Snelle en correcte afhandeling

Goede kwaliteit , levering op tijd

Alles wat ik besteld heb is goed en op tijd geleverd.

Zeer positief

De bestelling is heel snel geleverd.

Snel, perfect geregeld tegen prima prijs

de juiste producten gevonden

zeer tevreden over de geleverde producten en levering

mooi voor het weekend geleverd thx

ging in het begin wat moeilijk eerst account aangemaakt daarna liep als vlot een nadeel de hoge transportkosten ( bij een bepaald bedrag franco leveren) producten zijn aan een goede prijs en goede kwaliteit als je kleinere aantallen nog hebt (of iets vergeten bent ) dan zijn ze veel te duur door de transport kosten dan wordt bij bestellen lastig ga zeker meer bestellen

Sehr guter Service und schnelle Lieferung

Alles super. Qualität wie beschrieben. Schnelle Abwicklung, schnelle Lieferung.

misbruik jammer!

Een vreemde misbruikt mijn e-mail adres bij disposablediscounter en vervolgens stromen de mailen elke dag mijn mailbox vol. Als ik de vreemde bel, ja ik heb haar nummer omdat ik dit in het bevestiging e-mail zag, zegt ze ja dan moet je je maar afmelden. Ok dan probeer ik dat maar nee dat gaat niet ik moet eerst aanmelden natuurlijk heb ik haar wachtwoord niet dus blijf ik zitten met de draaglijks spam! Wat een ***winkel!

levering onderschept !!!

slecht ervaring !!!! bestelling betaald maar niet geleverd !!!! niet professionneel !!!!

Hele snelle levering

De levering van mijn bestelling was ondanks de Corona tijd super snel.

Doen wat ze beloven en supersnel in deze moeilijke tijden

Doen wat ze beloven en supersnel in deze moeilijke tijden

vlotte levering en afhandeling, scherpe prijs

zeer positieve ervaring, update over stand van bestelling en levering. Items snel en in goede staat ontvangen.

Goede omschrijving producten, makkelijk te bestellen, snel in huis en goed verpakt!

prima service

Snel geleverd, goed artikel

Ik vond het artikel snel geleverd, erg prettig. Het artikel zag er goed uit, tevens de verpakking.

Heel goed en snelle levering

bereikbaarheid zeer slecht

zojuist meer dan 30 minuten in de wacht gestaan, maar helaas geen medewerker aan de lijn gehad.

Alles correct

Snelle afhandeling bestelling.

zeer tevreden kwaliteit/prijs!

Zeer snelle levering

perfecte handschoenen en zeer snelle levering

Over het algemeen tevreden.

Ik ben tevreden. Snelle levering. Verbeterpuntje : misschien een bevestigingsmail sturen dat de bestelling toegekomen is

Helemaal tevreden

Ik vind helemaal goed

Zeer snelle levering

Tevreden met het product die ik bestelde!

Perfect!

In een woord PERFECT!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!