Voor herhaling vatbaar

Spullen naar verwachting... Goed op tij geleverd

Geheel naar wens.

Vandaag besteld morgen in huis

Overzichtelijke site

Super snelle service

Vandaag besteld = morgen in huis , ook in deze lastige tijd !

Mijn ervaring met U bedrijf is erg goed.

Ik vind U bedrijf erg goed en zorgvuldig.

Snelle levering! Top

Niet goed

Ik ben niet tevreden van handgeld die ik besteld heb, ik zie dat dit zonder alcohol is, Ik had normaal met alcohol besteld. Ik probeer terug in te loggen om terug te kunnen retourneren maar inloggen lukt ook niet terwijl ik zeker ben van mijn wachtwoord. Ik krijg ook geen nieuwe toegestuurd en mijn zending vervalt bijna! Zeliha yigit

Je wordt helemaal gek van alle mail die ze nadien sturen !

1 keer iets besteld, waarbij aangegeven dat ik geen nieuwsbrief wil ontvangen om vervolgens elke dag een mail te krijgen! Nu al meerdere keren uitgeschreven maar ontvang nog steeds mail.

Raad deze leverancier aan, super bedrijf.

zie boven

👍

Prima optijd goed product

De behandeiling van de bestelling was prima

We hebben besteld, en ondanks alle drukte was de levering gewoon volgens afspraak, Het bestellen ging ook heel eenvoudig.

geen commentaar

geen commentaar

geweldig

De site is duidelijk, snelle levering en alles goed verpakt!

super

In dezr corona tijd waar alles begrijpelijkerwijs langer duurt was de bestelling van de handschoenen er de volgende dag

Levering snel

Levering was snel en netjes ingepakt Vind alleen de bezorgkosten meer dan 8 euro voor twee doosjes handschoenen buiten proportie, dat mag best wat minder.

goed en snel

goed en snel geregeld

Goedkoper dan elders en snelle een levering

Duidelijk, snel en voordelig

Duidelijke productomschrijving, nette prijs, snelle levering.

Snelle bezorgingen

snelle correcte levering

prettig snelle en correcte leveringen van de spullen

Zie hierboven.

Goed product, snel geleverd. 👍🏼

Uitstekend.

helemaal in orde, keurig verpakt en supersnel! kan niet beter!

alles goed en vreselijk snel! een aanrader!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!