alles is prima verlopen

Bestelling voldeed aan verwachting. Bezorging was zoals afgesproken.

meer als de helft niet geleverd

Ben niet tevreden over dit bedrijf, verschillende artikelen zijn niet geleverd. Ik verwacht wel van een on-line winkel dat die hun site meer in de gaten houden en niet leverbare artikelen kenmerken.

Snelle levering, goede service

Tevreden over de snelle levering. En niet al te duur

Super snel geregeld..

Overzichtelijke site, snel verstuurd.

Uitstekend.

Bestelling was correct snel en compleet.

prima levering

eenvoudige site om te bestellen daarna snel het produkt in huis

Prima levering

Makkelijk te bestellen, levering prima op tijd

Zeer snel geleverd

goede snelle service

Helaas is de bezorging van postnl waardeloos. 2 keer ben ik hele dag aanwezig en krijg ik 3 uur voordat de planning al bericht van postnl afhaallocatie dat de pakketten daar liggen omdat er niemand aanwezig was. vandaag dus ook weer. Jammer

Uitstekende service online

Goede en snelle service van de bestelde artikelen. Snelle verzending. Top!

Snelle levering, artikelen zoals beschreven.

Snelle levering, artikelen zoals beschreven. Enige minpunt: bijna 9 euro verzendkosten bij bestellingen onder 50,--. Dat is veel meer dan de kostprijs. Andere webshops doen dat op een wat sympathiekere manier.

Hoge verzendkosten, maar volgende dag geleverd. Goed product. Blij mee. Kost wat maar dan heb je ook wat.

eerste ervaring - prima service !

eerste ervaring - prima service - correct - vlugge levering - aan te raden - niets op aan te merken

bestelling zeer vlug geleverd

Mijn bestelling was al na 2 of 3dagen geleverd en dat ik wel heel snel nu in deze corona tijd top

snelle bezorging

Ondanks deze tijd(corona-crisis) zoals beloofd, een snelle bezorging :)

Ben er erg blij mee en kan nu ook enkele mensen hiermee helpen.

Goede pasvorm

na een hapering ivm drukte goed afgehandeld

OK

super snel!

Goed product en snelle levering!

Prima snel en goed geprijsd!

Perfecte webshop, snel nette prijzen.

Snel bezorgd. Alleen vond ik de bezorgkosten aan de hoge kant

Goede en snelle service

Ik wil GEEEN MAILINGS ontvangen

Ik wil geen mailings maar uitschrijven blijkt onmogelijk. Eén bestelling, en je bent het haasje..

Slechte ervaring

Vorige week maandag bestelde ik handgel en kreeg zaterdag een ander vervangend product nmlk. hand water, hiermee ga ik dus niet akkoord,ook omdat het niet gaat om 1 flesje maar om 30 flesjes. Ik vraag een retour aan en nu krijg ik als reactie dat ze niet kunnen retouren wegens Corona, terwijl in hun retourbeleid staat dat er mag geretourneerd worden wat de reden ook is. Niet dus. Als ik handgel bestel wil ik geen hand water ontvangen. En dan betaal je hiervoor nog dezelfde prijs (€4,95 voor 100ml) op de koop toe! Hoe leuk is dat !

slecht

Ontsmettende handgel besteld, dit is puur water. Spijtig dat er van de situatie wordt geprofiteerd. Retour ook niet mogelijk door "corona" maatregelen. Twijfel zwaar aan wettelijkheid.

Nu slecht voorheen goed

Als iets even niet leverbaar is en ik het geen probleem vind om het later te ontvangen. Willen ze toch dat ik het weer opnieuw bestel. Wel moet ik dan 2 maal verzendkosten betalen. onacceptabel

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!