Goed ens snel

Makkelijk bestellen op de site en snelle levering.

Zeer tevreden.

Heel goed goede service

Heel.goed goede servive

Vlotte levering

Goede ervaring met bestellen, duidelijke website en levering prima verlopen. Dank voor de service

snelle levering, redelijke prijs.

snel en netjes prima

Snel en netjes prima zo

Nette en snelle afhandeling en bezorging.

Perfect!

Goede producten, snel geleverd, jammer dat er toch nog verzendkosten in rekening gebracht worden.

Goede site, goede producten. Belangrijkste product voor mij de Happy Sacks. Eindelijk een oplossing om te voorkomen dat groencontainer na het ledigen zo vies is. Een super hygiënische oplossing. Verder een goed aanbod van de Torck producten. De spray dispenser voor aan de muur heel blij mee, maar ik kon geen spray product vinden.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en goed verpakt

prima prijs

Geen nonsens krijg alles wat ik verwacht . En op tijd

Slecht bereikbare klantenservice

Ik wil een product retouren maar kan niet aan een retourformulier komen. Zeer zeer zeer vervelend

Teleurgesteld

Het product is prima... ook de prijs. Maar waarom wordt ik onaangenaam verrast met torenhoge verzendkosten??? Dat kunnen jullie in deze tijd toch niet doen...krijg een nare bijsmaak hiervan😷🤨🤮

Prima geregeld

Het was goed geregeld.

Goed en op tijd bezorgd

houden zich niet aan lever tijd en heel slecht bereikbaar !

Nadat ik een bestelling had geplaatst voor ons restaurant met de belofte van disposable discounter wanneer je ; voor 13.00 besteld, wordt het vandaag nog verzonden. Uiteindelijk 7 dagen later geleverd! Probeer je te bellen, kom je in een keuze menu en ik wordt de verbinding verbroken en mag je mailen. Gemaild, géén antwoord! Pakket terug gestuurd, weer gemaild, weer geen antwoord!

Goede prijs. Alles volgens afspraak. Super!

Hele goede ervaring. Zal zeker vaker bestellen!

precies wat je kan verwachten

Is goed geregeld

Binnen 1 week kwam het via post NL binnen, goeie service

super zeer snelle levering

snelle levering goede kwaliteit

Kwaliteit en snelle levering

Ondanks de corona, toch snelle levering en als 't weer voorradig was een mail

Snelle levering Helaas wel hoge verzendkosten voor een bestelling van een paar euro.

Goede producten

Goede producten. Goede service. Alleen de verzendingskosten naar België zijn overdreven hoog. Ik bestel veel in Nederland en Duitsland, maar ik heb nog nooit zo veel verzendingskosten betaald.

Goed snel en redelijk geprijsd

Goede handschoenen, in deze tijd heel snel geleverd. Ben super tevreden

erg goed

weer snel geleverd en ook niet duur als je het vergelijken gaat met andere aanbieders

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!