Perfecte levering en zeer goed materiaal zoals beschreven

Zeer goed materiaal zoals beschreven - correcte prijs voor dit moment - zeer korte leveringstermijn

Keurige service

Snel en goed!

Makkelijk bestellen, lage prijzen, snel verzonden

Disposable Discounter bood het product dat wij zochten tegen de allerlaagste prijs aan en ondanks de drukte bij alle bedrijven qua bezorgen, hadden we het de volgende dag in huis.

De bestelling was keurig verzorgd, zoals het hoort.

Goede prijs snel geleverd

De prijzen zijn goed, en de kwaliteit is top. We gaan zeker nog een keer weer bestellen.

Prima en vlot geleverd

Waardeloos #niet bestellen hier!

Zakelijk een aankoop gedaan. Wordt het vervolgens op zaterdag geleverd terwijl dan 9 van de 10 bedrijven gesloten zijn. Poging 2 om te leveren wordt ook niet gedaan. Gaat direct retour. Je krijgt (hopelijk) je geld terug (ben nu een week verder en nog geen melding niks). Klantenservice contact opgenomen (telefonisch al niet mogelijk) dus per mail. Wordt je afgewimpeld dat ze niks voor je kunnen doen en dat je de bestelling maar opnieuw moet plaatsen. Administratief veel werk voor de klant dus. Waardeloos bedrijf. Slechte service Niet bestellen

Retouren worden niet terug genomen ivm CORONA

Dat vuilniszakken niet worden teruggenomen of uberhaupt niets ivm Corona, kunnen we enigzins begrijpen. Dat dit echter (de nieuwe regeling) ergens ver weg staat op uw site en niet prominent aanwezig, maakt dat wij nu zitten met vuilniszakken die niet passen. De opmerking die we kregen: U kunt ze misschien ergens anders voor gebruiken vind ik persoonlijk nogal apart. Wanneer we ze konden gebruiken, vraag ik toch niet om retour?!

Geen rompslomp en snelle levering

Goede kwaliteit en korrekte levering

Materialen van goede kwaliteit voor een zeer goede prijs. Spijtig dat bij een bestelling van een kleine hoeveelheid de verzendprijs, de totale prijs de hoogte in duwt!!

Geweldig!

Pakket was netjes en volgens afspraak geleverd.

Snel

Snel le levering

Bestel later weer bij jullie

Wat ik ervan verwacht had !

Geen opmerkingen...

Moet m'n weg nog een beetje vinden op de site maar voor de rest top, snelle levering en perfect verpakt

Was helemaal prima

Helemaal prima!

Snel en goed geleverd

Goede betaalmogelijkheid na bestelling volgende dag in huis

Snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en aankoop en snelle service.

Snelle levering. Product klopt met de omschrijving.

Goed geregeld

Goed product, op tijd geleverd

Spullen snel geleverd. Goede kwaliteit. Voldoende voorraad. Maar wel behoorlijk aan de prijs. Bij de Action was ik E 18 kwijt geweest, hier E 50, inclusief bezorging.

Snelle levering!

Goede pasvorm.

Snelle levering van een goed product. Verpakking had iets beter gekund.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!