeer spijtig

gegaan zoals beloofd

zie hier boven

snelle levering mooi artikel

Mooie spullen en snelle levering.

top levering snel en goed

Prima bedrijf

Zelfs in tijden van crisis levert dit bedrijf op tijd. Nette levering, nette prijzen. Dank!

Goed.

Had wel n sneller levering verwacht, maar in coronatijd hadden jullie het ook druk.

Volle verloop van mijn bestelling

Geen opmerkingen. Keurig geleverd.

uitstekende ervaring

Goed verpakt en snel geleverd

👍🏻

👍🏻

Snelle levering prima product

Blij met mijn aankoop. 2x mini torkrol + navulrollen

Helemaal tevreden!

Parrij 300 ml flesjes besteld. Ik had ze al l in huis en de kwaliteit was zeer oké. Het enige wat ik iets minder vond was dat de flesjes allemaal los in de doos zaten. Ik had liever gezien dat die nog in een plastic zak hadden gezeten. Vooral ook omdat de doos niet helemaal goed dichtgeplakt zat.

Goede spullen met snelle levering

Mooie bakjes voor een leuke prijs.

Alles volgens verwachting

In deze corona tijd fijn als dingen zijn zoals je hoopt!

Aanrader. Snelle levering. Goede producten en prijs

snelle en goede aflevering

goede kwaliteit, en snel geleverd van mondkapjes

Goede prijs snel geleverd

Je kunt een mail krijgen als de voorraad weer aangevuld is, dat is heel prettig.

Goede service en betrouwbare levering

Groot assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding

TOP !

TOP !

Slecht!!!

Hele slechte ervaring Bewust misleidende artikelen verkopen met maten die niet standaard zijn maar niet vermeld wordt en alleen op hun eigen geproduceerde producten passen ! Als het dan niet klopt mag je niks retour sturen vanwege het Corona virus dus oftewel zoek het lekker uit ! En dan hoor je helemaal niks meer....... Geen aanrader !!!

Onduidelijke "Corona"website

Afgelopen week houder Tork M2 met rollen besteld. Levering netjes op tijd. Het bleek dat ik eigenlijk M1 had moeten bestellen. Toen las ik bij retourneren pas dat retourneren onmogelijk is ivm Corona. Dit kan ik mij voorstellen maar dat had u duidelijk op de home page dienen te vermelden. Bovendien werd mij telefonisch medegedeeld dat de termijn van retourneren binnen ruilen 14 dagen blijft gelden. Dit vind ik niet juist. Ik verzoek u dan ook vriendelijk deze omruiltermijn te verlengen tot het moment dat er weer geruild kan worden. Ik zie uw antwoord zo spoedig mogelijk tegemoet.

All good

All good

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!