Alles in 1 keer goed!

Makkelijk bestelproces en keurig op tijd geleverd.

super geleverd en snel!!

Besteld en binnen een dag verzonden. Ziet er allemaal prima uit.

Niet bereikbaar komen afspraken niet na

Behalve als je iets wil weten over producten kom je in het telefoonmenu telkens ergens uit waar de boodschap is dat je een mail moet versturen. Vooruit betalen, vervolgens niet bereikbaar en producten niet geleverd volgens afspraak. Ze pretenderen de goedkoopste te zijn. Ik denk dat ze bedoelen dat zij van alle bedrijven het minst uitgeven aan service. Geven op de site ook aan dat er een chatmogelijkheid bestaat. Na 15 minuten zoeken naar de widget het zoeken maar opgegeven.

Super slecht

ik snap dat het corona tijd is en dat bepaalde dingen niet retour nu kunnen. Maar, ik heb handschoenen gekocht waar ik niks mee kan doen en ik mag ze niet terug sturen zodat ik mijn geld terug krijg. En dan vraag ik kan ik ze na de corona tijd terug sturen maar dat kan ook niet. Dus ik moet nu de 40 euro maar in de vuilnisbak gooien!!!! Terwijl als je besteld staat op de site 14 dagen bedenktijd en in de 14 dagen kun je het kosteloos terug sturen en krijg je je geld terug!!!!!!!

snel + stipt = super

snel + stipt = super

Verpakking was wel duur voor200 latex handschoenen.

Handig in coronatijden en handig voor kattenbak te reinigen

mooie zeepdispeNcer van tork en zeep besteld ondanks alle gebeuren snel in huis top

Deze firma zou ik bij iedereen aanbevelen , goede producten en een uitstekende aftersale.

Een firma met korte lijnen en erg transparant. Goede prijs kwaliteit en je wordt gemonitord vanaf de bestel tot levering.

Snel, ook in lastige tijden

Snelle levering in moeilijke tijden, maken deze levering 'Top'.

Super snelle levering 👍 top

super

Vlotte service!

Vlotte levering

Overzichtelijke site, snelle service, top.

Dik tevreden.

good

Sympathiques et polies employees au telephone ,bons conseils Bravo et merci ! Un petit probleme ,les serviettes -100 -livrées ne sont pas par paquet de 4 ou 10 pour l hygiene.mais la qualite est tres bonne

Besteld betaald geleverd, alles in 2 dagen

Heb vlot geleverd gekregen wat ik besteld mijn ervaringen zijn goed te noemen.

Snelle levering, stevige verpakking, geordend verpakt en goede kwaliteit.

top

Snel geleverd, goed verpakt.

ik heb mijn pakten niet gekregen!!!!!!

Waar is mijn pakket

zeer slecht

2 bestellingen gedaan met 1uur verschil. In 2de bestelling gevraagd of ze de 2 samen konden versturen. zodanig dat er geen 2x 13.5€ portkosten waren. Kon niet !!! Spijtig. Daarom geen bestelling meer

top!! Geen op- of aanmerkingen!

snel en zonder problemen geleverd

snelle levering en prima kwaliteit

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en alles was positief. Snelle levering (1 dag)

Makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering.

Super price en goede service!

Dank u!

Goedstekend

Snelle afhandeling van de bestelling.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!