Stokjes

Top en super snel

Als goed

Zeker snelle afhandeling

Mijn bestelling was snel geleverd .

Zo hoort het. goede info, snelle levering

zo als hierboven vermeld

Ok

Heel tevreden, snelle levering

correct fijne opvolging van disposable discounter

super content vlotte afhandeling ga zeker nog bestellen bij disposable discounter en zijn super vriendelijke medewerkers

Bijzonder snelle levering

Wow, echt een bijzonder snelle levering. Transparante emmers besteld en de volgende dag in huis. Top.

snelle correcte service

Dit was de eerste keer dat ik hier iets bestelde. Mijn eerste indruk was: Zo goedkoop? Dit zal wel geen goede kwaliteit zijn. Niets was minder waar, goede prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Zoals het moet. Volgende keer bestel ik weer bij jullie!

Perfecte snelle en goede levering

Super snelle levering heel blij mee.

ALLES OKE.

Netjes en snel ontvangen

Perfect 👌🏻

Snelle levering!!!!

Zelfs met de Corona crisis super snel!

Goedkoop, zeker de (naamloze) hervullingen van mijn Torx handdoekjes apparaat, snel geleverd en alles direct geleverd. Venzendkosten wat hoog in verhouding met concurrenten, maar de goedkope prijs compenseert dit zeker!

geweldige kwamiteit aan goedkope prijs

vlugge levering en goedkope prijzen !

Slechte info

Moeilijk te bereiken ivm klachten over leveringen ... besteld niets ontvangen ...dringend goederen nodig ... weet niet wanneer en hoe ze nog komen

Snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede service helaas niet genoeg van het bestelde aanwezig.

Service zeer goed. Helaas waren er niet genoeg voorradig ( wat waarschijnlijk is veroorzaakt door de corona, dus ik neem het niet kwalijk) en had het teveel betaalde vrij snel terug ontvangen. Dus wel een goede ervaring

Fast delivery, well packed.

Good quality products.

Snel geleverd.

Goede snelle service. Alleen de bevestiging van de betaling en ontvangen bestelling per mail zou sneller kunne maar verder prima

Zeer vlot bedingen

Juist het val wat klein uit

In een woord SUPER

Prima producten tegen een gerenomeerde prijs,SUPER

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!