Eerste bestelling ,ben tevreden

Super, alles zoals het werd voorgesteld, correcte levering

Ondanks de moeilijke coronaperiode toch een correcte snelle levering, alles producten zagen eruit zoals ze goed waren uitgelegd op de webshop. Alles mooi en duidelijk verpakt

Prima site, snelle levering

Het bestellen was heel makkelijk en de levering heel snel. Ik heb geen account aangemaakt, omdat ik als particulier dit als eenmalige bestelling beschouw. In deze tijd koken we veel voor andere mensen en hebben daar bakjes voor nodig Het nadeel is dat ik me nu niet uit kan schrijven voor de vele mail, omdat dit via een account moet.

Top prijs en snelle levering

Vlot om te bestellen en snel geleverd 👍

Blij met de haarnetjes

Er ging even wat mis met de aflevering maar uiteindelijk is alles opgelost

Scherpe prijzen, ook voor particulier.

Eerste keer geshopt bij deze webshop. Prijzen zijn excl. BTW, maar worden wel weergegeven met BTW. Ik schrok in eerste instantie van de verzendkosten, maar kon zelf concluderen dat zelfs met die verzendkosten ze toch goedkoop zijn. De volgende keer kom ik hier weer zeker terug.

Klantvriendelijk

Altijd duidelijke communicatie en je word goed op de hoogte gehouden van het verloop van je artikels, dikke duim 👍

Snel en correct service

Handschoenen heel moeilijk te vinden tijdens de corona periode

Top service!

Goede prijs en snelle levering

Eerlijke prijzen en supersnelle levering.

Duidelijke website, prima prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Beetje lang gewacht op verzendbevestiging, daarna ging alles soepel!

Wel drie dagen tussen bestellen en levering vanwege Paasweekend, dat viel even tegen. Producten zijn perfect en voldoen meer dan goed aan de verwachtingen. Site geeft duidelijk artikelomschrijving en maten.

Snelle levering.

Komen hun beloftes,Snelle levering.

Product zat kapot in de doos

Het op zich prima product, een brede rol zilverpapier van 50cm, was kapot. Ik heb de afscheuromdoos kunnen repareren met ducktape, maaar dat is natuurlijk niet ideaal Verder prima, zeker prijs/kwaliteitsverhouding is goed. De folie doet wat folie moet doen.

Zeer snelle levering

Goed product

Geweldige service en communicatie

Wat er op de site staat wordt ook echt geleverd!

Top bestelling

Besteld, volgende dag al in huis. Helemaal top

Toppie

Echt heel tevreden prijs-kwaliteit verhouding gewoon top!! Heel goed verpakt en snelle levering

Was goed en professioneel

Op tijd, compleet en goed!

Duidelijke site

Snel kunnen vinden wat ik.wilde bestellen, dus toppie

Bestelling geleverd wnnr niet thuis tot 2x toe

Had een bestelling gedaan, werd geleverd tijdens de werkuren, tot 2x toe niet thuis, pakket afgeleverd in een compleet andere stad, niet meer beschikbaar tegen dat we er om konden, pakket terug naar afzender gestuurd. Geen contact meer met verdeler, buiten deze vraag tot een review. Op de website geprobeert de klantendienst te bereiken. Hopeloos. Echt zwaar teleurgesteld.

Goede levering

voldoet aan de verwachting

prima en snel geleverd

Prijs zeer aantrekkelijk

Gewekdig

Nog snel geleverd in deze tijd. Eindelijk iets voor in onze groene container tegen de geur en rommel.

Goeie kwaliteit

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!