top

goede kwaliteit en heel snelle levering, mecikes

Snelle levering.

Goede kwaliteit voor weinig geld

Eenvoudig te bestellen, en goede kwaliteit voor weinig geld.

GOEDE EN VLUGGE BEDIENING AAN HUIS

GOEDE EN VLUGGE BEDIENIENG VAN DE BESTELDE PRODUKTEN AAN HUIS

juiste en snelle levering

snelle en juiste levering voor een prima prijs

Snel

Snelle correcte levering

Snelle service en de produkten zijn top.

Gisteren besteld, en vandaag in huis.

Ik zou hier zo weer wat kopen

Overzichtelijke webshop en Snelle bezorging. Bezorg kosten zouden wat goedkoper kunnen.

Behulpzaam

Snelle en uitstekende service!

Ga zo door 👍

Een aanrader voor bij U te kopen Goede service en snelle levering

zeer vlugge levering.

Vlugge levering .

Perfect geholpen en afgeleverd !!!

Goed (handschoenen) als beschermingsmiddelen bij klantcontacten.

Makkelijk besteld. Snel verzonden. Alleen btw en verzendkosten maken het duurder dan ik in eerste instantie dacht. Daar had ik zelf misschien beter op kunnen letten

Helemaal top

Helemaal naar mijn zin

Mooie bamboe disposables aangeschaft om wat klein lekkers rond te delen in de buurt. Ik ben er blij mee (en de buurt ook).

Alles heel duidelijk en snel

Perfect, snel, goed verpakt en goedkoop

Echt een aanrader. Besteld, betaald en de volgende dag in huis. Uitstekend verpakt en veel goedkoper dan elders. Vraag verstuurd via de site en vlot antwoord gekregen. In de conversatie die per e-mail volgde super vriendelijk te woord gestaan en op mijn laatste vraag om de faktuur binnen een minuut antwoord. Voor mij staat de Disposable Discounter met stip op nr. 1!

Perfect!

Snelle levering ondanks moeilijke tijd, perfect geregeld allemaal! Tien met een griffel

Snel kunnen bestellen en snel geleverd

Top.

Snelle levering 👍👍

vlotte service en levering en goed product

de handschoenen met nitril die ik heb gekocht voldoen aan mijn verwachtingen

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!