tevreden!

Een snelle levering van een goed product.

De levering was op tijd en was zoals voorgesteld .

Goede kwaliteit , op tijd geleverd , product is zoals beschreven op de site , zeer goed dus !!

Top geregeld!

Snel en goedkoop

Jullie zijn een voorbeeld als prima webshop

Zeer uitgebreide en "to the point"-antwoorden op mijn mails voordat ik de aankoop plaatste. Materiaal is exact zoals het wordt voorgesteld en beschreven. Levering gebeurde stukken vroeger dan verwacht. Tracking is gewoonweg PERFECT. Een pluim voor jullie webshop. Raad ik aan, aan iedereen die het horen en lezen wil.

Heel tevreden

Heel tevreden

Goed product voor overeenkomstige prijs.

Helaas te laat geleverd ondanks dat op de site stond morgen in huis. Daarom heb ik het nog niet kunnen gebruiken.

Goede producten

Snel , efficiënt en handig

Mijn eerste bestelling bij jullie en alles was keurig geregeld!

Tevreden, maar met wat kleine bijsturing...uitmuntend

SIOENFOODS uit Ledegem West-Vlaanderen België deed een bestelling van snackzakjes voor een nieuw product in de toekomst. Na wat telefonisch overleg...bleek algauw dat niemand ECHT op de hoogte is. M.a.w. het duurde eventjes vooraleer de bestelling van 250000 zakjes goed kwam. Tevens zijn de afmetingen van de 22 niet zoals de werkelijkheid. Vandaar mijn zin: tevreden maar... Ik wens dat deze informatie voor intern gebruik is en nooit gepubliceerd wordt.

Het heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Ondanks de coronacrisis een supersnelle levering!

zeer snel

supersnel

snel

Super .. snelle levering

Had al eerder bij jullie besteld. Vandaar dat de keuze weer op jullie viel..

Snelle en goede levering

Levering prims helaas waren de zakjes te klein

Goede snelle levering alleen waren de bestelde zakjes niet goed

Gewoon erg goed

Na wat problemen met het bestellen op de pc gebruik gemaakt van de tablet en dat ging voortreffelijk dus alleen maar lof.

top

Heel tevreden van de bestelling & de snelle levering! Het was enkel onduidelijk als mijn bestelling was doorgekomen want ik had geen orderbevestiging ontvangen. wel zeer vriendelijke klantendienst

Heel snelle en goeie service in tijden van Corona!

Heel erg bedankt...

snelle levering na bestelling

ik vond de bezorgingskosten wel hoog

Slecht

Ik heb niet alles gekregen

Veel te laat geleverd en geen contact,

Mijn ervaring is: goedkoop is vaak slecht koop. Als je besteld op dinsdag dat je de goederen dringend nodig hebt op vrijdag en deze niet geleverd zijn moet je extra onkosten maken om de hulpbehoevende te kunnen helpen. Smerig smoesje van: we hebben uw huisnummer niet, kunnen niet leveren vind ik laag bij de grond, terwijl het systeem jouw dan meteen zegt, je hebt iets niet ingevuld ! ! Dus, mijn conclusie is: goedkoop, als je goederen wil hebben ZEKER EN VAST TIJDIG BESTELLEN,

Postnl en dd zijn rampzalig....

Eens betaling is uitgevoerd, postnl levert niet en is niet te berijken en het kan dd niet schelen. Ze zeggen : wij betalen u terug zodra de gisteren terug zijn... Een manier om zich te financieren

Volgens mij nep

Vraag me af wat er in het flesje zit. Water met een druppeltje chloor/bleek? Je krijgt ook niet per doos geleverd. Alle flesjes worden gewoon bij elkaar gegooid. Dus misschien moet je dan gewoon schrijven: prijs per 6 (100cc) of per 4 (200cc).

Goede kwaliteit en super

Goede prijs en goede kwaliteit snelle service! Top!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!