Helaas weet je pas bij levering dat er een nalevering zal zijn, waarom de klant er niet van berichte

De levering is aangekomen ! helaas 7x100 stuks medium in nalevering ! Nu is de vraag wanneer de nalevering zal gebeuren. In de toekomst bij een bestelling liever de klant op attent maken dat de levering niet volledig afgewerkt kan wegens niet meet in stock. Indien ik langer moet wachten als 2 weken had ik wel graag mijn geld terug gekregen.

Prima site snel geleverd

Snel en perfect

Prijs concurrerend.

Alles vlot verlopen

Bestellen en enkele dagen later alles in orde

Levering in orde.

Super tevreden

Optijd geleverd perfecte staat. Voldoet aan onze eisen

Snel + goedkoop

Snelle en kwalitatieve levering van Chinese afhaalbakjes.

Super goede service

Wat ik besteld heb is goed en op tijd geleverd.

Snel en netjes

Uitstekend..

Snelle en correcte levering!

picobello

alles ok optijd geleverd, kan niet beter.

Supersnel geleverd

Zelfs in deze bizarre tijd, waar veel bedrijven anders moeten werken, was de bestelling de volgende dag in huis. Compliment!

Zeer snel

De bestelling werd enorm snel geleverd en dat was belangrijk! Ook zeer grote keuze.

Super snelle levering, product zoals beschreven, top!

constante spam en moeilijke afmeld procedure. Afrader

Bestelling was goed en snel, maar dure nationale verzendkosten en geniepige ex btw prijzen waardoor het op eerste gezicht goedkoop lijkt. En waarom constante spam van nieuwsbrieven MET een moeilijk afmeld procedure. Hoezo moet ik eerst inloggen op mijn account op mij hiervoor af te melden. Ik wist niet eens dat ik een account had dus nu moet ik wachten (nog steeds!) op de link voor wachtwoord wijzigen. Heb ik überhaupt wel een account, ik weet het gewoon niet. Dus wat moet ik nu contact opnemen om mij af te melden voor een spam? Ik heb simpelweg een eenmalige bestelling gemaakt en ik word nog steeds lastiggevallen en dit kost mij onnodige tijd om recht te zetten.

Slecht

Ik bel en als ik na 20 munten iemand aan de lijn krijg, wordt er geduldig naar mijn vraag geluisterd en daarna word ik weggeslikt. Schandalig!

wel/niet gepoederd?

Ik heb 300 handschoenen besteld in de gepoederde variant. Spoedig zijn deze 300 ook keurig gekeverd Maar waar zit dan dat poeder? Ik kan het nergens herkennen. Staat ook nergens op de doos.Toch abusievelijk de ongepoederde versie aan mij afgeleverd? De ongepoederde versie is goedkoper. Toegegeven, het gaat niet om wereldbedragen, maar toch.

Perfect.

Snelle levering, mooi product, nette prijs.

correcte en snelle levering van bestelde goederen. top

correcte en snelle levering van bestelde goederen. top

snel

top product en snel geleverde op de afgesproken tijdstip.

Ik heb de latex handschoenen voor anderen besteld, niet voor eigen gebruik dus. Kan dus geen mening geven over de kwaliteit. Ook had ze zelf al. Maar ik weet nu waar ik een volgend keer terecht kan voor snelle levering !

SUUUUUPER

Snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteit

zoals beloofd

Zoals beloofd

Top service doe zo voort

Mijn bestelling de dag erna al ontvangen en ondanks de coronacrisis

Prima bestelling en.netjes afgeleverd

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!