Prima service!

Vandaag besteld, overmorgen in huis, precies zoals vermeld. Netjes verpakt.

Je hoeft niet lang te wachten op je bestelling en de kwaliteit is zoals verwacht.

Door Disposable Discounter werkt, "Cor Werkt Beter" gewoon nog beter!

Ik was met spoed opzoek naar drie handdoek dispensers en kwam snel via internet uit bij Disposable Discounter. Achteraf zijn de prijzen scherp en heb ik mijn bestelling binnen 1,5 dag al in huis. Een geluk in deze onzekere tijden, waarin snel schakelen erg belangrijk is.

Voor herhaling vatbaar

Het enige minpuntje is dat ze op de website vermelden dat als je voor 11 uur besteld, je het de volgende dag hebt. In deze tijden met al de Corona-toestanden zou hun berichtgeving wel iets accurater kunnen volgens mij.

Zelfde dag verzonden, dag daarna in huis. Top kwaliteit!

IK HEB NOG STEEDS NIETS TOEGEKREGEN

DONDERDAG BESTELD EN VANDAAG, MAANDAG , NOG NIETS TOEGEKREGEN , wat er misging weet ik niet maar ik kan moeilijk een score geven over iets dat ik niet ontving.

Netjes en snel

Het werd snel geleverd

Het product was uitstekend en werd sneller geleverd dan ik had verwacht, groot pluspunt hoor!!

Juiste kwaliteit

Prima site, snelle levering, communicatie goed, kortom tevreden klant

Zeer goede service en snelle levering

Direct besteld en even snel geleverd , prima spullen .

Snel geleverd, goed product. Alleen jammer van de hoge verzendkosten.

uitstekend

Jullie krijgen van mij 10 sterren ,ben zeer zeer tevreden .Een hele snelle levering,en heel heel goed product. Ben een heel tevreden klant.Zal dit ook zeer zeker aan mijn vrienden en familie door vertellen.

voor herhaling vatbaar

een redelijke prijs en een snelle bezorging in een stevige verpakking...top

heel goed en snel

alles is goed gegaan en lekker snel tot de volgende keer

Snelle en zeer nette levering!!!

Snelle en nette levering!!!! Producten voldoen aan alle beschrijvingen!!!

Zelfs in de Corona crisis, snelle levering van merkproducten!

Ik kwam er niet helemaal uit of ik de juiste producten in mijn mandje had. Gebeld met de klantenservice en ontzettend lief geholpen door een jongedame. De bestelling was zeer snel binnen, ondanks de enorme drukte in de huidige crisis. Volgende bestelling komt er weer aan. Fijn bedrijf met goede klantenservice.

Goed en snel geleverd!

Ruime sortering, snelle levering

Goed te vinden op internet. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima product. Goede prijs.

Prima product. Goede prijs.

Super!!

Mijn baas had alleen handschoentjes in maat XL dus daar had ik niets aan. Hun konden geen anderen krijgen dus besloot ikzelf voor mijn eigen veiligheid te googlen. Een gelukkig vond ik jullie. Zo kan ik de nieuwe werkweek weer enigzins veilig ingaan! Bedankt!!

Kwaliteit, goeie organisatie rond bestellen en aanleveren en vooral super snel

heel snelle levering

bestelling werd meteen geleverd.

Snelle levering en correct

Snelle levering en correct

Verbluffend goed

Uitstekend Vlug Correct Duidelijk

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!